Şimdi Ara

Gözlerimde olan hastalık :/ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kör eden bi hastalık değil demişler.
    gözün ön bölümüyle alakalı sinirlerle değil
    http://www.keratokonustedavisi.com/keratokonus_hastaliginda_dogrular.html

panikleyerek hemen cerrrahi tedavi olmayın
    kör eden bi hastalık değil diyor
    ki bunlar doğruysa ben o dünya gözdeki doktora herrrrrr türlü küfür ederim arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 27 Mart 2011; 12:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

10 milyar isteyen doktora deki
    insanlar sabah kalkar bütün gün çalışır akşam olur eve gider,hepside çeşitli işlerde alın teri akıtır,yorulur emek harcarlar
    ama sistem öyle hale geldiki kimisi şarkı söyler kimisi topa vurur trilyonları alır kimiside inşaatta çalışır ayda 600 tl alır
    peki bu kendi kendinemi oldu,hayır eskıden berı gelen sistem yani insanların oluşturdugu sıstem
    peki 600 tl yi bana kım verıyor bunun hakkı hukuku bumudur de,bunu kım belırlemıs de
    sonrada amelıyat ısı doktorlar emek harcarlar,ameliyatta kullandıkları malzemelerin ham madde malıyetı nedır de
    bu 10 mılyar para gercekte olması gereken paramıdır de
    bu paranın kacı doktora kacı hastahaneye gıdıyor de,hastahaneye gıden bu kadar para eger tamırat ıcın kullanıyorsa gun ıcınde kac kısı muayene oluyor kac kısı para verıyor toplanan para ne kadar hastahane tamırınde kullanılan para ne kadar de
    butun bunları eğer dr cevaplayamazsa o zaman iktisat işletme vede son 100 yıldakı ekonomık degısımlerı ıncelesın

ayrıca gözünde geceleri karanlık ortamda bulanık görme oluyormu mesela gece oda karanlıkken cisimlere bakınca toz gibi görme oluyormu
    bır hastalık varmıs tedavısı yokmus ılersı kör müş

Hocam bende oluyor geceleri o karıncalı gibi görüyorum bazen neymiş ki epey korktum şimdi.

bende de oluyor korkma ya çoğu kişide yataktan birden kalkınca olur öyle karıncalanma

• Hocam valla korktum , bacak gitsin , kulak gitsin , dil gitsin , ne bileyim kol gitsin ama göz gitmesin yav , haftaya doktor randevusu alacam birazdan.Benim gözler 5.5 numara , lavabo deliği vs. o tip bir görme problemim yok , her şeyi görüyorum ama bulanık ben gözlerimin 5.5 numara olmasına bağlıyordum bu karıncalanmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

yok okadar degilde doktor sadece ilerlerse 3 4 yıla kor olabilir suan daha hastalık yenı gıbı geç degil falan filan dedi ring takalım onunda maliyeti 7000tl falan dedi bide işte gözlükten kurtulmak ıcınde 3000tl lık bi ameliyat dedi öle şeylerden bahsetti

kardeşim bu devirde en son güveneceğimiz adamlar doktorlardır sen hemen yarın başka bir doktordan randevu al ve onunda bilgisine başvur derim ben
  • geçmiş olsun. senin için çok üzüldüm .
    Allah saklasın. inşallah tez zamanda sağlığın düzelir.
  • Tam Yerine geldin Yukardaki bahsettiklerinin hepsini yaşadım dünya gözde ameliyat oldum 2 yıl önce bu ameliyatı oldum halka ile duyduğun her şey yanlış şahsen ben çok memnunum ve hastalığın ilerlemesini durdurdu ama ilk başlarda biraz zorludur ve görüşün tabikide eskisi gibi olmayacak ışıklarda saçılma olur gece özellikle bunu hissedersin yinede şu anda keratokonusu tedavi edecek bir yöntem yok sadece hastalığın ilerlemesini durdurucu yöntemler var yani 2 seçeneğin var hastalık ilerlememişse ccl yaptırıp kontak lensle idare edeceksin hastalının ilerlemişse halka şart ama doktorum bana intacs yapmadıklarını söylemişti başka bir halka taktırmışlar daha özel 8 milyar mı ne para verdik zamanında şimdi 3.5 milyara yapan hastanede vardı ama güvenemedik çünkü bu göz yani geçenlerde 8 kişi kör oldu çin malı mercek kullandılar diye katarakt ameliyatı yüzünden bilmiyorum belkide bizi kandırıyorlar ama öncelikli tavsiyem ne yapıcaksan biran önce yap hastalık daha fazla ilerlemeden yap yardımcı olabildiysem ne mutlu daha sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

• Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
  • geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benim-kedim -- 27 Mart 2011; 20:39:59 >
  • Tavuk karası için güncel bilgi bulamadım sanırım , en son 2005-2008 yılları arasında kök hücre , mikroçip ile tedavi falan demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

Hocam tedavisi var diyorlar , Osman Fıratlı bulmuş hatta , Amerika'ya konuşmalara falan gitmiş tedaviyi bulduktan sonra , ücreti nedir bilemem ama eğer bende bu hastalık varsa tedavi için her şeyimi veririm , vermeyecek adam da tanımıyorum Valla , ki çok pahalı olacağını sanmıyorum , üstelik akupunktur ile tedavi ediyorlarmış bir çok kişi sonuç almış.
  • Bugün önemli bir doktora gittim tavuk karası için , " sapasağlam gözlerin var miyop dışında hiç bir şey yok , eğer teknoloji şu haliyle kalır körlük tedavisiz bir hastalık olarak kalırsa 85 sene sonra kör olursun " dedi. 1-2 haftadır kendimde değildim Valla her saat aklıma geliyordu , tüm belirtileri vardı , "miyoptan oluyor" dedi.Ata Göz'e gitmiştim yazın "göz tansiyonu var" demişti , bugün onada baktırdım göz tansiyonum da yokmuş , çok sevindim Valla , Allah herkese şifa versin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.