Şimdi Ara

Grafik Tasarım (Adobe Programları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta ki konu ile ilgili şirkete fiyat/performans bir PC toplamam gerekiyor. AMD mi İNTEL mi? Hangi modelleri?

    Ram 16 GB yeter mi? 32 mi?

    GPU Nvdia 1650ti düşünüyorum. İyi mi?




  • bu bölümde grafik tasarımdan anlayan vardıysa da şu anda yok bölüm ölü.ayrıca biz sistem tavsiyesi vermeyiz bunun ayrı bölümü var oraya konu açın ama f/p diye bir dünya ya da para birimi yok bana göre 3500 liralık işlemci f/p'dir size göre daha pahalı ya da ucuz o yüzden toplam bütçeyi söyleyip ryzen 5000 sistem tavsiyesi isteyin iş için daha iyi bilmiyorum bütçe ne ama çok ucuz makineyle de iş yapılmaz.


    sistem tavsiyeleri


    https://forum.donanimhaber.com/sistem-tavsiyeleri--f475

  • After efectte bile 16 gb bıçak sırtı, proje katmanı arttıkça ram kullanımı fazlaca artıyor. Varsa 32 gb den aşağıya düşmeyin.


    Lightroom bile 10 gb ye yaklaşıyor geçirdiğiniz süre arttıkça.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suppordle

    After efectte bile 16 gb bıçak sırtı, proje katmanı arttıkça ram kullanımı fazlaca artıyor. Varsa 32 gb den aşağıya düşmeyin.


    Lightroom bile 10 gb ye yaklaşıyor geçirdiğiniz süre arttıkça.

    Katılıyorum 32 aşağısı düşünülmemeli

  • Grafik tasarım konusunda AMD nın son dönem işlemcileri daha verimli olmaya çalışıyor evet. Ama Intel daha çok tavsiye ederim. Ram konusunda da 16 artık neredeyse alt sınır. Eğer platform veya teknoloji çağ atlamadığı müddetçe 32 GB daha iyi bir seçenek olacaktır. !6 alacaksanız da SSD den grafik programları çalıştırmanız daha iyi olacaktır. Şirkete alıyorsanız zaten bu söylediklerimi bence biliyosunuzdur. 1650Ti konusunda detaylı bilgim yok.

  • Yazılı medya sektöründe kullanılan Adobe programları için Ryzen+16 gb ram fazlasıyla yeterli. (Photoshop, Indesign, Illustrator)

    Görsel medya sektörü için ise Ryzen+32 gb ram yeterli. Video render yapacaksanız en az 8 çekirdekli bir işlemci işinizi görür.


    Güncel İntel işlemciler hakkında bilgim olmadığı için yorumda bulunmayacağım.

  • gel kardeşim, aranan kanı buldun. ne yapacaksın detay vermemişsin. basit rötuş ,renk ile oyna şu bu ise 16 yeter . çoklu fotoğraflar üzerinden birşey yapılacaksa 32 bıçak sırtı . ben 9900k ,32 ram kullanıyorum . %80 ram kullanımı gördüğüm oluyor. o ekran kartı açıkçası çöp . aciliyeti yoksa işlemci üzerinden görüntü alacağın bir seçeneği dene.

  • eskiden çok canlıydı ne oldu da bu hale geldi ? nereye gitti millet ? bizde oraya gidelim. eskiden bilgisayarla alakalı bi sorun yazardın 20 tane öneri gelirdi.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    3 sebebi var ekonomik ve sosyal ve teknolojik.ekonomik kısmı saçmalık çünkü ben 2013'ten 2018'e kadar en ucuz işlemciyi kullandım fx8320 ama her gün buradaydım bi hava atma amacı olmadığı için ama sürekli test vs gösterirdim.şimdi pahalı şeyler kullanıyorum havamdan mı öldüm?yani kısaca pahalandı pc parçaları ve 2012'de iki kuzene kurduğum 3570k sistemler hala duruyor oyunlar yetişemedi o da lüks oldu yani para.ikincisi sosyal millet evlendi gitti okulu bitirdi gitti.üçüncü teknolojik eskiden YT'de her şey yoktu şimdi var adam gelmiyor bakıyor oradan geçiyor.forum kültürü bitti yönetim de bilgili adamları koruyamadı yani bir insana neden uzun uzun yazıyorsun diye sarkıyorsa 0 mesaj biri canına okuyacaksın ama yönetim herkese eşit muamele diye kaçırdı adamları.gitti dediğiniz adamlar gereksizlerde orada burada takılıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.