Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kiwi21

quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

Ben de stok kullaniyorum. Ayarlar, Dil ve giris, Klavye ve giris yontemleri kisminda ben de emoji var iWinn IME diye geciyor.

teşekkür ederim _opeth hallettim sayende.

rica ederim :)
  • Arkadaşlar sim karttaki bütün numaraları nasıl silebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsons

İstanbulda fazla sayida kilif cesidi bulabilcegim neresi var

aramadım ama Kadıköyde bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Arkadaşlar sim karttaki bütün numaraları nasıl silebiliriz?

• ben şunu getirtiyorum bakalım nasıl çıkacak. 3-4 hafta daha çıplak kullanmaya devam :)
  • Günaydın arkadaşlar.
    Telefonumun ısınmasının bana göre fazla olduğunu ve en fazla 40.5derece gördüğümü söylemiştim. Bu konuda izlediğim bir videoda bayan bir kullanıcı bir yerlere giriyordu telefonda tam bilmiyorum ne olduğunu. Telefonun ısısı arttıkça işlemcinin gücü otomatik kısılıyor gözüküyordu.
    Dün gece yaklaşık bir şarj boyunca Real Racing 3 oynadım. 40.5dereceye gelince hafif kasılmalar oluyor telefonda ve 38-39'a düşüyor ısısı. Sonra tekrar 40.5. Böyle böyle gidiyor :)
    Bu ısınmanın bir sonu yok sanıyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Rahat rahat takılıyorum artık

• Daha önceki htc cihazımda sd karttaki rehber bilgilerini istediğim yere kopyalayabiliyordum. nexus da ise sadece telefona atabiliyorum, yeni sim kart aldığım için bütün numaraları sim karta da yüklemek istiyorum ama bir türlü başarılı olamadım. bununla ilgili bir program varmıdır acaba, birde sadece telefondaki numaraları görmek istiyorum yani gmail deki veya hotmailimdekileri görmek istemiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Orijinalden alıntı: parsons

İstanbulda fazla sayida kilif cesidi bulabilcegim neresi var

aramadım ama Kadıköyde bulunabilir.

ben bakmıştım kadıköyde bir yerde vardı sadece oda 50 tl idi :) sahibindende bulabilirsin satılan yerleri
  • selamlar..

ben de 3 gündür kullanıyorum nexusu. iphone 4 en geldim, ilk izlenimlerim gayet iyi.

şu rehber olayı tersmiş ama, facebookla senkron gidiyo ama resimleri çekemiyo, bir de rehberdeki numaralarda 053 3 223 322 3 gibi boşlukları yanlış yerlerde bırakıyo, nasıl düzeltilir başka rahatsız olan vardır kesin, son aramalarda düzgün görünüyo ama rehberde böyle.

pili inanılmaz hızlı bitiyo, rom kernel falan kurmak istemiyorum, kullanımla düzeliyo diye okumuştum doğru mudur

son olarak telefonu işyerimeki bilgisayara taktım, aygıt sürücüsü yüklenemedi dedi, o yüzden şarj da olmuyor. pc ye program yükleyemiyorum erişim iznim yok, ne yapabilirim? teşekkürler şimiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetilker

selamlar..

ben de 3 gündür kullanıyorum nexusu. iphone 4 en geldim, ilk izlenimlerim gayet iyi.

şu rehber olayı tersmiş ama, facebookla senkron gidiyo ama resimleri çekemiyo, bir de rehberdeki numaralarda 053 3 223 322 3 gibi boşlukları yanlış yerlerde bırakıyo, nasıl düzeltilir başka rahatsız olan vardır kesin, son aramalarda düzgün görünüyo ama rehberde böyle.

pili inanılmaz hızlı bitiyo, rom kernel falan kurmak istemiyorum, kullanımla düzeliyo diye okumuştum doğru mudur

son olarak telefonu işyerimeki bilgisayara taktım, aygıt sürücüsü yüklenemedi dedi, o yüzden şarj da olmuyor. pc ye program yükleyemiyorum erişim iznim yok, ne yapabilirim? teşekkürler şimiden

xp kurulu cihazlarda kurulum olmuyo ugraşmadım ben. win 7 de sıkıntı yok. xp de şarj etmesi lazım ama yine de. pil durumu düzeliyor zamanla. ama oyunlarda su gibi içiyor. beklemede ise gayet başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

Orijinalden alıntı: kralcr1994

quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Nexus 4 ile ilgili bir problemim var; mesaj bildirimleri... Bana soyle birsey lazim; farzedelim ki ben gelen cagriyi/mesaji gormedim ve bakmadim, telefonun ben o cagriyi/mesaji acmadigim surece 5 dakikada bir sesli uyari yapmasini istiyorum... Benim eski Motorola V8 bile bunu yapiyordu, bu da muhakkak yapiyordur ama nasil?.. Var mi bilen?..

Telefonun kendinde yok programlarla belki munkun olabilir

Handcent sms yükle, ayarlarında var dostum.

Tesekkurler hocam, yalniz bu da cok verimli calismadi veya ben ayarlamayi beceremedim bilemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Arkadaşlar Nexus 4'de navigasyon yazılımı olarak ne kullaniyorsunuz?

iGo Primo kurdum ancak hem ekranın solunda siyah bölge kalıyor hem de sesli yönlendirme yapamıyor.

TomTom kurdum o da iGo Kadar başarılı gelmedi.

Desteklerinizi bekliyorum

Bana kendi navigasyonu yetio hocam
  • Arkadaşlar Turkcell bana jest yaptı ve cuma günü yolladığı Orijinal OEM Bumper ve Orijinal Nexus için üretilmiş Kulaklık az önce elime geçti. Geçen ayın 10'unda aliexpressten siparişini verdiğim bumper ise hala bana ulaşmadı

Az sonra resimlerini paylaşacağım. Bu arada; TEŞEKKÜRLER TURKCELL!

edit: Bugün cihazımın mikrofonunun verdiği arıza nedeniyle garantiye gönderiyorum, bumper'ı yalnızca birgün kullanabileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 11 Mart 2013; 13:34:00 >
  • sistem win 7 zaten ama
  • Biraz özelleşmiş bir soru olacak ama belki çözüm bulanımız vardır.

Bu telefon için kullanabileceğimiz Samsung'daki AllShare veya LG'lerdeki Smart Share tarzı bir Android uygulaması var mı?
    Eski Wave telefonumla bile çok rahat bir şekilde, videoları DLNA destekli tv'den izleyebiliyordum. Nexus'umla bir türlü beceremedim.
    Yalnızca telefondaki Youtube videolarını, TV'de paylaşabiliyorum ancak TV'nin kendi YouTube uygulamasını açarak videoyu izletiyor o da.

Not: TV'nin markası da LG
  • @ozzo27 kargoyla mı gönderdi hocam? hayırlı olsun. bu arada resim çekerken bandrol kısmınıda çekerseniz aliexpress'den aldığım bumper ile karşılaştırma yapayım.

Artık aliexpress deki de geldiği zaman ikisini test edip çakma mı orjinal olduğu konusunda bir fikir verirsiniz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

@ozzo27 kargoyla mı gönderdi hocam? hayırlı olsun. bu arada resim çekerken bandrol kısmınıda çekerseniz aliexpress'den aldığım bumper ile karşılaştırma yapayım.

Artık aliexpress deki de geldiği zaman ikisini test edip çakma mı orjinal olduğu konusunda bir fikir verirsiniz artık.

Aynen bende onu bekliyorum. Karşılaştırmasını mutlaka yapacağım. Resimler de 3 dakikaya hazır. Bu arada @Hakansalt adlı arkadaşımıza buradan teşekkürlerimi iletiyorum. :)

edit: evet kargoyla ve çok şirin ambalajı ile gönderildi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 11 Mart 2013; 14:03:13 >
  • İşte resimler,

Arkadaşlar ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Bumper müthiş bir şey, mesela ses açma ve power tuşu bumpersız haliyle çok kasıyordu basması. Yani bastıktan sonra o geri bildirimi alamıyordunuz. Tuşun varlığı yokluğu belirsizdi. Ama bumperla bu bir zevke dönüşüyor. Eskisine göre çok kolay ve zevkli bir tuş deneyimi sunuyor. Bu beni çok şaşırttı. İkinci olarak da ben BU RESİMDE OLDUĞU GİBİ LG logosu olacağını sanıyordum kulaklıklarda. Ancak gördüğünüz üzere orijinal nexus amblemi mevcut. Kulaklık çok güzel ses veriyor. Kulaklık kullanmayan birisi olmama rağmen çok hoşuma gitti sesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

İşte resimler,

Arkadaşlar ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Bumper müthiş bir şey, mesela ses açma ve power tuşu bumpersız haliyle çok kasıyordu basması. Yani bastıktan sonra o geri bildirimi alamıyordunuz. Tuşun varlığı yokluğu belirsizdi. Ama bumperla bu bir zevke dönüşüyor. Eskisine göre çok kolay ve zevkli bir tuş deneyimi sunuyor. Bu beni çok şaşırttı. İkinci olarak da ben BU RESİMDE OLDUĞU GİBİ LG logosu olacağını sanıyordum kulaklıklarda. Ancak gördüğünüz üzere orijinal nexus amblemi mevcut. Kulaklık çok güzel ses veriyor. Kulaklık kullanmayan birisi olmama rağmen çok hoşuma gitti sesi.

Yahu jest falan gecmesin bize yeterki satsinlar da alalim artik :)

• Bende telefonumu artık nillkin kılıf ile kullanıyorum daha huzurlu bir şekilde :)) kılıf çok güzel ve şık
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.