Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle hayırlı olsun,güle güle kullanın...

kulaklıkların ses kalitesi nasıl???bende kulaklık almayı düşünüyorum cihaza ama bir türlü karar veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QaNAvour

Biraz özelleşmiş bir soru olacak ama belki çözüm bulanımız vardır.

Bu telefon için kullanabileceğimiz Samsung'daki AllShare veya LG'lerdeki Smart Share tarzı bir Android uygulaması var mı?
    Eski Wave telefonumla bile çok rahat bir şekilde, videoları DLNA destekli tv'den izleyebiliyordum. Nexus'umla bir türlü beceremedim.
    Yalnızca telefondaki Youtube videolarını, TV'de paylaşabiliyorum ancak TV'nin kendi YouTube uygulamasını açarak videoyu izletiyor o da.

Not: TV'nin markası da LG

imediashare

bu app işini görür, ben ücretlisini kullanıyorum LG tv de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nekroses

Arkadaşlar benim tel de nadir de olsa üstteki çubuk kitlenebiliyor telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Probelemin çözümünü bilen varmı?

aynı sorun bende de var, touch control den olduğunu düşünüyorum. kernel uyumsuzluğu var sanki.
    ben rom olarak slimbean, kernelde hangisinde kitlenme yapmazsa onu kullanıyorum. harsh, franco r97, r100 ve r102, faux 7m, 8m ve 9m de kitlenme oldu. şimdi montley deniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Nasıl taleb ettin ? Bilgi verirmisin ?
  • Bu arada Özelden @ozzo27 bumper ambalajının görüntüsünü gönderdi sağolsun, bende aliexpressden aldığım ile karşıalştırdım, ikiside tıpatıp aynı.

Turkcell'in verdiği bumper barkod ve bandrol kısmı

Aliexpress'den gelen bumper barkod ve bandrol kısmı

ozzo27 aliexpress siparişide gelirse, iki ürün arasında karşılaştırma yapacak, bakalım gözle görülecek bir fark bulabilecekmi hepberaber göreceğiz (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 11 Mart 2013; 15:37:05 >

• Telefonun şarj süresinde bur artış var gibi geldi bana. Alali 1 ay oldu neredeyse ilk aldigimla şimdi ki arasinda cok fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam teknosadan alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

İlk izlenimlerim telefon hızlı ve takılma olmadan stabil bir şekilde çalışıyor.

İlk aldığımda 4.2.2 ye güncelleyene kadar ısınma sorunu vardı ama şu an bir sorun yok.

Telefonun ses kalitesi yeterli ve tatminkar.

Fotoğraf çekimide benim için yeterli geldi özellikle karanlık ortamlarda güzel fotoğraf çekiyor.

wifi ne yazık ki sorunlu bir çekiyor bir çekmiyor veya sinyal seviyesi sürekli gidip geliyor.

Bazen telefon ile konuşurken hani telefon bir hoperlörün yanında çalar iken cızırtı yapar gibi kulağımda cızırtı yapıyor.

Whatssapp olsun facebook olsun bildirimler geç geliyor.

Birde daha önce kullandığım htc desire cihazıma göre rehberi çok karışık. mesela sadece telefondaki numaraları göremiyorum, gmail deki rehberimi sürekli rehbere ekliyor ve karışıklıklar oluyor. birde telefondan sim karta kopyalama seçeneğini bulamadım.

İlk şarjım 11 saat 11 dakikada 2 saat 45 dakika ekran açık 22 dakika sesli görüşme sürekli 3g ve wifi açık facebook whatssapp ve maillerime bakarak geçen süre zarfında %35 seviyesinde.

İlk izlenimlerin bunlar yazdığım wifi ve bildirim sorunu genel bir sorun olduğunu ve güncelleme ile düzeleceğini düşünerek tatmin edici bir cihaz diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sryche

quote:

Orijinalden alıntı: QaNAvour

Biraz özelleşmiş bir soru olacak ama belki çözüm bulanımız vardır.

Bu telefon için kullanabileceğimiz Samsung'daki AllShare veya LG'lerdeki Smart Share tarzı bir Android uygulaması var mı?
    Eski Wave telefonumla bile çok rahat bir şekilde, videoları DLNA destekli tv'den izleyebiliyordum. Nexus'umla bir türlü beceremedim.
    Yalnızca telefondaki Youtube videolarını, TV'de paylaşabiliyorum ancak TV'nin kendi YouTube uygulamasını açarak videoyu izletiyor o da.

Not: TV'nin markası da LG

imediashare

bu app işini görür, ben ücretlisini kullanıyorum LG tv de.

eyvallah hocam, akşama denerim

• Turkcell yeter artik sat su kiliflari parasiyla degil mi arkadas

• d4hi ve ozzo27

beyler, sizin aliexpress'teki bumper siparişi durumu nedir?

ben kargo takip numarasıyla sisteme giriş yaptığımda sistemde hâlâ bir şey göremiyorum. öyle kafasına göre bi kargo takip numarası girmiş olabilir mi?

sizdeki durum nedir? aydınlatabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

@ozzo27

öncelikle hayırlı olsun,güle güle kullanın...

kulaklıkların ses kalitesi nasıl???bende kulaklık almayı düşünüyorum cihaza ama bir türlü karar veremiyorum

Hocam ben kulaklık kullanmadığım için satışa sundum. Ben pek anlamam. Iphone 4s kulaklığı ile 1-2 dakika test ettim. Bas olayında iphone 4s bariz daha iyi. Bu daha çok net ses veriyor. Öyle bir durum. Pek anlamam ama onu forumda defalarca belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

d4hi ve ozzo27

beyler, sizin aliexpress'teki bumper siparişi durumu nedir?

ben kargo takip numarasıyla sisteme giriş yaptığımda sistemde hâlâ bir şey göremiyorum. öyle kafasına göre bi kargo takip numarası girmiş olabilir mi?

sizdeki durum nedir? aydınlatabilirseniz sevinirim.

Benimki şu şekilde görünüyor;

• benim sistemde hiçbir şey gözükmüyor.

bu barkoda ait herhangi bir kayıt bulunamadı yazıyor ptt'deki sistemde.
  • @kiwi21 1 ayı geçti geleli kullanıyorum bumperi, ozzo27 ile de karşılaştırmalar yaptık resimli olarak tıpatıp herşeyiyle uyuyor bumperler.
    Yalnız 3/5 gün belirmez sistemde ama bayağı süre geçtiyse elemanla bir irtibata geç bence senin barkodda sıkıntı var.

@ozzo27 senin kargo ülkenden çıkmış bir iki güne istanbul dış hatlar diye belirir sistemde, cuma'ya kalmaz oda elinde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

Dün akşam teknosadan alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

İlk aldığımda 4.2.2 ye güncelleyene kadar ısınma sorunu vardı ama şu an bir sorun yok.

Fotoğraf çekimide benim için yeterli geldi özellikle karanlık ortamlarda güzel fotoğraf çekiyor.

wifi ne yazık ki sorunlu bir çekiyor bir çekmiyor veya sinyal seviyesi sürekli gidip geliyor.

Bazen telefon ile konuşurken hani telefon bir hoperlörün yanında çalar iken cızırtı yapar gibi kulağımda cızırtı yapıyor.

Birde daha önce kullandığım htc desire cihazıma göre rehberi çok karışık. mesela sadece telefondaki numaraları göremiyorum, gmail deki rehberimi sürekli rehbere ekliyor ve karışıklıklar oluyor. birde telefondan sim karta kopyalama seçeneğini bulamadım.

İlk şarjım 11 saat 11 dakikada 2 saat 45 dakika ekran açık 22 dakika sesli görüşme sürekli 3g ve wifi açık facebook whatssapp ve maillerime bakarak geçen süre zarfında %35 seviyesinde.

İlk izlenimlerin bunlar yazdığım wifi ve bildirim sorunu genel bir sorun olduğunu ve güncelleme ile düzeleceğini düşünerek tatmin edici bir cihaz diyebilirim.

Telefonda sadece numaraları görmek istiyorsan telefon defteri ayarlarında "görüntülenecek kişilerden sadece telefon numarası olanları "özelleştir" seçeneğinden ayarlayabilirsin.

• arkadaşlar maks. 150TL kulakiçi hangi kulaklığı önerirsiniz bu cihaza??? sesi yüksek,basları tatminkar olması önemli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

arkadaşlar maks. 150TL kulakiçi hangi kulaklığı önerirsiniz bu cihaza??? sesi yüksek,basları tatminkar olması önemli...

dr.dre beats urbeats

• quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

benim sistemde hiçbir şey gözükmüyor.

bu barkoda ait herhangi bir kayıt bulunamadı yazıyor ptt'deki sistemde.

Ben 15 şubatta sipariş vermiştim verdiği barkod ayin 8ine kadar bulamiyordu saticiya masaj attim yanlis diye şuan yurtdisina sevk olarak gözüküyor neredeyse 1 ay olacak. Sanirim sisteme gec yansiyor.Bende aliexpress ten aldim.

• quote:

4.2.2'nin genel sorunu hocam, güncelleme ile düzelecektir diye umuyorum zira 4.2.1 ve 4.2de böyle bir sorun yoktu
  • quote:

Dün akşam teknosadan alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.

wifi problemi bende de mevcut hatta birçok nexus kullanıcısında var aşırı dalgalanma oluyor bazen 3mb dosyayı bile indirmesi 1dk yı bulabiliyor

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.