|
| _____________________________ |

|
| _____________________________ |
Gözde Papil Ödemi: Belirtiler, Evreler, Tedavi ve Daha Fazlası
Giriş: Gözde papil ödemi, optik sinirin şişmesiyle oluşan bir durumdur. Bu durum, beyin içindeki basıncın artmasıyla ortaya çıkabilir. Gözde papil ödemi ciddi bir sağlık sorunudur ve acil tıbbi müdahale gerektirir.
Belirtiler: * Bulanık görme * Görme alanı kaybı * Renk körlüğü * Göz ağrısı * Baş ağrısı * Mide bulantısı ve kusma
Evreler: Gözde papil ödemi üç evreye ayrılır:
Tedavi: Gözde papil ödemi tedavisi, altta yatan nedene bağlıdır. Temel tedavi seçenekleri şunlardır:
Bitkisel Çözümler: Bitkisel çözümler, gözde papil ödemi için tamamlayıcı tedavi olarak kullanılabilir. Ancak, bu çözümleri kullanmadan önce her zaman bir sağlık uzmanına danışılması önemlidir.
Tekrarlama: Gözde papil ödemi tedavi edilmezse tekrarlayabilir. Bu nedenle, altta yatan nedenin belirlenmesi ve uygun tedavi alınması esastır.
Yorumlar: Gözde papil ödemiyle ilgili yorumlar, bireylere ve altta yatan nedene göre değişebilir. Bazı kişiler hızlı iyileşme yaşarken, diğerleri kalıcı görme kaybı yaşayabilir.
Sonuç: Gözde papil ödemi, göz sağlığını etkileyebilen ciddi bir durumdur. Belirtilerden herhangi birini yaşıyorsanız, acil tıbbi müdahale almanız önemlidir. Erken teşhis ve tedavi, görme kaybını önlemeye yardımcı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Nisan ayları zamanında baş dönmesi ile doktora gittiğimde öğrendiğim hastalık ama ne öğrenme anlatamam doktor göz arkama baktıgında sende 3.evre papilödemi var beynin yüksek ihtimal tümör var dediğinde başımdan kaynar sular dökülmüştü ulan daha bir şey belli olmadan bu söylenir mi yaşım daha 22 gencecik hayalleri olan öğrenci bir insanım Trakya tıp fakültesine sevk ettiler orda 2 hafta boyunca bir güzel araştırdılar tüm sonuçlarım tertemiz BOStan tutun ena ana testlerine kadar hiçbir sağlık sorunum yok ve yapısal bir ödem deyip 1 senede bir kontrole gelmem şartıyla evimin yolunu tuttum ne bir ilaç tedavisi verildi ne başka bir şey dedikleri tek şey yarın da kör kalabilirsin 40 sene sonra da kör kalabilirsin bu psikolojiyle yaşamak zaten kötü bunu bilmekten ötürü hastalık üstüne bir de gerilim tipi baş agrısını ekledim kafaya basıncım 100 kilo resmen keşke bir hastalıgımdan ötürü bu ödemler cıksaydı da en azından tedavi sonucu kaybolacagını bilirdim şimdi ise doğuştan beri onları taşıdıgımı düşünerek tekrardan yolumuza devam ediyoruz bu ödemin bana eksileri olarak göz önümdeki açık renkli yerlere bakınca uçan siyah cisimler ve ışığa 30 saniyeden fazla maruz kalınca görme alanımın kısa bir süre kısıtlanması oldu umarım bir tedavisi bulunur da kurtuluruz bu illetten |
|
Optik nevrit hastasiymisim bende ms hastalığına çevirme ihtimali varmış integramda bi sayfa var bakmak istersen beyin gelisimi icin iyi geliyormuş onu kullanıyorum migren hastasıyım ayni zamanda onu geçirdi mesela istersen sende kullanabilirsin ama arastir sizde kullanabilirsiniz lifeelixirglobal sayfanın adı oradaki mavi olan ürünü kullanıyorum sayfa sahibiyle konusun o size ürünü anlatir durumunuzu bahsedin cok gecmis olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Migren zaten hayatımın belası oldu o kadar şiddetli ki 16 yaşında doktor direkt Apranax plus önerdi birisi kullanma bagımlılık yapıyor der birisi ara ara iç der hani bu kafadan cektigimi başka bir yerden çekmedim |
|
Dediğim sayfayı takip et ürünü arastir ben şifasını görüyorum şükür ekimde kullanmaya başladım şuana kadar migren geçirmedim beyin gelişimini sağlıklı tutuyormuş hem bize şart çünkü stresten uzak durmaya çalış kolay değil biliyorum ama dene kardeşim Rabbim sifamizi versin insallah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|