Comnet çok rezil
Comnet 35mbps vdsl kullanıyorum. Yıllık ödemiştim beş ay daha kullanım hakkım var .Adresim değişti. Nakil aldırmak istediğim yer fiber. Fiber farkını ödeyip nakil yaptıracaktım. Sitelerinde nakil seçeneği ile ilerleyince 899 tl kurulum ücreti, 699 tl nakil ücreti her ay 50 tl modem ücreti çıkardılar. Ben kurulum hizmeti istemiyorum. Kendi modemim var ve kurulum yapabiliyorum. Destek talebi de açılmıyor. Muhatap yok. Zorla kayıt oluşturdum. Oraya da istediğini yapamıyorsun. Başlığı seçiyorsun gönderiyor. Gelen cevap otomatik. Gelen cevaba da yazamiyorsin. Ne sesli ne yazıyla iletişim mümkün değil. Fırsatçı sahtekarlar. Uygulamadan aboneliği iptal et dedim
Turkcell sürekli zam yapıyor.
sureki zam geliyor. Bugün gelen mesaj. Zaten yakın zamanda 255 yaptılar simdi 331 olacak diyor. Kimse bu duruma dur diyemiyor mu?
Edit: 2023 haziranda 124,40 tl imiş 2024 Haziran 331 tl
Her yone 16GB internet, her yone 1250 dakika ve her yone 1250 SMS iceren Rahat Efsane Avantaj 16GB paketiniz 02.06.2024 14:33 tarihinde 331 TL ye yenilenecektir. Iptal etmek icin IPTAL RAHAT EFSANE AVANTAJ16GB yazip 2200'a gonderebilirsiniz. B002
Akbank mı iş bankası mı?
tek bankadan kart +ek kart çıkartıp yoluma devam etmek istiyorum. Tüm ödemeleri o bankanın kartıyla yapıp kampanyaları takip edeceğim. Sizce hangi banka?
Yeni dolap alanlardan tavsiye istiyorum
bosch kdn49A04NE buzdolabı bozuldu. Dondurucu kısmında sorun yok. Soğutucu kısmı soğutmuyor. Fişini çekip uç gün bekletince soğutuyor ama bir iki ay geçince yine soğutmuyor. Usta ısıtıcı değişmesi lazım dedi. Zaten dolap 13 yıllık olduğundan aynı ölçülere benzer beyaz bir dolap arıyorum. Güncel araştıran arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Lg Samsung Arçelik Bosch çok konuşulanlar arasında. Peşin fiyatına taksit fazlalığı da benim için önemli. A101 9 taksit yapıyormuş ama dolaplar nasıl bilmiyorum.
30.000 tlye kadar çıkabilirim.
mevcut dolap;
Toplam net hacim: 478 l
Soğutucu bölmesi net hacim: 380 l
dondurucu bölmesi net hacim: 98 l
E-Ticaret Eğitimi Nereden Alabilirim?
Honda CR-V almayı düşünüyorum
kapı kilidi sorunu
kapı dışarıdan açılmıyor. kapı açma plastiği kırıldıydı. aracı yıkamaya verdiğim yer de çocuk kilidini aktif etmiş. şu an en içeriden ne dışarıdan açılıyor. bunu nasıl çözeceğim?
Tarife tavsiyesi
Vodafone " kazançlı 10 gb " tarifesindeyim. 10 gb, 750 dk, 1000 SMS 37 TL + telsiz kullanım vergisi. bulunduğum şehirde Vodafone çok kötü. çekişi ve intenet hızı çok kötü. iş yerinde Vodafone 8 GB, türk Telekom 22 Turkcell 34 gibi değerler veriyor. Turkcell e geçmek istiyorum. faturasız, yaklaşık 10 gb internet olacak uygun bir paket tavsiye eder misiniz?
sayfada aynı olanları gösteren bir yazılımı arıyorum
örneğin tabloda 3. sırada ve 67. sırada sokrates60 yazıyor. sadece bunların renkli gösterilmesi bile yeter benim için. Excele alabilirim bunu. openofficede PDF de olur. bunun dışında yazılımlar var ise bunu yapacak çok minnettar kalırım.
Çorum ilinde servis sağlayıcı tavsiyesi
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 463
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 14.782 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 178 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar