Şimdi Ara

Ücretsiz reklamsız müzik çalar uygulaması varmı ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Myt den müzik indirip play storeden bir tane ekstra olarak müzik çalar platformu indirdim adam akıllı bi türkülerimi dinleyemedim boş boş reklam vermekten başka birşey yapmıyor ya . Yok azarla sohbet edin yok yemeksepetinde kupon var banane lan banane? Önerdiğiniz müzik çalar uygulaması varmı

• Altı üstü bir efkar yapacaktik saçma sapan reklamlar yüzünden hevesim kaçtı.. nefret ediyorum kapitalist reklamlardan
  • Kanka YouTube premiım 3 ay ücretsiz galiba ona baksan yada Spotify 3 ay 1tl idi ne uğraşıyorsun 3 5 ver rahat et
  • Samsungsa telefon Samsung Music kullan. Galaxy Store'dan indiriliyor.
  • Soundcloud
  • Şu an kullandığım Huawei music uygulaması.
    En iyisi budur diyebilirim. Bu tür apk larda gurme sayıyorum kendimi hocam.
    https://huawei-music.tr.uptodown.com/android/download
    Buradan indirebilirsiniz hocam
  • Hamza'nın dediği yere varıyo, Android büyük oranda para dilenen bi yere dönüştü.

oyun dünyası da böyle olmuş. eskiden basit ama çok güzel olan sürüyle ücretsiz reklamsız oyun vardı. şimdi alayı para dilenen pay to win olmuş.
  • poweramp zamanında 5 liraya satın almıştım şimdi 200 lira olmuş.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Harbiden hocam

Samsung haric kalan markalar hepten rezalet kepazelik

Önceki telefonum pocoydu yahu telefona galeri koymamışlar muzik uygulamasi koymamislar not uygulamasi yok kilitleme uygulaması yok sacma sapan uygulamalara mecbur kalıyorsun

İpadde hesap makinesi yok not uygulamasi yok kilitleme uygulamasi yok

Zamaninda samsung galaxy wonder lg g2 gibi telefonlarda herrrr uygulama vardi suanda uygulama noktasinda 1 numara samsung ama Samsung'u da android kötü etkiliyor samsung kendi isletim sistemini yapsa hepsini 5e katlar telefon firmalari çok şımarık bugun bir samsung haric cihazi eline al içinde günlük hayatta kullanmadigin en az 50 100 tane gereksiz uygulama ve özellik vardir ama ihtiyacin olan en az 10 20 tane özellik yoktur hemde eski telefonlarda varken

Kapitalizm igrenc bir noktaya gidiyor ve buna itiraz eden cok az bilincli tuketici var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.