Şimdi Ara

dilci arkadaslar yardim lutfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dilbilgisi konularina hangi kaynaklardan calisiyorsunuz?Diger sorular icin kaynak gerekli mi yoksa sadece sozcuk mu ezberlemeli?Simdiden cok tesekkurler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dilciyimbeylervurmayin kullanıcısına yanıt
    English

• els öneririm seviyeni bilmiyorum ama genel olarak 65 altı isen tek tek els dergileri bitirebilirsin. günde 1 deneme biraz phrasal biraz vocab çalışması. biraz da prep göm. azıcık da gerund infinitive çak.
    65 75 aralığında isen yukardakinde dergi kısmını kıs biraz. denemeyi günde 2'ye çıkar.
    75+isen 80 e kasıyorsan günde 4 deneme... başka napayım? diye sorarsan yorum yapamam çünkü neyi yanlış yapıyorsun neyin eksik bilmem lazım. eksik noktaya aban kısaca..

özel ders verdiğim kişilere( birkaç kişi çok değil) söylediğim şeylerin kısa bir özeti bu. denemelerde iyi gidiyorlar sınav görmedik daha.

Orijinalden alıntı: dilciyimbeylervurmayin

els öneririm seviyeni bilmiyorum ama genel olarak 65 altı isen tek tek els dergileri bitirebilirsin. günde 1 deneme biraz phrasal biraz vocab çalışması. biraz da prep göm. azıcık da gerund infinitive çak.
    65 75 aralığında isen yukardakinde dergi kısmını kıs biraz. denemeyi günde 2'ye çıkar.
    75+isen 80 e kasıyorsan günde 4 deneme... başka napayım? diye sorarsan yorum yapamam çünkü neyi yanlış yapıyorsun neyin eksik bilmem lazım. eksik noktaya aban kısaca..

özel ders verdiğim kişilere( birkaç kişi çok değil) söylediğim şeylerin kısa bir özeti bu. denemelerde iyi gidiyorlar sınav görmedik daha.

Cok tesekkurler hocam.

Orijinalden alıntı: dilciyimbeylervurmayin

els öneririm seviyeni bilmiyorum ama genel olarak 65 altı isen tek tek els dergileri bitirebilirsin. günde 1 deneme biraz phrasal biraz vocab çalışması. biraz da prep göm. azıcık da gerund infinitive çak.

ben els'nin yds 2003 yılı dergilerinden çalışıyorum(35 sayı).Ek olarak building profiecency.Bi de yds puplishingin reading strategies kitabını aldım bugün.Dergiler bitince dilko periodical almayı düşünüyorum soru için.YDS publishing yayınları tekli satılmadığı için alamıyorum(impact grade 12,influence grade 12).Bunun dışında 60 falan geliyor şimdilik.Yanlışlarımın 8 adet çıkan tümle tamamlama sorularından ve vocabulary eksikliği yüzünden geliyor.Hedefim 80/80 ki bunu yapsam bile istediğim yerin geleceği şüpheli çünkü okuldan 46 puan gelecek, ek puanım yok yani maalesef.Öneriniz var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardim edin lutfen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orca.2 O kullanıcısına yanıt
    Tek kelime çalışmak yetmez. Sınav anlama üzerine kurulu genelde ama cümle tamamlama, çeviri gibi soru türlerinde karşına grammer de çıkacak. Ben kaynak olarak ELS ve YDS Publishing kullanıyorum. ELS'in her kitabı çok çok güzel. Grammer kitabındaki konular çok iyi anlatılmış, dergileri ise konuyu anlamaya, üzerinde pratik yapmaya, konuda hız kazanmaya çok elverişli. Her türlü öneririm. YDS Publishing bana zor geliyor çok kasıyorlar. Yani ben ELS'in setini öneririm grammer, vocabulary, skills her türlü geliştirilebilir. Diğer soruna gelirsek aynı ygs zamanı herkesin yaptığı gibi ygs'nin paragraf olayı lys-5'te de var. Her gün reading çözmelisin ve ya kitap okumalısın. Kitap okuma az zaman kaldı diyenlere bakma uyumadan önce 10 sayfa okusan bile yeterlidir. Kelime için ise yine her gün kendine bir kaç kelime belirle ve bunları o gün içinde ezberlemeye çalış. Bir defter al ve gün içinde karşılaştığın kelimeleri(her türlü kategoriden kelimeler olabilir) yaz ve bunları düzenli şekilde yine oku ve her bir kelimeyi cümle içinde kullanmaya çalış. Skills için ise belli bir şey söylemeye gerek yok. Pratik kazanmak için test çözmek gerekli. Başarılar dilerim! :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Laserquest

Tek kelime çalışmak yetmez. Sınav anlama üzerine kurulu genelde ama cümle tamamlama, çeviri gibi soru türlerinde karşına grammer de çıkacak. Ben kaynak olarak ELS ve YDS Publishing kullanıyorum. ELS'in her kitabı çok çok güzel. Grammer kitabındaki konular çok iyi anlatılmış, dergileri ise konuyu anlamaya, üzerinde pratik yapmaya, konuda hız kazanmaya çok elverişli. Her türlü öneririm. YDS Publishing bana zor geliyor çok kasıyorlar. Yani ben ELS'in setini öneririm grammer, vocabulary, skills her türlü geliştirilebilir. Diğer soruna gelirsek aynı ygs zamanı herkesin yaptığı gibi ygs'nin paragraf olayı lys-5'te de var. Her gün reading çözmelisin ve ya kitap okumalısın. Kitap okuma az zaman kaldı diyenlere bakma uyumadan önce 10 sayfa okusan bile yeterlidir. Kelime için ise yine her gün kendine bir kaç kelime belirle ve bunları o gün içinde ezberlemeye çalış. Bir defter al ve gün içinde karşılaştığın kelimeleri(her türlü kategoriden kelimeler olabilir) yaz ve bunları düzenli şekilde yine oku ve her bir kelimeyi cümle içinde kullanmaya çalış. Skills için ise belli bir şey söylemeye gerek yok. Pratik kazanmak için test çözmek gerekli. Başarılar dilerim! :)

Elinize saglik hocam cok tesekkurler aklimda soru isareti kalmadi.

• orca.2 O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Yine bir soru olursa özel mesaj yoluyla da ulaşabilirsiniz elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.