Şimdi Ara

Gordugum ruya lutfen yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sanirim iki-uc gundur benzer veya yakin ruyalar goruyorum.Ruyamda birseyden korkuyorum o kadar cok korkuyorum ki uyandigimda o korkuy iliklerime kadar hissediyorum.Ruyadan uyanmam 5 gibi genelde.İlk gun tekbir getirdim (dini kavga vs olmasin sadece yardim istedim konu amacini asmasin.).Sonraki gun besmele vb seyler.Sanirim bu gecede olacak gibi hissediyorum.Neden bu ruyayi goruyorum onuda anlamiyorum yatagimda kirinti vs de yok.Durmadan birseye karsi durup ondan kaciyorum ve ayni saatlerde korkarark uyaniyorum.Hayatimda yasadigim bir baskidan vs den mi oluyor yoksa baska aciklamasi var mi? Su siralar onemli bir sinav var onumde ama o kadarda sinavlari takan bir insan degilim.Rahat, tembel bir insanim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayetel Kursi Nas Felak okuyun hocam yatmadan önce birde rüyayı tam şekilde anlatsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: American Psycho

Rüyanın anlamı birgün uyurken cadı teyzeler gelip pipini kesip götürücek ömür boyu pipisiz kalıcaksın

Ama yardim istedim be, dogru duzgun bir cevap yazsaniz korkuyorum diyorum, sabah yataktan cikmaya korkuyorum, arkami donmeye korkuyorum,sizofreniye baglayacagim

Orijinalden alıntı: Bane

Ayetel Kursi Nas Felak okuyun hocam yatmadan önce birde rüyayı tam şekilde anlatsanız

Anlatmasam daha iyi bir daha tekrarlanir aklimda yer eder diye dusunuyorum hem konuda din catismasina donusmesin benim isim halledilsin yeter bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 23 Eylül 2014; 22:51:04 >
    dilci arkadaslar yardim lutfen?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lydden kullanıcısına yanıt
    İsin ilginc yanida bu belkide bu dunyadaki en rahat en xl adamim yani pek oyle sinav olayi vs takmam, kolay kolay canimda sıkılmaz, sanirim birkac gun soyle rahatlatici, kafa dagitici seyler yapsam gecer

• hocam arka arkaya görmek bişeyin işareti anlamı olabilir çünkü rüya alemi denen ve yani anlamı olan şeyler bunlar. ben hergün mutlaka rüya görürüm hepsinide çok net hatırlarım hatta bölüm bölüm gittiği bile oldu. bazen rüyalarımda çıkar. anlamlarına bakarım onlarda doğru çıkar. rüyada korkmayı bende yaşıyodum zamanında ama artık geçti uyumadan önce dua ederim yatarım psikolojik olarakta rahatlatıyo iyi rüyalar görüyosunuz. rüyanızın iyi olması yönünde dua edin. Allah korusun musallat olan şeylerde olmuş olabilir umarım geçer. En etkili psikolojinizi rahatlatacak yol dua'dır sure okuyun ardındanda dua edin rüyanızın iyi olması yönünde gerekirsede ufak bi ışığı açık bırakın güzelce uyuyun umarım geçer.

• Bi ara bende ard arda kötü rüya görüyordum, hiç uyumak istemiyordum, sonra geçmişti ama. 1 hafta felan sürmüştü ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emos123 -- 23 Eylül 2014; 22:53:29 >

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Gec gec uyu sabaha karşı uyanamaz sın

Alarmi kurmadan 5:50-6:00 arasi kalkiyorum gec falan farketmiyor ama bir zorlayayim 1-2 gibi yatayim ise yarar herhalde uyku agir basar sonucta

Orijinalden alıntı: pavlovunköpeği

hocam arka arkaya görmek bişeyin işareti anlamı olabilir çünkü rüya alemi denen ve yani anlamı olan şeyler bunlar. ben hergün mutlaka rüya görürüm hepsinide çok net hatırlarım hatta bölüm bölüm gittiği bile oldu. bazen rüyalarımda çıkar. anlamlarına bakarım onlarda doğru çıkar. rüyada korkmayı bende yaşıyodum zamanında ama artık geçti uyumadan önce dua ederim yatarım psikolojik olarakta rahatlatıyo iyi rüyalar görüyosunuz. rüyanızın iyi olması yönünde dua edin. Allah korusun musallat olan şeylerde olmuş olabilir umarım geçer. En etkili psikolojinizi rahatlatacak yol dua'dır sure okuyun ardındanda dua edin rüyanızın iyi olması yönünde gerekirsede ufak bi ışığı açık bırakın güzelce uyuyun umarım geçer.

Soyle soyleyeyim kucukken 6-7 yasindayken bilirsiniz belki tuplu tvlerde saat ayari vardi bizimki bozuktu.Akrabamizin cocuklari benim yatagi kirmisti.Bende tvnin oldugu yerde yatiyordum.Gece pat tv acildi ne olsa beginirsiniz perili kosk un son sahne hayalet kizi kollarindan bir yere mi ne asmis birseyler hayaleti cekiyor.O gunden beri anlatilan seyden etkilenirim.O olaydan sonra araliksiz 6 sene boyunca kabus gordum hemde nasil.6 sene sonunda tabi bu sure zarfinda felak,nas arti kendi ettigim dualar eksik olmuyordu.Artik ruya gormemek icin dua ediyordum ve sonunda ne olduysa 6 sene sonunda hic ruya gordugumu hatirlamamaya basladim.Yatip kalkiyordum arasi bosluktu ya dualarim kabul oldu ya da vucudum bir koruma mekanizmasi gelistirdi iste arada bir bu kabuslar gerisi cogunlukla hatirlanmiyor bir kac tanede mutlu, tatli ruya

• Tam olarak ne gördüğünü anlat rahatlarsın

1. Cinler ve Kötü Varlıklar Tarafından Görülen Kötü Rüyalar
    2. Etkilendiğiniz Olaylardan Görülen Rüyalar

Bu rüyalardan kurtulmak çok kolay.Lütfen bu dediklerimi bu gece yapın inanın çok rahat edeceksiniz.

Sabah uyandığınızda Kendinizi Ayet-el Kürsü ile mühürleyin.Yani Sağ,Sol,Yukarı,Aşşaği,Ön,Arka taraflara 1 er sefer Ayet-el kürsü okuyup söylediğim taraflara tek tek üfleyin.Toplam 6 kere Ayet-el kürsü okuyacaksınız.Son bir kere daha Ayet-el kürsü okuyup nefesinizi içinize çekin. Yani 7 kere Ayet-el Kürsü Okumuş Olacalsınız.

Yatacağınız zaman Duanızı yapın, Tam 3 kere Euzü Besmele çekip Ayet-el Kürsü okuyun.Ayet-el Kürsünün sonunda "Vela Yehudu Hufzuhuma ve hüvel aleyhil azim " Sözlerini Her Ayet-el kürsü okuduğunuzda 3 kere tekrarlayın. Son olarak Nas ve felak süresini biliyorsanız okuyun ve uyuyun.
    Muhtemelen %95 ihtimal ile kabus görmeyeceksiniz.Yıllardır bu yöntem ile uyuyorum ve bu duaları okuduğum zaman şimdiye kadar kesinlikle kabus görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 23 Eylül 2014; 23:45:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.