|
|

|
|
Ferrozinc şurup, demir eksikliği anemisi ve diğer demir eksikliği durumlarının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. İştah açıcı özellikleri nedeniyle bazı kişiler tarafından kilo almak için kullanılmaktadır. Ancak, Ferrozinc'in iştah açıp açmadığı veya kilo aldırıp aldırmadığı konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır.
Ferrozinc Şurup İştah Açar mı?
Ferrozinc'in iştah açtığına dair sınırlı kanıt mevcuttur. Bazı kişiler, Ferrozinc kullandıktan sonra iştahlarının arttığını bildirmiştir. Ancak, bu etki tüm kullanıcılar için geçerli değildir. Ayrıca, Ferrozinc'in iştah açma mekanizması tam olarak anlaşılamamıştır.
Ferrozinc Kullananlar Kilo Alır mı?
Ferrozinc'in kilo aldırdığına dair de sınırlı kanıt mevcuttur. Bazı kullanıcılar, Ferrozinc kullanırken kilo aldıklarını bildirmiştir. Ancak, bu kilo alımının Ferrozinc'in doğrudan bir sonucu olup olmadığı belli değildir. Kilo alımı, diğer faktörlerden de kaynaklanıyor olabilir, örneğin:
Önemli Hususlar
Ferrozinc'i kilo almak için kullanmayı düşünüyorsanız, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısınız:
|
|
I keep a cell phone in my pants so i can tell friends ,''Call my ass'' Anakart:Asus M3N78-VM - İşlemci:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400 (2,8 Ghz) - Ram: 2gb 800mhz - Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) - Hdd:320 gb 7200rpm http://forum.donanimhaber.com/m_41089843/mpage_1/f_/key_//tm.htm
|
|
| _____________________________ |
|
|
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
|
|
|
|
|