Binbaşı
05 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 51 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba bursa içi İngilizce kursa gideceğim. Kur satmak isteyen olursa iletişime geçebilir 1-2 belki 3 kur alınacaktır.
Merhabalar,

Çoğu kursta iş İngilizcesi diye kurlar görüyorum, nedir daha önce giden var mı neler anlatılıyor? Ben yeni makine mühendisiyim, İngilizceyi işim dışında pek kullanmayacağım için bu kura gitmeyi düşünüyorum, İng seviyem intermediate. Önerileriniz nelerdir
Bir kaç yayında denk geldim tamamen smartcast ile oynarken, istediği zaman ayarlara girmeden smartcastsiz duruma getirebiliyor (daha iyi skillshot için) nasıl yapılıyor?
http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z5070-core-i5-4210u-17ghz-8gb-1tbsshdd-156-2gb-w81-notebook.html#ozellikler
http://www.teknosa.com/urunler/125032577/sony-fit-e-svf1521ystb-ceu-notebook

Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım işlemci ve ekran kartı olarak sony önde götürüyor ancak lenovodaki 8gb ram ve 8gb SSD' de çekti beni kararsız kaldım sizce hangisi?
Arkadaşlar set üstü ocak aldım ancak kuruluma pazartesi gelineceği söylendi ben kurmak istiyorum doğalgaza bağlanan vidasının çapı sabit midir ona göre anahtar alacağım dışardayım evdeyken bakamadım
Hangi foruma girsem, kimle konuşsam bi bedava skin muhabbeti yürümüş. Nedir ne değildir doğru mudur merak içindeyim.
Konu yanlış yerde. Silinebilir.
Arkadaşlar şuan karabükteyim ve yaklaşık 3 saat önce elektrikler gitti. Burda herkes 7 şehirde daha kesinti olduğunu konuşuyorlar durum ne şuan elektrik olmayan başka şehir var mı merak ediyorum.
Arkadaşlar ilk başta power düğmesine bastığımda fanlar çalıştı, kasanın içindeki ışıklar v.s yandı ve 3-4 saniye sonra durdu ve sonra yeniden çalıştı ama ekrana görüntü gelmedi. Gözüme anakarttaki dram led yazan yer takıldı orası sürekli yanıyordu anlam veremeyip sağına soluna baktım ve yanındaki MemOK yazan düğmeye bastım. Şuan power düğmesine bastığımda kasa açılıyor fanlar v.s çalışıyor 2-3 saniye sonra duruyor ve sonra yine açılıyor aynı şekilde duruyor .Bu şekilde kendi kendine tekrar ediyor. Sorun nedir ne yapmalıyım yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.
Arkadaşlar geçen yaz topladığım bilgisayarımın anakart cd si kayıp. Modeli ASUS P8P67LE. Kendi sitesinde tonla şey var pek anlamadım. En uygun link hangisidir hangilerini indirmem gerekir yardımcı olursanız çok makbule geçecek.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.389
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 15.280 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.