Şimdi Ara

Gözlerimdeki problemler.. Işık çakması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtmek isterim, ben bir gece körlüğü hastasıyım geceleri karanlıkta iyi göremiyorum, gündüz ise çok geniş göremiyorum mesela biri elini uzatır kolay bir şekilde göremeyebiliyorum sadece hastalığımı bahsederek yaşadıklarımı anlatmak istedim. 2010 yılının sonları ya da 2011 başlangıçı Ocak ayı idi sanırım. Akşam PC başındayken sol gözümden birden flash patlar gibi ışık çakması başladı, ben ilk başta pencereye baktım dışarıdan geldiğini düşündüm (pencere masama çok ykaın - cam kenarı diyelim) ama sonra bir daha ara ara devam edince sol gözümden kaynaklandığını anladım sonra ertesi gün uyandığımda sol gözüm aşırı kızarmış ve çok pis ağrıyordu 2-3 gün böyle bekledim iyi olmadı Eczane ve sağlık ocağı işe yaramayınca Çapa'ya gittim önemli ilacı alınca gözümdeki o kızarıklık ve ağrı gitti. Çapa'da doktorlar gözümdeki rahatsızlığın üveit hastalığı olabileceğini söylediler ama üveit tespit edilmedi. Eğer tekrarlarsa durum iyi olmaz körlüğe kadar götürebilir demişlerdi. O günden bugüne tekrar göz kızarmasıyla karşılaşmadım ama iz bırakmış olduğu şu lanet ışık çakmasından kurtulamadım çok moralimi bozuyor. Işık çakması ara ara oluyordu belki 3-4 ayda bir kaç sefer oluyordu ama bugünler her gün ışık çakması oluyor sağ gözümde de olmaya başladı. Biliyorum durumum iyi görülmüyor ancak ümidi kesmemek lazım. Yarın Ankara'ya gidiyorum orada ki tanıdık doktorlar yardımcı olacak. Bilgi edinirsem burada paylaşabilirim. Sizin de benim gibi ışık çakması sorunlarınız varmıydı? durumu çözdüyseniz nasıl çözdünüz? ne ilaç önerirsiniz? Bir de daha önce sırf bu ışık çakması için doktora gititm bana retinanda yırtıklık olabilir dediler ama yırtıklık bulamadılar..

• Hocam geçmiş olsun ama benim yakınımda vardı uzun bi tedaviye girmişti sanırsam yani mumkunse birkac yerde baktırın goz bu sakaya gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • özet?

Söyle, Görebiliyor musun seherin ilk ışıklarında,
    Alacakaranlıkta gururla selamladığımız bayrağımızı?
  • Bende de vardı,1 sene falan sürdü geçti sonra,çok ışıklı ekrana bakmaktan kaynaklanıyor
    Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu.
  • Geceleri iyi goremiyosan parlaklığı dusur, iso yu 1600 e getir.

Karincali olur ama olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.