Şimdi Ara

Göz kapağı düşüklüğü olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
6.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sigara içiyon mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

Sigara içiyon mu?
    Hayır benimki doğuştan

• Ben de yine kafayı 1-2 gündür buna takmıştım.Benim tek gözümde var.Aynaya geçip iki gözümü de eşit açmaya çalışıyorum,düşük olan gözüm hep daha sarkık duruyor,diğeriyle eşit hale gelmiyor.

Düzeltmenin yolu var mı bilmiyorum.Benimki doğuştan mı değil mi onu da bilmiyorum.

Tipi ciddi derecede etkiliyor.Ameliyatla falan düzeliyor diyorlar da olay göz olunca ameliyat korkutucu geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde biri hafif düşük galiba arada düşüyor arada normalleşiyor anlamadım.

• bu bende de vardı gözün alt tarafının beyazı açılıyo ondan bahsediyonuz sanırım. Gözlerinizi eşit şekilde kızarsanız geçiyo o sorun gözlerinizi sıkmaya alıştığınızda tabi abartmadan o bölgedeki kaslar güçleniyo sanırım geçiyo o sorun. Ama konuşurken, boşta dururken gözlerinizi kısmaya alıştırın tabi fazla kısmayın kırışıyo kenarlar.
  • allah şifa versin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ameliyat dışında plexr yöntemiyle sarkmalardan doktor yarıdımıyla(estetisyen değil) kurtulabilirsiniz ankarada ortalama fiyat 2 göz kapagı için 1500- 3000 arası durumun kötülüğüne göre 2-3 seans sürebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Ben de yine kafayı 1-2 gündür buna takmıştım.Benim tek gözümde var.Aynaya geçip iki gözümü de eşit açmaya çalışıyorum,düşük olan gözüm hep daha sarkık duruyor,diğeriyle eşit hale gelmiyor.

Düzeltmenin yolu var mı bilmiyorum.Benimki doğuştan mı değil mi onu da bilmiyorum.

Tipi ciddi derecede etkiliyor.Ameliyatla falan düzeliyor diyorlar da olay göz olunca ameliyat korkutucu geliyor.
    hocam tipi etkliyor da benim için o önemli değil. Ağrı ve bazen görmede zorluk çekiyorum. Kendim parmağımla kaldırmak zorunda kalıyorum. Bazen de o gözümde göz kuruluğu oluyor. Sizde de oluyor mu?

Bendeki olan şey bu :

• Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende görmede sıkıntı yok.Bende de resimdeki şekilde tek taraf düşük ama o kadar fazla değil.Onun haricinde göz kuruluğu zaten bende kronik olarak var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

hocam tipi etkliyor da benim için o önemli değil. Ağrı ve bazen görmede zorluk çekiyorum. Kendim parmağımla kaldırmak zorunda kalıyorum. Bazen de o gözümde göz kuruluğu oluyor. Sizde de oluyor mu?

Bendeki olan şey bu :

Alıntıları Göster
    Hocam sorun hala devam ediyor mu? Şu resimdeki sorunun tedavisinin fiyatı hakkında bilgi sahibi olan var mı?

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Hocam bu düşüklük gitmez ancak ameliyatla gider. fiyatını bilmiyorum muayene olmanız gerekir.
    Benim ağrılarım o gözümde göz tembelliği var ondan kaynaklı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 30 Nisan 2019; 19:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

Hocam bu düşüklük gitmez ancak ameliyatla gider. fiyatını bilmiyorum muayene olmanız gerekir.
    Benim ağrılarım o gözümde göz tembelliği var ondan kaynaklı sanırım.
    Kaliteli bir doktordan randevu aldım, kendileri sağolsun her türlü ilgilenmeye çalıştı. Şehir dışında Doktor. Aydın’dan, İstanbul’a gideceğiz. Bu arada altını çizeyim: Eğer düşük göz kapağı(Ptosis) probleminiz varsa hemen müdale edin, gözün bulanık görmesine kadar ilerliyor. Ben mesela bu sorun yüzünden görme duyusu olarak çok zayıfladım. Sol gözüm sağlam sağ gözümde bu problem mevcut. Bu sorun yüzünden genelde refleks olarak yatağa geçtiğimde teknolojik bir aletle oynarken sağ gözümü kapatıyorum, ileride daha büyük problemlere yol açabilir. Bitkin düşme, baş dönmesi gibi problemleri beraberinde getiriyor, onun dışında çok takarsanız psikolojik olarak özgüven sorunu ortaya çıkıyor. Doğuştan veya sonradan farketmeksizin, herkese önerim Doktor’a %100 görünün. Sevgiler, randevudan sonra buraya sonuçlarını yazarım, eğer ameliyat falan durumu olursa yine aktarırım.

• nonvolatile kullanıcısına yanıt
    sigarayla bağlantısı nedir ilk defa duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: herzamanyıkık

sigarayla bağlantısı nedir ilk defa duyuyorum
    Göze sigara dumanı kaçmasıyla mı alakalı acaba benim hep sağ gözüme kaçar sigara sağ elde olduğundan sağ göz kapağım değilde sağ göz hizam sola göre daha düşüktür.Ama eski fotoğraflarda da böyle doğuştan asimetri var

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Kaliteli bir doktordan randevu aldım, kendileri sağolsun her türlü ilgilenmeye çalıştı. Şehir dışında Doktor. Aydın’dan, İstanbul’a gideceğiz. Bu arada altını çizeyim: Eğer düşük göz kapağı(Ptosis) probleminiz varsa hemen müdale edin, gözün bulanık görmesine kadar ilerliyor. Ben mesela bu sorun yüzünden görme duyusu olarak çok zayıfladım. Sol gözüm sağlam sağ gözümde bu problem mevcut. Bu sorun yüzünden genelde refleks olarak yatağa geçtiğimde teknolojik bir aletle oynarken sağ gözümü kapatıyorum, ileride daha büyük problemlere yol açabilir. Bitkin düşme, baş dönmesi gibi problemleri beraberinde getiriyor, onun dışında çok takarsanız psikolojik olarak özgüven sorunu ortaya çıkıyor. Doğuştan veya sonradan farketmeksizin, herkese önerim Doktor’a %100 görünün. Sevgiler, randevudan sonra buraya sonuçlarını yazarım, eğer ameliyat falan durumu olursa yine aktarırım.

Alıntıları Göster
    2 doktorla görüştüm ikisinde estetik olarak bir sorun dedi

• alakası yok göz kapağının hemen altında olan kasların çalışmamasıyla alakalı bir durum hayko cepkindede var aynısı endişe edilecek bi durum değil sıgarayla alakası yok.

ameliyalta 5 dh sürmez iyileşir. ayrıyeten ameliyat olmadan göz egzersizleri ile bir deneyin derim oradaki kas gerçi kaybetmiş özelliğini yapsanda boş egzersiz felan bi ihtimal olabilir...
  • Hayko cepkin gibi ise ameliyatla düzeliyor

• Benim gözlerdede bir bir problem ama çözemedim.
    Sağdaki göz daha belli.

Birşey olsaydı doktorlar söylerdi heralde ,çocukluğumda göz doktorundan çıkmadım.

20 yaşına kadar 15 kere gitmişimdir değişik doktorlar a hiçbirisi birşey demedi.

Bende gözkapağı değildr sanki kaş bölgesi aşagıda biraz.
    Oda göz kapağına baskı yapıyor

Bu olay yorgunluğa sebep olurmu ?
    Kendimi bildim bileli yorgunum yaşam enerjim yok.

Burunda deviasyon var gece nesef alamıyorsun dediler ameliyat oldum fark eden birşey olmadı.
    Tiroid testi yaptırdım normal seviyede çıktı.

• Sizinkilerde yine bişey yok. Lise arkadaşımın iki göz kapağı da aşırı düşüktü. Çocuk önünü görebilmek için kafasını sürekli yukarı kaldırıyodu. Ameliyat oldu ama yine de değişen bişey olmadı. Ama fenaydı bunun ki. Gözlerin ikiside 8 numaraydı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.