Şimdi Ara

Gözlüklü kendimi kabullenemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözlüklü ciddi derecede tipsiz oluyorum.Resmen yüksek miyoptan dolayi gözlugu taktigimda gözüm gözukmuyor.Lens taktim olmadi, gözum hep alerji kapti ve kizardi.Lazer olmak istiyorum 24 yaşina kadar bekle diyorlar.Ulan gençliğim bitmiş neyi bekleyeceğim!
    Kendimi böyle kabullenemiyorum cidden birgün intihar edecem ama ne zaman !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 1 Eylül 2019; 21:17:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine en iyisi gözlük. Lens bu aşamada mantıksız. Yapılacak en iyi şey paraya kiyip, usenmeden size yakışacak gözlükleri tek tek denemek. İnan beğeneceğiniz çerçeve olacaktır. Cam da iyi olursa güzel görmek ve güzel gözüken çerçeve kullanmak farklı hissettirecektir. Ya da oluyor ise kaliteli bir göz Hastanesine gidip muayene olup gözlüğü tamamen kullanmama olanağının olup olmadığını sormak. Herkes tipsizlikten muzdarip bu kızlar cezasını bulacak bir gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: sokrates60

Yine en iyisi gözlük. Lens bu aşamada mantıksız. Yapılacak en iyi şey paraya kiyip, usenmeden size yakışacak gözlükleri tek tek denemek. İnan beğeneceğiniz çerçeve olacaktır. Cam da iyi olursa güzel görmek ve güzel gözüken çerçeve kullanmak farklı hissettirecektir. Ya da oluyor ise kaliteli bir göz Hastanesine gidip muayene olup gözlüğü tamamen kullanmama olanağının olup olmadığını sormak. Herkes tipsizlikten muzdarip bu kızlar cezasını bulacak bir gün.
    Hocam gözluk olmuyor ya ben kendime yakiştiramiyorum.Bir sene daha dişimi sıkacam hem yaşta ilerleyecek.Bakalim seneye yazin lazer yaptirmam gerekecek ama öyle ama böyle elbet olacak.

• lazer için 24 ü beklemek gerekmiyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlük takınca tipsiz oluyorsun diye gidip intihar mı ediceksin şimdi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman 'cool' bi gözlük tak

• quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

Gözlük takınca tipsiz oluyorsun diye gidip intihar mı ediceksin şimdi?
    Evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emreee23 kullanıcısına yanıt
    Hmm neden peki?

• quote:

Hmm neden peki?
    Benim için Muhteşem olmak zorunluluk.Olamiyorsam yolun sonu yokuş demektir.

• Merhaba 19 yaşındayım 2009 da çok bilgisayar oynamaktan gözlerim televizyon izlemekten filan bozulmuştu bulanık görüyordum sürekli annemler ısrar etti hastaneye gittik gözlerimi gösterdik doktor gözlerimin bozulduğunu söyledi bir kaç sene gözlük takmamı söyledi bende mecbur takmak zorunda kaldım hastane çıkışı hemen gözlük aldık takarak geziyordum ogün arkadaşlarımla tabi biz küçük yaşlardan beridir hep internet cafelerde büyüdük her neyse internete gittik Counter Strike oynuyorduk oynarken adamları göremiyordum gözlüğümü çıkardım gene göremiyorum bu sefer bulanık görüyordum sinirlendim gene oyuna devam ettim 1 hafta gözlükle gezdim sonra gözlük takıyorum diye benimle dalga geçtiler 4 göz filan diye sınıfta,sokakta bende sinirden gözlüğümü çıkarıp yerde ayağımla ezdim annem kızdı naptın sen diye bende dalga geçiyorlar dedim ağladım sonra gözlüksüz gezdim bir Kaç hafta gözlerim bulanık halde gezdim yaptığım salakça bir şeydi belki 1-2 hafta sonra gözlerim tamamen iyileşti net bir şekilde görmeye başladım Allah'a şükürler olsun ve bir dahada gözlüğe ihtiyaç duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 2 Eylül 2019; 14:45:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Merhaba 19 yaşındayım 2009 da çok bilgisayar oynamaktan gözlerim televizyon izlemekten filan bozulmuştu bulanık görüyordum sürekli annemler ısrar etti hastaneye gittik gözlerimi gösterdik doktor gözlerimin bozulduğunu söyledi bir kaç sene gözlük takmamı söyledi bende mecbur takmak zorunda kaldım hastane çıkışı hemen gözlük aldık takarak geziyordum ogün arkadaşlarımla tabi biz küçük yaşlardan beridir hep internet cafelerde büyüdük her neyse internete gittik Counter Strike oynuyorduk oynarken adamları göremiyordum gözlüğümü çıkardım gene göremiyorum bu sefer bulanık görüyordum sinirlendim gene oyuna devam ettim 1 hafta gözlükle gezdim sonra gözlük takıyorum diye benimle dalga geçtiler 4 göz filan diye sınıfta,sokakta bende sinirden gözlüğümü çıkarıp yerde ayağımla ezdim annem kızdı naptın sen diye bende dalga geçiyorlar dedim ağladım sonra gözlüksüz gezdim bir Kaç hafta gözlerim bulanık halde gezdim yaptığım salakça bir şeydi belki 1-2 hafta sonra gözlerim tamamen iyileşti net bir şekilde görmeye başladım Allah'a şükürler olsun ve bir dahada gözlüğe ihtiyaç duymadım.
    Sırlar kapısı

Bu sana özel bir durum mu ? Çünkü ben etrafta hiç muhteşem birisini göremiyorum.

• quote:

Bu sana özel bir durum mu ? Çünkü ben etrafta hiç muhteşem birisini göremiyorum.
    Normalde muhteşem bir insanim.Diğer insanlardan daha üstünüm ama beni gözlük engelliyor.Göz, tipi ciddi bir şekilde etkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 2 Eylül 2019; 14:57:12 >
  • Bu takıntı bende de vardı. Zamanla alışırsın. Lens tavsiye etmem. Lazer ameliyat yine riskli ve memnun olmayanlar var. Gözlüklü erkeği tercih eden kız sayısı %5 dir ama sen bunu da dert etme. Seni öyle kabul edeni kabul et. Ben zamanında böyle bir tespit yapmıştım. Oradan biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    O kadar muhteşem bir insan olsaydın gözlük takman gerekmezdi bence.

• çok arayıp gerçekten kaliteli bir çerçeve alırsan kesinlikle çok ama çok yakışır. Olay doğru modelde bitiyor. Gözlüğü arada çıkarıp tişörtünün yakasına takarsın, birşey okurken vs takarsın. Kendinle barışık ol. Hayatta herşeyin bir çözümü vardır. Alerji yapan lensin markasından olabilir bazı markalar içeriğinden dolayı alerji yapabiliyor, farklı bir markanın lensini denedin mi yoksa hemen vaz mı geçtin? Mesela günü birlik lensler var 1 gün kullanıp atıyorsun, büyük oranda alerji yapmıyor onlar. Dene hepsini. En azından haftanın 3 günü lens 4 günü gözlük takılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

çok arayıp gerçekten kaliteli bir çerçeve alırsan kesinlikle çok ama çok yakışır. Olay doğru modelde bitiyor. Gözlüğü arada çıkarıp tişörtünün yakasına takarsın, birşey okurken vs takarsın. Kendinle barışık ol. Hayatta herşeyin bir çözümü vardır. Alerji yapan lensin markasından olabilir bazı markalar içeriğinden dolayı alerji yapabiliyor, farklı bir markanın lensini denedin mi yoksa hemen vaz mı geçtin? Mesela günü birlik lensler var 1 gün kullanıp atıyorsun, büyük oranda alerji yapmıyor onlar. Dene hepsini. En azından haftanın 3 günü lens 4 günü gözlük takılırsın
    Hocam günlük lens almiştim zaten.Şuan tam olarak hatirlamiyorum ama Acuvue'nin bir modeliydi onu hatirliyorum.Ciddi bir şekilde göz kizarikligi yapiyor ve batma hissi oluşuyodu.Daha öncede 15 gunluk olan Acuvue oasys almiştim.Ilk başlarda çok iyiydi fakat 2 hafta sonra gözum alerji kapti ve doktor 1 hafta kullanma dedi.O 1 hafta bile benim için çok buyük bir kayip.Gözlüklü kendimi kabul etmiyorum yüksek miyop daha da çirkin yapiyor insani o camin içinde gözüm küçülüyor.Bu arada her şeyin bir çözumu vardir dediniz ama ben katilmiyorum.Benim Göz hastaliğimin bir çözümü yok.Olsaydi çoktan lazer yaptirirdim fakat doktorlarin %90'i tavsiye etmiyor.

• thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Televizyon, bilgisayar, telefon bilimum ekrana sahip cihaz göz bozmaz; yanlış bir bilgidir, en fazla yorgunluğa sebep olur. Hikâye genel olarak fantastik zaten de yine de şüphesi olanlar için yazmış olayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

Evet

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.