Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Arkadaşlar Nexus 4'de navigasyon yazılımı olarak ne kullaniyorsunuz?

iGo Primo kurdum ancak hem ekranın solunda siyah bölge kalıyor hem de sesli yönlendirme yapamıyor.

TomTom kurdum o da iGo Kadar başarılı gelmedi.

Desteklerinizi bekliyorum

Bende bugün bu konuyu araştırdım navitel diye bir Program varmış indiriyorum suan. Google Türkiye haritasını da bu firma temin ediyormuş denemekten bir şey kaybetmeyiz :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sygic kullanıyorum, daha tam deneyemedim ama iyiye benziyor.
  • Arkadaşlar şu bumper kılıftan nerden buluruz bilen varmı?

Droid Lifeyoutube
    Nexus 4 Bumper Case!
    http://www.youtube.com/watch?v=IaATZkH1Obg
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

quote:

iGo Primo kurdum ancak hem ekranın solunda siyah bölge kalıyor hem de sesli yönlendirme yapamıyor.

Bende bugün bu konuyu araştırdım navitel diye bir Program varmış indiriyorum suan. Google Türkiye haritasını da bu firma temin ediyormuş denemekten bir şey kaybetmeyiz :-)

Indirmeyin sakin düzgün calismiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathlike

Arkadaşlar şu bumper kılıftan nerden buluruz bilen varmı?

ebay den alışveriş yapıyorsan arama kısmına "lg nexus 4 bumper case" yaz orda bulabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27
    1- occam-jdq39-factory-345dc199 (Google Stock Rom Dosyası) adlı dosyayı put google factory here denilen dosyaya taşıdım.

2- toolkit aracılığı ile "Download, Extract + Flash Google Factory Rom dedim ve cihazım sıfırlanıp stock rom ile yeniden başladı.

3- sonra unroot denilen olayı yapacaktım ki cihazınızın Bootloader kilidinin unlock olması lazım şeklinde uyarı aldım ki zaten daha kilitlememiştim tekrar. Bende deneyeyim dedim ancak bu olayı yapamadım. Aşağıda yazılan seçeneğe tıkladım Unroot yapmak için;
    Unroot, Uninstall Busybox + CWM Manager via CWM Recovery (Karşısında da ADB Mode yazıyor) 'ye tıkladım. Ancak usb hata ayıklama tikli olmasına rağmen, waiting usb debugging gibi bir uyarı ile karşılaştım. Bu olayı Fastboot modunda, recovery modunda ve telefon açıkken denedim ve her seferinde aynı uyarı yazısında bekliyordu. Sonra bu adımı geçtim.

4- En son olarak cihazımın bootloader kilidini Relock yaptım ve cihaz şimdi açılırken google yazısı altında kilitli görünüyor.

Ancak unroot olayını yapamadığım için içime şüphe düştü, acaba cihazım unroot oldu mu yoksa olmadı mı? Sonra marketten root checker adlı uygulama indirdim ve cihazımın root erişiminin olmadığı şeklinde bilgi aldım. Ancak bilemediğim nokta şu; cihaz unroot etmeden sadece google factory rom flaslamak ile (toolkit aracılığı ile) ve bunun yanında Botloader kilidini Kitleyerek UNROOT haline gelir mi gelmez mi? Bu konuda endişlelerim var.

bütün herşeyi flashladıysa (recovery.img dahil çünkü bu dosya flashlandığında cwm silinir stock recovery mod yüklü olur), unroot yapmanıza gerek yok çünkü siz stock rootsuz factory image flashlıyorsunuz, sonrasında bootloader kilitlersiniz olur bitir. bootloader kilitli olduğu zaman google yazısı altında kilit işareti olmadan bomboş açılıyor diye biliyorum ben
    araştırdım inceleyin

Aynen haklısınız hocam cihaza factory rom toolkit ile flashladiktan sonra kilidi de aktif edince unroot hale geliyormuş
    Çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 10 Mart 2013; 21:57:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

quote:

Bizi burdan bilgilendirirseniz sevinirim.

iGonun en vurucu noktası sabit hız kameralarında vs uyarması.

Sygic'in böyle bir özelliği varmı?

• igo nun çok versiyonunu denedim maalesef çalışmadı bir türlü.

Sygic çalışıyor sorunsuz.
  • Arkadaşlar 3G internet olmadan mms gönderilmiyor mu ? Mobil verileri kapadığımda fotoğraf atılmıyor mms ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

quote:

Orijinalden alıntı: Deathlike

Arkadaşlar şu bumper kılıftan nerden buluruz bilen varmı?

ebay den alışveriş yapıyorsan arama kısmına "lg nexus 4 bumper case" yaz orda bulabilirsin...

forumda LG servisinden aldıgını yazan bir arkadas görmüştüm halen varmıdır bende telefonu alınca LG servisine gitmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

RootBox 0310 Türkçe Paket =http://www.mediafire.com/?5hr4fgo32n4j2uk

Güncellemeyi yapmadan önce Superuser yada SuperSU ya ait güncelleme yaptıysanız güncellemeleri kaldırın arkadaşlar.

Eline sağlık hocam. Benim siteye de ekledim bilginize. Saygılar.
  • sygic i bende atrixde kullaniyordum , hatta amerikaya gitmeden once gitcegim eyalet haritalarini yukleyip orda sorunsuz kullanmistim tavsiye ederim.
  • Lg servislere veya tim'lere bumber case geldi mi?

• Arkadaşlar benim tel de nadir de olsa üstteki çubuk kitlenebiliyor telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Probelemin çözümünü bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsons

İstanbulda fazla sayida kilif cesidi bulabilcegim neresi var

Ben eminonudeki yere gittim gecen hafta hepsine girdim nerdeyse nexus 4 icin bir iki yerde vardi ama pek guzel degillerdi almamistim.

• Telefona kulaklik taktigimda direk muzik uygulamasi aciliyor bunu nasil onlerim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

Orijinalden alıntı: gnchkncll

Yani artık root yetkisine sahipken dahili bir super user uygulaması var, başka bir superuser uygulamasına gerek yok, yüklediğiniz bir uygulama varsa kaldırın -supersu uygulması varsa update etmeyin.

Selamlar, (Bu benden :) :)

Çok teşekkür ederim hocam çeviri için..Bu rootbox için bir uyarıydı tam olarak ne anlatmak istediğini şimdi anladım sayende sağol..

@androkolik @barlas_dnz @espesito

Türkçeyi şimdi hazırlayıp paylaşırım arkadaşlar..

Rica ederim hocam, bu tarz sorunlar icin pm dahil yazarsan elimden geldigince hallederim,

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Telefona kulaklik taktigimda direk muzik uygulamasi aciliyor bunu nasil onlerim?

Player ayarlarindan kapatabilirsin, hangi programi kullaniyirsin? İngilizce menuler varsa "auto resume music headset on" gibi bisey vardir, prgrm adinisoylersen yardimcu olmaya calisirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gnchkncll

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Telefona kulaklik taktigimda direk muzik uygulamasi aciliyor bunu nasil onlerim?

Player ayarlarindan kapatabilirsin, hangi programi kullaniyirsin? İngilizce menuler varsa "auto resume music headset on" gibi bisey vardir, prgrm adinisoylersen yardimcu olmaya calisirim.

Google'in kendi uygulamasinda oluyor bu.Poweramp de yuklu ama onda olmuyor

• Arkadaşlar orijinal bumpercase ebayde aliexpress'de var 18$ fiyatı var. 20-25 günde geliyor.

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.