Şimdi Ara

Ekranda yeşil noktalar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar temizlik yaptıktan sonra pcyi açtım ve monitörde titreyen yeşil noktalanmalar vardı. Ölü piksel testi yaptım ama herhangi bir renk farkı yok genelde siyah olan yerler yeşil oluyor ve gidiyor geliyor titreme şeklinde . Ekran görünütüsü aldığımda yok fakat fotoğrafını telefondan çektim görmeniz için acaba nasıl düzeltilebilir veya sorun ne yaşayan var mı internette aynı sorunu yaşayan göremedim. Monitör modelim Asus VZ24EHF . Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardagky01 -- 31 Mayıs 2025; 20:38:27 >

• Merhabalar temizlik yaptıktan sonra pcyi açtım ve monitörde titreyen yeşil noktalanmalar vardı. Ölü piksel testi yaptım ama herhangi bir renk farkı yok genelde siyah olan yerler yeşil oluyor ve gidiyor geliyor titreme şeklinde . Ekran görünütüsü aldığımda yok fakat fotoğrafını telefondan çektim görmeniz için acaba nasıl düzeltilebilir veya sorun ne yaşayan var mı internette aynı sorunu yaşayan göremedim. Monitör modelim Asus VZ24EHF . Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

evet hocam çift monitör var ve sadece birinde böyle bir şey oluyor ıslak hiçbir şey değmedi özellikle siyah yerler yeşil oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda beyaz nokta var YARDIM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.