Şimdi Ara

gozunuzun onunde bayrak yaksalar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gozunuzun onunde turk bayragi yaksalar ne yaparsiniz?

Onceden olsa polisin mudahalesini beklerdim fakat is basa dustu, artik oyle bir olay gorurswm ne pahasina olursa olsun atlicam ve bayragi alamasamda serefli bir olum sahivi olucam, fasist de deseler , provakator de deseler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerekeni yaparim.

• Müdahale etmeyin ama milli iradeye darbeden içeri alırlar
  • Türk bayrağı yakmak=Halkların kardeşliği

Tepki göstermek=Faşistlik örneği

Yeni Türkiye'ye hoşgeldin kardeşim.

• Buradaydım ve hiçbir şey yapmadım. Kendimden utanıyorum.
    Eğer böyle bir şey görürsem polis filan kimse umurumda olmaz.
    Ne olursa olsun Türk kimliğimi satmam saldırırım.
    1 tane kahpenin dölü onayladı diye Türk vatandaşları da onaylayacak değil ya!
  • Emanetle ne gerekiyorsa yapardım

• Aslında kendi bayraklarını kazanmak için savaştıklarını iddia edenşeri!!!!
    bir ülkenin hem de yaşadıkları ülkenin bayrağını yakması içler acısı ,acınası bir durum
    (Bu bayrak yakma olayı gezi olaylarında da olsa bile)
    bu tür durumlarda size sakin olun provakasyona gelmeyin demem gerekiyor.
    Öyle de olmalı.Elalemin ağzı çuval değil ki büzesin derler elalemin eline de sahip çıkamayız ya.Pislik yapası varsa her durumda yapar.

Farkımız tavrımız olsun arkadaşlar.
    Olay çok basit sandığa git ve mührü bas
    en kolayı en adaletlisi en hukuki olanı bu

Lütfen...Lütfen...Lütfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her zaman haklinin yaninda olduk. Gerektigi zaman bunlarin yaninda da durduk. Adaletsizlige ses cikarmazsak yarin bizide bulur dedik. Ama yeter artik. Iyice simardilar bunlar. Ne zaman akp prostesto edilse bu haysiyetsizler cikip pkk bayragi aciyorlar. Insanlarin da artik bunlara tahammulu kalmadi. Gencliginin baharinda, yeni universiteye baslamis ici civil civil gencler yuz gostermese sunlara sesleri dahi cikmaz. Boyle sacmaliklara girisemezler.

Insanlar diyor, gec kaldim, isim gucum var, birakin yeter diyor hala KOBANEMOBANE. Tek hucreli canlilar sizi.

Fasist falan degilim. Hanzoluga karsiyim. Medeni olup insana saygisi olan her turlu insana benim de saygim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D6287671 -- 22 Mart 2015; 22:18:31 >
  • Merak etme demokratik yollar bize gore, ulke sevdamiz bunlarin karsisinda , ama bayrak yakildigini gorursen son duami eder atlarim gerekirse yanarim..

Not: su actigim konu nirmalde cok sacma ama geldigimiz durum..

• Kemalist ve ülkücüleri konuya bekliyoruz. Terörist yandaşlarının karşısında süt dökmüş kediye dönüyorlar.
  • GTFO.

• Maalesef oyle. Nerde eski ulkuculer...

Ben liberal im fakat vatan icin genis ama keskin cizgilerim var. Ve bu cizgi sehitlerle polis esliginde dalga gecilmesiyle aşıldı

Zamaninda uygulanan asimilasyon politikalarini kabul ediyorum . Kurtce mitingler ve egitimde de problem yok bence , renklerdede yok , benim gozunde kurd un turk ten farki yok ikiside insan fakat vatanseverlik baska. Cunku dhkpc li turkleri de goruyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 22 Mart 2015; 22:44:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Kemalist ve ülkücüleri konuya bekliyoruz. Terörist yandaşlarının karşısında süt dökmüş kediye dönüyorlar.

Bunu teröristle pazarlık yapan partili bir insanın söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Kemalist ve ülkücüleri konuya bekliyoruz. Terörist yandaşlarının karşısında süt dökmüş kediye dönüyorlar.

Süt dökmüş kediye dönüyoruz öyle mi?http://forum.donanimhaber.com/m_104032332/tm.htm şu konuda 1 tane akp li göremedim nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

Türk bayrağı yakmak=Halkların kardeşliği

Tepki göstermek=Faşistlik örneği

Yeni Türkiye'ye hoşgeldin kardeşim.

karistirma hocam halklarin kardesligi adina calisan yol koyan insanlarla 3-5 teroristi bir tutma sakin turk bayragi degil herhangi bir milletin bayragina esit mesafedeyim ve hepsine karsiyimdir iki uc renkle insanlari ayristirdigi icin fakat bundan dolayi bayrak yakacak bir solcu ben tanimadim ikinci olarak tepkinizi nasil gosterdiginiz onemli burada bile malum irk diyerek kurtlerden bahsediliyorsa o acikca fasistliktir irkciliktir bir sehidiniz oldugunda hanginiz kurt yerine pkkya sovdu(sovmek de yanlis ya neyse) geciniz hocam magduruz ayaklarini siz kendiniz nerede duracaginizi bilmiyorsunuz yeni turkiyeymis aynisini 80lerde f tipi cezaevlerinde uyguluyolardi ne yenisi 3-5 buyuklerimizin fikirlerinden oteye gidemeyeceksin hocam yazik umarim yasin kucuktur gelistirme firsati bulursun kendini yasin buyukse yazik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi vatanımızda sürgündeyiz,bugünleri de gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

Kendi vatanımızda sürgündeyiz,bugünleri de gördük.

sen surgun gormemissin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

quote:

sen surgun gormemissin

Kürt istilasının zirve yaptığı,üniversitelin pkklı istilası uğradığı,milyonlarca arabın Türkiyeye doldurulduğu şu günlerde,kendimi sürgünde hissediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

quote:

sen surgun gormemissin

Kürt istilasının zirve yaptığı,üniversitelin pkklı istilası uğradığı,milyonlarca arabın Türkiyeye doldurulduğu şu günlerde,kendimi sürgünde hissediyorum.

tekrarliyorum sen surgun gormemissin

• Sanırım anarşistsiniz veya sosyalist. Saygı duyarım. Orası sizi bağlar. Sana güzelce, kısaca düşüncemi anlatmaya çalışayım. Önyargıyı bırak.

1. Ben Türk milliyetçisi veya ırkçısı biri değilim. Önce bunu belirteyim. Sonra Yunan'mış, Ermeni'ymiş, Kürt'müş vs bunların hiçbiri ile de sorunum, derdim yok. Hepimiz homo sapiens'iz sonuçta. Kültürel olarak ayrılmışız. Ayrıca ben hiç "malum ırk" diye de bahsetmedim onlardan.

2. Kürtler bu ülkede baskı görmüştür, dilleri/kültürleri engellenmiştir. Bu sorunların demokratik yollar ile mecliste çözülmeye çalışılması güzel şeyler. Dillerini konuşsunlar, eğitimlerini alsınlar. Her ulusun doğal hakkı olan şeyler.

3. Halkların kardeşliği meselesine gelirsek. Örneğin geçenki İstanbul Üniversitesi'ndeki nevruz kutlamasını görmüşsündür. Benim için solla aramda biraz mesafe açmama neden olan bardağın son damlası oldu. Videosu var, izlemediysen bulabilirsin. Oradaki insanların bir çoğu emin ol kendisine solcu/sosyalist diyen, HDP'ye ve bazı küçük sol partilere oy atan kimseler. Burada mesele bu insanların "yaşasın halkların kardeşliği" gibi güzel bir sloganı her seferinde, her yerde kullanıp kendilerine yapıldığını söyledikleri ırkçılığı Türklere yapmaya başlamaları. Ya en basit meselede adam laf atıyor. Nevruzun kutlu olsun desen, newroz o! diye aptalca bir çıkış yapıyor. Kendisini solcu/sosyalist olarak adlandıran bu Kürt milliyetçilerinin Türk'e, bayrağa, Atatürk'e hakaret ettiklerine çok tanık oldum sanalda. Afedersin de böyle mi olacak, böyle mi gelecek halkların kardeşliği? Tek taraflı mı barış olacak? Twitter'da sırf çeşitlilik, demokrasi havası olsun diye ben bu insanları takip ederdim. Bi aralar birazda sempatim vardı ama tekrarlanan benzer davranışlar ve İstanbul'da üniversitedeki o PKK marşı mı desem ne desem sabrımı taşırdı. Umarım anlatabilmişimdir derdimi.

4. Ota b.ka faşist demeleri de var tabi. Sakız olmuş ağızlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 23 Mart 2015; 0:51:53 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.