Şimdi Ara

Kalp ağrım var birşeyin yok diyor doktor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kalp ağrısından dolayı hastaneye gittim anlattım durumu kan aldılar 3 gün sonra sonuç cıktı bir şey yok dedi. ama geçmemişti kalp ağrım başka hastaneye gittim o da kan aldı yine bir şey yok dedi, kalp ağrısı için kan almak yeterlimi? kalbin üstüne bir şey falan takmaları gerekmiyor mu? çok ağrıyor kalbim sol kolumda uyusuyor ama bir şey yok diyorlar.



  • vakti zamanında benzer rahatsızlıktan bende çok çektim, bendeki baya şiddetliydi, gece uykudan uyandırdığı bile oluyordu.

    bir çok farklı hastaneye gittim, kan aldılar, kalp grafiğine baktılar, efor testi yaptılar.

    Hepsi temiz,

    aradan uzun zaman geçti, baş dönmesi gözlerde ciddi kararma ve hafif kendimde geçme sonucu buraya kadarmış gidiyorum dedim. Eşim direkt acile götürdü.

    Serum verdiler kedime gelir gibi oldum ama hala yürümekte bile güçlük çekiyorum, kan testi sonuçları geldi.

    O gün mide ülseri olduğumu öğrendim bir hafta hastanede kaldım.

    Mide sürekli kanıyor ve kan dışkı ile atılıyormuş tabi benim haberim yok. Vücut kansız kalmış. 3 ünite civarı kan verdiler. Vücut çok kan kaybetmiş.

    Doktor eğer başın dönüp gözlerin kararmasaydı buraya gelmeyecektin ve büyük ihtimalle bir kaç gün içinde hayatını kaybetme ihtimali vardı dedi.


    Sizin rahatızlığınızla bunun ne ilgisi var diyeceksiniz. Yukardada belirttim bende sizin gibi rahatsızdım, sebebi mideymiş. Midede oluşan sıkışma ve kramlar kalbin olduğu tarafa vuruyormuş ve sanki kalp rahatsızlığı varmış gibi hissettirebiliyormuş.


    Dahileye hekimine görünün, dışkıdan kana baksınlar, dışkıda kan varsa sizdede içerden kanama var demektir ve mide rahatsızlığınız olabilir.

    Geçmiş olsun
  • kara_eylül kullanıcısına yanıt
    Abi öncelikle cok teşekkür ederim. Siyah diski cilariyordum bende verdim diski tahlili ama o sırada normal geldi diski ve bu aralar diski rengi normal. Ve mide gaz yapinca kalp agrisi bendede oluyor.



    Tekrar gidip hastahane ye mideme baktiriyim, tekrardan teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yerdavader

    Abi öncelikle cok teşekkür ederim. Siyah diski cilariyordum bende verdim diski tahlili ama o sırada normal geldi diski ve bu aralar diski rengi normal. Ve mide gaz yapinca kalp agrisi bendede oluyor.



    Tekrar gidip hastahane ye mideme baktiriyim, tekrardan teşekkürler



    Eğer dışkı siyahsa ve her seferinde sürekli siyahsa, herhangi bir demir yada kan ilacı kullanmıyorsanız kanama olma ihtimali çok yüksek. Zaman zaman siyahlık oluyorsa bu yediklerinizle ilgili olabilir.

    Siz geciktirmeden bir dahiliye doktoruna görünün. Dediğim gibi benimde ilk zamanlar sizin gibi kalp rahatsızlığı yönünde endişelerim vardı, mide ülseri netliğe kavuştu ve tedavi oldum, uzun yıllar geçti aradan ve sonrasında kalp bölgesinde bir sıkışma omuzlarda kollarda uyuşma vs olmadı.

    Sonuçta ben doktor değilim, benim rahatsızlığım sizinkinden farklı olabilir.

    Geciktirmeden bir dahiliye doktoruna görünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 20 Mart 2018; 8:49:35 >
  • bende gittim kalp için. ağrı ve sürekli çarpıntı oluyordu. ozellikle cok sigara içtiğimde.. uyutmadığı oluyordu o derece. ekg ya girdim temiz. efor testine girdim temiz. yarım saat koşturdular yokus yukarı hızlı şekilde.ben zaten alıskınım aksama kadar kosarım diyince durdular. dr ultrasonla baktı temiz. kan temiz çıktı. taş gibisin istediğin sporu yapabilirsin dediler. 30 yasından sonra iyi huylu carpıntılar olyormus doktorun dedğine göre. sigarayı bıraktım çarpıntılar kesildi. ağrı kesildi. son 2 aydır tekrar sigaraya dadandım ve carpıntı,ağrı geri geldi. sigara içiyorsanız bırakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 20 Mart 2018; 14:40:58 >
  • Abi 21 yaşındayım. Sigarada kullanmiyorum. Videzelerden sonra mide icin gidecegim. Yorumunuz icin teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.