Şimdi Ara

KADINLARIN ALDATMA HİKAYELERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
20.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zmandır posta gazetesinden bu tip yazıları takip ediyorum ve bugün okuduğum hikayede aldatmanın b.ku çıkmış resmen.hikayeyi özetliyim:

kadın bi adamla severek evleniyo neyse aradan zaman geçiyor başka bir adama ilgi duymaya başlıyor.neyse bu adamla cinsel birliktelik yaşıyor uzun bi süre.bu arada kocasından da çocuğu olsun istiyor ama bi türlü çocukları olmuyor ilişki yaşadığı diğer adamdan hamile kalıyor.bu durumu kocası ve adam bilmiyor.hatta kocası kendi çocuğu olduğunu düşünüyor.neyse kadın çocuğu doğuruyor kocası herşeyden habersiz aradan uzun zman geçiyor kadın yine durmuyor ve başka bir adamla yine cinsel münasebet yaşıyor yine ilk çocuğunda olduğu gibi sevgilisinden hamile kalıyor kocası yine habersiz durumdan kendi hamile bıraktı zannediyor.bu sefer kadın sevgilisine ondan hamile kaldığını söylüyor adam istemiyor başta ama kadın doğurmak istiyor çocuğu ve sır olarak aralarında kalmasına karar veriyolar neyse bu çocukta doğuyor.şimdi çocuklardan biri 2 diğeri 5 yaşında.kadının kocası hala olayların farkında değil ve kadın yine aldatırım ben çok eşli yaşamı seviyorum diye hikayeyi bitiriyor.

dmek istiyorum.düşünsenize böyle bi kadınla evlisiniz ve yediğiniz boynuzlar yetmiyormuş gibi çocuklarda sizden değil
  • kadının vadesi dolmuş artık

sevdiklerine kavuşturmak lazım
  • okudum bunu bugün çok sinirlendm yırtıp attım gazeteyi ya..zaten hata benmde nie alırsın öyle sacma sapan bi gazeteyi

kooseo onun sevdikleri erkekler yani bu dünyadakiler oraya gitmes,in yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saralondé -- 5 Ağustos 2006; 23:39:13 >
  • Gerçekler acıdır.
  • gerçekler acı ama bu kadarına da pes.hadi aldattı bi yere kadar ama adamın çocuğunu doğuruyor ve kocasından olmuş gibide saklıyor.adama yazık hakkaten.
  • Evlilik dışı ilişkiye giren birinin tepki göstermesi İRONİ yaratır
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

Evlilik dışı ilişkiye giren birinin tepki göstermesi İRONİ yaratır

??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evlilik dışı ilişkiye giren birinin tepki göstermesi İRONİ yaratır

• @seso81 cvp yazıp kaçtın ama ne demk istediğini anlamadım hatta anlamadık
  • Bunda anlaşılmıyacak bişey yok evlilik dışı ilişki yaşayan kişinin bu ve benzer durumlara itirazı Genel ev'de iş bittikten sonra erkeğin kadına ''neden burdasın'' demesi gibi bişeydir!!!

Daha açıklayıcı olursa:Evlilik dışı ilişki yasaktır!Bunun Kurtarır yanı yoktur.Yok ben sevgilimle yapıyorum,yok ben helallik aldım,yok alan razı veren razı KURTARMAZ!!! Kural bellidir!Herkes kendine göre biyerden kurtarmaya çalışırsa OLMAZ!YASAK BU! eğer sen bu moku yersen diğerine sallayamazsın! Çünki SINIRI insanlar çizerse herkesin DÜŞÜNCE VE KARAKTERİ farklıdır SAÇMALIK çıkar ortaya!

Lisede sevişen zihniyet yarın öbürgün bunuda yapar! Bunda şaşılacak veya YADIRGANACAK bişey yok!!! (bu zihniyet için)

EDİT:NEYDEN KAÇAYIM KARDEŞ?NE DİYOSUN BEN ANLAMADIM! Her yazdığımı sen anlayana kadar forumu takip etmek zorundamıyım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 6 Ağustos 2006; 0:11:58 >
  • Allahım evleneceğim kızın huyunu güzel eyle. Böylelerinin eline düşürme bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 6 Ağustos 2006; 0:12:59 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 6 Ağustos 2006; 0:13:34 >
  • ala ala HANGİ ENGİN BİLGİNE DAYANARAK BUNU SÖYLÜYORSUN?hangi aklınla?
    quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

Orjinalden alıntı: trsmach

@seso81 cvp yazıp kaçtın ama ne demk istediğini anlamadım hatta anlamadık

o da ne yazdığını bilmiyor zaten.
  • quote:

Bunda anlaşılmıyacak bişey yok evlilik dışı ilişki yaşayan kişinin bu ve benzer durumlara itirazı Genel ev'de iş bittikten sonra erkeğin kadına ''neden burdasın'' demesi gibi bişeydir!!!

Daha açıklayıcı olursa:Evlilik dışı ilişki yasaktır!Bunun Kurtarır yanı yoktur.Yok ben sevgilimle yapıyorum,yok ben helallik aldım,yok alan razı veren razı KURTARMAZ!!! Kural bellidir!Herkes kendine göre biyerden kurtarmaya çalışırsa OLMAZ!YASAK BU! eğer sen bu moku yersen diğerine sallayamazsın! Çünki SINIRI insanlar çizerse herkesin DÜŞÜNCE VE KARAKTERİ farklıdır SAÇMALIK çıkar ortaya!

Lisede sevişen zihniyet yarın öbürgün bunuda yapar! Bunda şaşılacak veya YADIRGANACAK bişey yok!!! (bu zihniyet için)

EDİT:NEYDEN KAÇAYIM KARDEŞ?NE DİYOSUN BEN ANLAMADIM! Her yazdığımı sen anlayana kadar forumu takip etmek zorundamıyım???

kardeş sert çıkmana gerek yok takıldım sana orda ama yazdığından bişey anlamadığımız için öyle söyledim.gerçi yine anladığımı söyleyemem.kadın bi halt etmiş bizde onu desteklemiyoruz zaten ama burda tepkiyi gösteren kim eğer kadından bahsediyosan kadını tepki gösterdiği falan yok.bizim tepkimiz için söylüyosan bizim tepki vermemiz kadar daha doğal ne olabilir.sende bi ironi yarattın gittin
  • ben en çok neyi merak ediorum biliomusunuz her erkek başka kadınlara sewgilisine ne kadar bağlı olsada ilgi duyar onunla yatmak ister hayal eder vs vs... (böle olmadığını iddaa eden warsa bile çenesini açmasın çünkü çok küçük bi azınlık bende onlardan olduğumu düşünüorum ama yine de soruorum) neyse erkekler böyleyken acaba kadınlar yolda gördükleri yakışıklı yada etkileyici erkekler hakkında ne düşünürler ben bi kaç kişiye sordum aldığım cevap şuydu ne kadar hoş çocuk derim geçerim bende ona bizim bu durumda dieceğimiz yani uff kalçalara bak yada yatak anılarımızı anlatırsam bizde o kadar olmaz der ama ben hep merak ederim adam gibi cewap yazın bakalım neler çıkacak ortaya ama dediğim gibi EFENDİ olun ciddi konu
  • Eskiden herkes az konusmusunu bulmaya çalısırdı şimdi az birlikte olmus sevişmişini bulmaya başlaycaz yakında ....

Onur akın ne diyor : Nereye ey güzel insanlar...?
  • kadının kocasına acıdım başta ama şimdi kızıyorum insan hiç mi şüphelenmez aldatıldığından.gerçi kadınlar bu aldatma işlerinde erkeklerden daha başarılılar. kadının fendi (aldatmada)erkeği yendi
  • Kadınları da yozlaştırdık kendimiz gibi, ne bekliyordunuz ki? Onlar da özgür olacağız, eşit olacağız diye kararını tutturamıyorlar abuk subuk şeyler yapıyorlar ama hep de kendileri zararlı çıkıyor. Allah sonumuzu hayır etsin
  • bu itirafı yapan Şeref CAN'nın annesi olabilirmi acaba????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lary

Kadınları da yozlaştırdık kendimiz gibi, ne bekliyordunuz ki? Onlar da özgür olacağız, eşit olacağız diye kararını tutturamıyorlar abuk subuk şeyler yapıyorlar ama hep de kendileri zararlı çıkıyor. Allah sonumuzu hayır etsin

bence yozlaştırmadık kanatimce eskidende oluyordu böyle şeyler ama tv,gazete,internet gibi iletişim imkanları olmadığı için gizli saklı kalıyodu böyle şeyler.ama şimdi öyle değil her türlü bilgiye bi tıkla ulaşıyoruz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.