< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (99. sayfa)

-
-
Oyunda araç satışı yok ama aynı araç (Nissan Z) biletlerden 3. defa çıktı.
-
Online oynamayanlar için, görevler bittikten sonra yapacak içerik var mı? Aynı pistlerde aynı yarışları tekrar yekrar oynayacak mıyız, yoksa yeni yarışlar eklenir mi? Görevlerde sonlara geldim, hala uzun soluklu ciddi yarışlar görmedim. Lastik aşınmasının falan bir önemi kalmıyor 5-6 turluk yarışlarda. Hiç pit'e girmem de gerekmedi. Bunlar sadece online taraf ve espor için mi var? Mesela lisanslı Nascar ve Le Mans 24h yarışları olurdu eskiden. Bu tür lisanslı gerçek yarışları oynayamayacak mıyız?
-
arkadaşlar ekleyebilirsiniz psn: darkmirror81 GT7 :darkmirror
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 9 Mart 2022; 16:15:34 > -
Biliyorum alp dinledim sizi nedimi 3 gün izledim kardeşim ya çok hatırnaz yarış arkadaşımdı gt5 den beri erol köroğluda aynen
-
Onur kardeşim hoş geldin gelgel kazu güzel iş çıkarmış bu sefer
-
-
Araçlarda sürtüp çarpınca hasar oluşuyor bugün dikkatimi çekti
-
Benim için de güzel bir açıklama olmuş oyun insin akşam başlayacağım. Ellerine sağlık dostum. 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Aklınıza takılan her şeyi sorun, mutlaka yardım eden olur.
-
GT 5 de oyun içi paralar satarlardı eskiden
GT7 de yokmu bu özellik
-
Valla icerigi hizli tukettik heyecandan. Daha gorevler ve lisanslar duruyor cunku gerektigi zaman yapayim hemen bitirmeyeyim diye.
Menude 35 civarindayim ve bittiginde ne olacak bilmiyorum.
Online yaris da bence az en azindan 3-4 kategori olmaliydi. Yani odulu zaten kotu ve onlinedaki cezalar su an sacma. Adam bana vuruyor ben duvara carptigim icin ceza aliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an zaten onlıne oynanmaz zevki olmaz
-
Ben de bütün pistler açılsın asıl içerikler, gerçek yarışlar o zaman gelecek diye hızlı hızlı tükettim. Hepsi de çok kolaydı. Sonra bir baktım zaten içerik bu kadarmış. Lisans ve görevleri yarış olarak saymıyorum. Bunların haricinde manuel olarak yarış oluşturup yarışmak ve süre kasmak kalıyor, ki bunları pek sevmiyorum. Ben en son GT5 oynamıştım onda çok daha fazla lisanslı yarış organizasyonu vardı diye hatırlıyorum.
-
arkadaşlar alıp almama arasında kararsız kaldım. ustteki mesajlarda içerik hemen tüketildi deniliyor.
oyunun single olayer modu uzun ve doyurucu mu?
izledigim videolarda hafif giris arabalari goruyorum. bunun sebebi ilk basta giris seviyesi arabalarla baslayip zamanla seviye atladikca mi daha iyilerine geciyoruz?
oyunun single'i nasil ilerliyor.
Ek paket olarak kredi eklentileri var ps storeda, 100k 24 tl civarıydı sanırım, kastettiğiniz bu heralde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GT5 döneminde cidden bu oyundan beklenti çoktu.
İyi hypelanmıştı.
GT serisinde ilk kez bir oyun Türkçe dil desteğiyle çıkmıştı.
Birçok kişide ps3 vardı.Kolayca erişiliyordu.
Oyun 99TL'ye çıkmıştı.Tüm forum Hepsisony'den ön siparişleri sömürmüştük.
Çıkana kadar forumda hergün sayfalarca yazılar yazılırdı.
Ne günlerdi be.Şimdi taş patlasın tüm forumda 40-50 kişi anca almışızdır oyunu.
-
Hatırlıyorum o dönemi hey gidi ya ben sonradan alabilmistim şimdi bakıyorum da herkes oynamadan o oyunun tadı çıkmıyor, inşallah yine o günlere döneriz.
Araba yarışlarına olan ilgi azaldı hocam, eskiden oyun diyince akla ilk gelenlerdendi araba yarışları. Şimdi benim umrumda değil mesela.
Ya zaten gran turismo vb oyunları bir zahmet bu türe ilgisi alakası olan , hangi oyunu inceliyorsa o oyunun geçmişi hakkında bilgisi olan , kısacası o türe yatkın , yorum yaptığı oyun serisine hakim birileri incelesin lütfen . YouTube da öyle feci videolar , öyle feci gran turismo ilk bakışları veya sözde inceleme var ki gözünüzden yaş gelir valla.
Millete sponsor oluyorlar , bir direksiyon bir gt7 tamamdır hemen incele oyunu ! Ya bu iş böyle bir şey değil ki arkadaş. Cidden gördükçe sinir oluyorum böylesi videolara. Bir de hiçbir şey bilmedikleri yetmiyor gibi yapım hakkında yanlış bilgi verip öylece geçiştirmeleri yok mu aman aman ... Neyse şurada çok şükür türe gönül vermiş insanlar var da üç beş sohpet etme fırsatı bulabiliyoruz çok şükür . Konu ile alakası olan , simülasyon ve otomobil sporları hayranları konuda var olunca yazılanları okumak ayrı bir keyif haline geliyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X