Şimdi Ara

Göz önünde uçuşan siyah noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
13.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gözünüzün önünde siyah gibi uçuşan siyah noktalar var mı?Evdeyken sorun olmuyo ama dışarıdayken cok rahatsız ediyo kayıp gidiyolar sürekli.neden oluyo bi zararı var mı bılgısı olan var mı kısacası

• göz çok yorulunca olabilir yada retina yırtılmışda olabilir.ne zamandan beri var ki?
  • bende de var hocam onlardan hiç sorun etme takılmazsan sorun olmaz bende de var göz doktoruna gittiğimde hücreler var dedi kafana takmazsan sana hiç bi zararı olmaz dedi göz damlası verdi sonra yok oldu istersen sende bi göz doktoruna git bi göz damlası yazdır düzenli kullan yok olur anlıcaan kafana takıcak bişy yok
  • ya retinan yırtılmışdır yada göz sıvın bozulmuşdur.

eger retinan yırtılmışsa ameliyat olman lazım.

göz sıvın bozulmuşsa ölü hücrelerden dolayı olur oda 5-6 aya kadar gecer.
  • Bu gözün içinde olan ölü hücrelerdir. Genellikle çoğu insanda görülür. Zamanla geçerler.
  • bende de var hocam onlardan hiç sorun etme takılmazsan sorun olmaz bende de var göz doktoruna gittiğimde hücreler var dedi kafana takmazsan sana hiç bi zararı olmaz dedi göz damlası verdi sonra yok oldu istersen sende bi göz doktoruna git bi göz damlası yazdır düzenli kullan yok olur anlıcaan kafana takıcak bişy yok
  • evet bendede oluyor sanki gözümün üstüne yapışmış bişeyler gibi gözümü oynatınca onlarda oynuyor ama hareketsiz durunca yavaşca aşağıya kayıyor ama şu güne kadar hiç sorun etmedim zararıda olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi göz hastasıyım :(
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lens kullanıyorum çıkarırken bazen gözüme sert dokunuyorum kızarıyo falan insallah retina yırtılmamıştır.cevaplarınız ıcın saolun
  • Miyop olduğum için göz sıvısı daha kaygan mı öyle bir şeymiş.Bendekilerin sebebi bu yani.
  • bende de yıllardır var hiç sorun etmedim bi zararlarıda olduğunu düşünmüyorum
  • Geçmiş olsun kardeş acil şifalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknicknick

lens kullanıyorum çıkarırken bazen gözüme sert dokunuyorum kızarıyo falan insallah retina yırtılmamıştır.cevaplarınız ıcın saolun

bendede lensten dolayı oldu dostum ama retina yırtılması degil ölü hücrelerden dolayı imiş.önemli bişe yok dedi doktor şu anlık
  • bendede var baya bi ve yeni çıktılar eskiden farketmiyordum ve üzüm salkımı gibi bir arada 5 6 tane ufaccık nokta göruyorum parlak şeffaf nerye çevirsem geliyor gün ışııgında cok belli ediyor saç kıllarına benzeyen şeylerde var arada onlarda oluyor ama genelde bu bir arada uçuşan noktacıklar baya bir can sıkıcı 2 aydır var bu aralar arttı nedense :s
  • Gokyuzune baktigimda bende seffaf seyler ucuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göz tansiyonundan olabilir, doktora git.
  • bendede var onlar şeffaf uçuşuyorlar uçana uç demek lazım
  • Ara ara bendede oluyor böyle onları olduğu yerde tutmaya çalışıyorum bi yukarı bi aşağı kaydırıyorum ama dışardan aynı salak gibi görünüyorum. Başka da bi zararı olmadı bana :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.