Şimdi Ara

Gözlerimde olan hastalık :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gözlerimde kornea keratokonus denen hastalık mevcutmuş dünya göze gittim 10milyar istediler gözüne halka takıcaz bi şekilde düzelticez falan dediler sımdı forumda basına gelen varmı bu hastalık forumlardada halka pek iyi olmuyor hastalık ilerlerse kötü oluyor demişler göz doku nakli gerekliymiş sanırım of ne yapmam lazım ya 10milyarda para istiyorlar az parada değil hep beni bulur ya 3 4 sene ye kör olma ihtimalim yüksekmiş zaten -3 astigmatım var gözlük takmaktan bıktım tam çizdirmeye diye gittim bin bir türlü hastalık çıktı başıma

• Geçmiş olsun dostum.
    Benimde göz derecem yüksek; miyop var bende ama yine de halime şükrediyorum.
  • bende zaten astigmat var diye gittiydim göya çizdircektim 2milyar falan para vardı işte doktor testlerden geçtirdi başka hastanelerede gittim sonuç aynı bende dıyorum bu gözüm neden hep sulanıyo alerji sanırdım hep
  • geçmiş olsun kardeşim trilyoner olsada gidip yaptırsak ameliyatını ama işte bizim durumumuzda belli
  • geçmiş olsun kardeşim. başka ne denir ki bilemiyorum
  • kardeşim saçmalıyorsun şuan adam kör olacaksın demiş sen 10 milyar vermeye kıyamıyormusun git gerekirse kredi çek borç al ameliyatını ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl bi hastalıkmış öyle
    belirtileri filan neler
  • Arada bir kontrol ettirmek gerekiyor, iyi ki gitmişsin bari geç farkettiğini düşün bir de. Geçmiş olsun umarım parayı denkleştirirsiniz.
  • sagolun merak edenler nası bişey olduguna google görsellerden bakabilir yapacak bişey yok başa gelen çekilir
  • cidden benim gozumde durdun yere cok sulanıyo belirtileri goz sulanmasımı bu hastalıgın sol gozumde miyop
  • Gecmis olsun . Bende cok cektim gozlerimden halada cekiyorum ins en kisa zamanda ameliyatini olur sagligina kavusursun.
  • böle gözun durduk yere sulanıyo arada sırada mesela gözüne kirpik kaçmıs gibi hıs verıyo işte gözüne bişey kaçmıs gibi hissediyorsun ovalamak zorunda kalıyorsun böyle şeyler işte bi muayine olun miyop astigmat olan larda olabilitesi yüksek bişeymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYJ Ağır Fan

kardeşim saçmalıyorsun şuan adam kör olacaksın demiş sen 10 milyar vermeye kıyamıyormusun git gerekirse kredi çek borç al ameliyatını ol.

parayı bi şekilde bulacagız da 2000/1 olan bi hastalıkmıs bide3 türlü tedavi şekli var hepsi birbirinden garip iyi olanda var olmayanda nedense sinirm bozuldu ya en iyisi doku nakliymiş galiba araştırıyorum
  • Geçmiş olsun dostum.
  • babamada aynı hastalık demişlerdi. halka takma muhabbeti falan... ama vazgeçtik , riskli bi ameliyatmış.. geçenlerde arkadaşta gitti onada aynısını demişler...
    sanırım dünya göz herkese kerenetonuks (ismini bile yazamıyorum ) mudur nedir ondansın diyor...
  • Geçmiş olsun , bende de göz tansiyonu var ölçtüremiyorum 2 senedir.Adam ilerde görme zorluğun olacak , büyük ihtimalle hiç göremeyeceksin diyor ama ben o aletle ölçtüremiyorum göz tansiyonunu , refleks olarak kendimi geri çekiyorum , daralıyorum.

İnşallah parayı zahmetsiz bir şekilde bulur en iyi şekilde tedavi olursun.
  • Benim bir tanidigimin basina geldi. Ameliyat oldu, bildigim kadariyla retinani degistiriyorlar yada birsey takiyorlar emin degilim. Ameliyattan sontaki 3 gun falan gozunu acmadan yatiyorsun oylece karanlikta cunku isik rahatsiz ediyor gozu. Ameliyattan sonra da lens takarak hayatina devam ediyrsun
  • geçmiş olsun. tam olarak neyden kaynaklanıyor bu hastalık?
  • Bu hastalik olur diye lens kullanmayi birakmistim. Google gorsellerde gordugum bir resimden korkmustum. Hocam bari tek gozde mi var 2 gozde de mi? Ben de haftaya okullar tatil olunca goz doktoruna gideyim.

Gecmis olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.