Şimdi Ara

Tavuk nasıl kesilir [kestim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavuklardan birini kesmezsem annem ördeklerinden birini keserim diyor aile gelneymiş 16 yaşına girince tavuk 20 sinde kurbanlıgı kescekmişim
    sanki afrika kabilesiyiz. Nasıl kesecem bu tavugu satırla bir hamlede öldürücü darbeği vursam olur besmele çekecekmiyim
    bir de duş almam gerkiyormu dün gece ruyamda şey oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensegrity -- 15 Haziran 2015; 15:16:59 >

• Koy kütüğün üstüne, ayağınla böğrüne bas, satırı kafaya vur.
    İş bitmiştir.
  • Gusulunu al, tavuğu yatır ayaklarını bağla. Kütüğün üstüne koy biri kafasını tutsun sende kanadına bastır sonra tek hamlede bitir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaparsan yap hızlı ol.Acı çekmesin hayvancağız.

• Satır mı kaldı al eline tabancayı çak bir headshot gelen bonusla da ineği kesersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Gusulunu al, tavuğu yatır ayaklarını bağla. Kütüğün üstüne koy biri kafasını tutsun sende kanadına bastır sonra tek hamlede bitir.

Pamuk tikamayi unutmayalim

• Üst gagasını kopar kalan alt gagasına boşalt tuz ruhunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tırnak makasıyla
  • sanrım dini ritüerleri yerine getirmem için önce düş almam gerekiyor
    zar zor ben buna yapmaya daha hazır değilim diyip yarına erteledim
    şimdi gidip duş alıp keseyim desem vaziyet anlaşılır
  • Gazeteye sar öyle yap
  • Kanı tepsiye toplayıp üstüne boşaltmayı unutma
  • Tut kafasini cek zaten incecik boynu var

• tek seferde hallet , acı çektirme hayvana
  • Koyun ve tavuğu uzman biri kesmezse hayvana acı çektirir. Sen damarı kesip hayvanı öldüremezsen ama boynunu kesersen o orda acı çeke çeke 15 dakkada ölür. Yazık olur.

• Bıldırcının direk elimle kafasını kopartırdım ben , bıçakla uğraşmadan , babannem öyle öğretmişti hayvan acı da çekmiyor direk gidiyor ama tek seferde kopartamam diyosan gücüne güvenmiyorsan hiç deneme vur ufak baltayla kopart kafasını.
  • Tabi besmele çekilmeden olmaz. Birde tam olarak kafası gövdeden bağımsız hale getirilmemeli. Şah damarı veya nefes borusu kesildikten sonra ruhunu teslim edene kadar beklenilmeli.! Son olarak kesici aletin kör olmamasına dikkat edin. Yazık hayvana işkence olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaOsmanlı

Tabi besmele çekilmeden olmaz. Birde tam olarak kafası gövdeden bağımsız hale getirilmemeli. Şah damarı veya nefes borusu kesildikten sonra ruhunu teslim edene kadar beklenilmeli.! Son olarak kesici aletin kör olmamasına dikkat edin. Yazık hayvana işkence olmasın.

Arkadaş doğru söylemiş. Olması gereken budur.

• M4A1 al sessiz bi infaz olsun

• tavugu kestim çok güzel bir duygu herkes yaşamaları tavugun iki bacagını birden bagladım kanatlarını sırıtından ikisini aynı izaya getirip
    toplayı üzerine bastim diyer ayagımla bacaklıarna bağladıgım ipin üzerine basıp boynunu yere kazdım küçük cuküra getirdim kıpleye doğru
    yatırdım boynun kemigin etrafını kestim kanı boşalıp gözünün feri sönünce kafasını kesip kopardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.