Şimdi Ara

GORE-TEX BOT KULLANAN VARSA BİR KAÇ SORUM OLACAKTI ..........................................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gore-tex özellilkli bot su alır mı ?

Tecrübesi olan var mı ?

Waterproof bot düşünüyordum ama Gore-tex olandan al dediler.

Waterproof ayağı terletiyormuş alma dediler ama Gore-tex de su alabiliyormuş.

Gore-tex 250 tl verip sonra su alırsa ha terlik almışım.Farkı kalmaz.Parama yazık olur.

Tecrübelerinizi paylaşırsanız herkez bilgilenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 4 Kasım 2014; 15:12:33 >

• Gore-tex nike ayakkabım var yaz kış giyerim hiç terletmiyor da üşütmüyor da sıcaklık hep ortalama düzeyde duruyor. 1-2 cmlik sulara girmiştim su almamıştı ama en fazla 2 sn filan durdum su konusunda ne kadar kalitelidir hiç denemedim.
  • Thinsulate alın lan gora tex ne arkadaş önce konuyu açıyorsunuz altına da su kaçırıyor terletiyor sızdırıyor yorumlarını sıralıyorsunuz bir karar veremediniz.
  • Kullanıyorum ve daha önce de kullandım. Su birikintisine girersen tabi alır ama 1-2cm su da hicbir şey olmadı şuana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

Hocam senin verdiğin markanın botları avcı botu istanbulda gitmezki.

Sorun bot değil hocam Bu gore tex su alıyor mu olay bu .

Alıyormuş dün konusunu açtı bir arkadaş o konuyu bulabilirsen okumalısın
  • gore tex nike olanını kullanıyorum 1 yıl oldu yağmurda falan yürüdüm su aldığını görmedim
     GORE-TEX  BOT  KULLANAN  VARSA  BİR  KAÇ  SORUM  OLACAKTI ..........................................
  • Gore-tex'i bilmem ama Scotter'ın botu vardı bende mağzada akvaryumda sergiliyolrdı ve su almama garantisi vardı.
    Watertight serisi diye geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında adidasın gore-tex özelliğine sahip trekking ayakkabısını kullanıyordum, her yağmur yağdığında ayağımın uç kısımları ıslanıyordu. O günden sonra adidastan soğudum mümkünse nike a yönel.
  • deri bot almaya çalışın ben ne kadar deri bot kullandıysam hiç su almadı
  • Nike felan bilmiyorum ama HAIX markasının 4 tane ürününü kullandım düşündüğünden fazla soğukta gezdim onlarla. Goretex iyi hoş bilmiyorum bende mi oluyordu ayaklarım terlemiş gibi çıkıyordu ve hiç bi zaman su geçirme ve koku sorunu yaşamadım

• mnbvb M kullanıcısına yanıt
    Dün siparişi verdim o söylediğin ayakkabı ve salomonun goretexi deneyip yazarım gelince

• bako39 B kullanıcısına yanıt
    Hocam sipariş verdiğin o iki ayakkabının da markasını yazarsan seviniriz.

Şöyle bir kovaya yada leğene ayakkabıları koy ve ayakkabının içine girmeyecek kadar su koy sonra 5 dk beklet eğer su almıyorsa yaşadın çığlık at şimdi

TAbi bizede haber haaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 5 Kasım 2014; 4:14:32 >
    Biri merrel moab mid gtx diğeri salomon eskape mid gtx ikisini de deneyip beğenmediğimi iade edicem

• Goretex bot almistim 400 lira verdim ön kısmından şu aldı fişi ile mağazaya gittim değiştirdiler yeni verdikleri üründe su aldı

Şuan ayağında giydiğim bot Harley Davidson tavsiye ederim goretex e gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sananeolm1 -- 5 Kasım 2014; 7:06:07 >
    Hocam beğenmediğim derken ayakkabıyı suda test edip su alanı geri vericem anlamında mı söylüyorsun ? Peki öyle tipini beğenmedim diyerek ürünü verip paranı alabiliyorr musun ?

Bu arada nereden kaça aldın hocam ?

Hayırlı olsun demeyi unuttuk
    Ayağıma deniycem rahat gelmeyeni iade edicem sportcity'den aldım 325 ikisi de

Hocam su testi yapacak mısın ?
    Mühüm olan konu bu.Eğer su almassa senin aldığından ben de alırım hocam.
    Bu arada benim düşüncem uyanıklık gibi anlaşılmasın çünkü siz kendiniz ben aldım, geldimi sizlere bilgi veririm dediniz.
    Siz beni anlarsınız da ben yine de bir açıklama yaptım yoksa senden bir şüphemiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 5 Kasım 2014; 19:45:50 >
    2 ayakkabiyi da geldiğinde çeşme altından geciricem buraya yazarım durumu. Sorun çıkarsa zaten iade edip goretexten vazgecicem tekrar waterproof bakicam.

Teşekür ederizPeki ürünü geri alıp paranı veriyorlar mı yoksa ürün değişimi mi yapıyorlar ?
    Para iade

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.