Şimdi Ara

Goodyear' dan 4 lastik alana Piranha Navigasyon hediye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
0
Favori
17.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Michelin in yol tutuşu yakıt tüketimi mükemmeldir.

Michelin den pirelliye geçtim,attan inip eşeğe bindim.

Ama önceki 2003 model michelin lastiklerim 2009 da teki balon yapınca değiştirdim.

O yüzden michelin e atılan lafları pek doğru bulmuyorum.Narindir evet ama kaliteli lastik.

Orijinalden alıntı: reason666

Michelin in yol tutuşu yakıt tüketimi mükemmeldir.

Michelin den pirelliye geçtim,attan inip eşeğe bindim.

Ama önceki 2003 model michelin lastiklerim 2009 da teki balon yapınca değiştirdim.

O yüzden michelin e atılan lafları pek doğru bulmuyorum.Narindir evet ama kaliteli lastik.

Pirellinin hangi eşek modeli acaba
  • Arkadaşlar Goodyear lastik almayı düşünüyorum.Model numaram 215.55,16. Goodyear'ın internet sitesinde navigasyon kampanyasının 15 Aralık'a kadar sürdüğü yazıyor.Bu navigasyon kampanyasına katılan firmaların (goodyear'ın sitesinde bu kampanyaya katılan firmalar diye belirtiliyor-21 tane var Ankara'da) hepsini fiyat sormak için aradım. 2-3 tanesi dışında navigasyon cihazını veren çıkmadı. Kimisi kampanya bitti diyor, kimisi kuponumuz kalmadı belki ilerde goodyear'dan tekrar kupon gelirse bu cihazı verebiliriz diyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz, tekrardan navigasyon cihazları dağıtılmaya başlananacak mı, tekrardan kupon bayilere gönderilecek mi?
    2. sorum da bayilerde genellikle Ultragrip performance ve performance 2 modelleri var.Sadece 1 tanesinde ultragrip 8 modeli vardı. Ben ultragrip performance 2 'yi almayı düşünüyorum. Benim incelediğim kadarıyla bu model goodyear kış lastiklerinin en üst segmenti olarak görülüyor. Bu lastikler hakkında (performance 2) ne düşünürsünüz, gerçi pek bayilerde yer almamasına rağmen ultragrip 8'le kıyaslarsak avantajları dezavantajları nelerdir? Performance 2'ler ultragrip 8'e göre karda,buzda,ıslak yollarda her açıdan üstün müdür?

• Navigasyon cihazı tam 1 ay sonra geldi Şu an cihazı inceliyorum
  • merhaba, ankarada benim bulabildiğim sadece hoytaşta var kupon. ben ordan aldım lastiği geçen hafta. anladığım kadarı ile aşırı talep nedeni ile kupon bi daha ggelmeyecek diğer bayilere. tabi arayıp bi teyit ettirebilirsiniz. bayram öncesine göre epey zam gelmiş her yerde. şansızlık oldu. ama kupon vermeyenlerde aman aman bi indirim yapmıyor...

Orijinalden alıntı: feinman

Arkadaşlar Goodyear lastik almayı düşünüyorum.Model numaram 215.55,16. Goodyear'ın internet sitesinde navigasyon kampanyasının 15 Aralık'a kadar sürdüğü yazıyor.Bu navigasyon kampanyasına katılan firmaların (goodyear'ın sitesinde bu kampanyaya katılan firmalar diye belirtiliyor-21 tane var Ankara'da) hepsini fiyat sormak için aradım. 2-3 tanesi dışında navigasyon cihazını veren çıkmadı. Kimisi kampanya bitti diyor, kimisi kuponumuz kalmadı belki ilerde goodyear'dan tekrar kupon gelirse bu cihazı verebiliriz diyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz, tekrardan navigasyon cihazları dağıtılmaya başlananacak mı, tekrardan kupon bayilere gönderilecek mi?
    2. sorum da bayilerde genellikle Ultragrip performance ve performance 2 modelleri var.Sadece 1 tanesinde ultragrip 8 modeli vardı. Ben ultragrip performance 2 'yi almayı düşünüyorum. Benim incelediğim kadarıyla bu model goodyear kış lastiklerinin en üst segmenti olarak görülüyor. Bu lastikler hakkında (performance 2) ne düşünürsünüz, gerçi pek bayilerde yer almamasına rağmen ultragrip 8'le kıyaslarsak avantajları dezavantajları nelerdir? Performance 2'ler ultragrip 8'e göre karda,buzda,ıslak yollarda her açıdan üstün müdür?

Demetevler den Ostim'e gidiş de sağda ki GOODYEAR bayisinde 1 hafta kafar önce ben sorduğumda 205.55.16 UG8 ve çok sayıda navigasyon kuponu vardı, ben iskitlerde FIRAT lastik-Cant isimli firmadan aldım H serisi 230 TL dan 5 inç lik navigasyon kuponu ile birlikte

• 195/65/14 82T Lassa Snoways Era nakit 110 TL'den aldım.
    Daha uygununu bulamadım. Goodyear, Michelin, Bridgestone (Şaşmaz/Ankara) hepsini gezdim. En uygun LASSA'yı buldum.

Başkent Sanayi Sitesindeki Goodyear'cıda da navigasyon kalmamıştı. Gerçi fiyatı da yüksek söylemişlerdi navigasyon olsa dahi almazdım.
  • Arkadaşlar bu arada ultragrip performance 2 için navigasyonsuz her bir tekerin 300 TL olduğu yer var.Bu fiyat sizce uygun mudur? Bir yerde de aynı tekerlek 360 TL 5inç navigasyonla birlikte. Bu arada siz alacak olsanız, bunlardan hangisini tercih edersiniz? Vatanbilgisayarda aynı 5inçlik Piranha Infiniti HD navigasyon cihazı 275 TL. 4 teker için toplam fiyatları kıyaslarsak 275-(360-300)*4=35 TL lik fiyat avantajı var navigasyonlu model için.
  • 185/60/55 goodyear ug modeline peşin 180tl fiyat verdi lastikçi. Fakat navigasyonu sorunca liste fiyatından felan vermem gerekir, parası bizden çıkıyor dedi. Navigasyon almazsan bu fiyat dedi. Sizce doğrumudur bu durum? Fiay uygunmudur arkadaşlar. İnternet dışında fiyatı pek araştıramadım
  • Arkadaslar navigasyon kampanyasina katilan bayinin cebinden cikiyormus gercektende bir miktar katilim payi.kupon cogu bayide yok dogru ama isteyen bayi getirtebiliyor kuponu.kupon isterseniz lastik fiyatina ekliyorlar genelde,hediye olmasi gerekir ama burasi turkiye!burada hata good yearda,hic kupon olayini karistirmayacakti,lastigin faturasi ile Goodyearin sayfasindan kayit yaptirmak yeterli olmaliydi bence.

Lastik konusunda ise Ug performance 2 cok ust duzey bir lastik olarak biliniyor ancak bende yeni aldim,henuz denemedim,denemeden Testlere gore konusmamak lazim,yaniltici olur.ultra grip 6 ve 7 yi ise cok uzun yillardir kullaniyorum ve cok basariliydi her ikiside,ug 8 de farkli diildir tahminim,eger lastik ebadinizda Ultra grip 8 varsa bence o yeterli olacaktir,ug2 ye o kadar fark vermeye gerek yok bence.

Kodu müşteri hizmetlerinden aldıktan sonra bayide posta ile kodu gönderdi saolsun lastiği aldıktan tam 5 hafta sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 19 Kasım 2011; 11:11:41 >
  • Benim cihaz da dün kargoya verilmiş, bugün teslim edilir diye tahmin ediyorum.

Infiniti HD'lerin pilleri 700mah, dolayısı ile pil ömrü çok kısa imiş. Bu yüzden ben cihazı geldiği gibi satıp, pil ömrü daha iyi bir cihaz (Navitech'in muadil cihazında pil yanılmıyorsam 1400mah, tam 2 katı kapasiteli) almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 24 Kasım 2011; 14:15:11 >

elimde fazla kod var isteyene verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 24 Kasım 2011; 13:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

benimkide geldi ama kutusu goodyear reklamları dolu. Çok kaliteli bir alet değil hatta bendekindenmidir bilmiyorum. Alet sallanınca ekranın bazı yerlerinde su gibi dalgalanmalar oluyo.

evet biraz dandik makine bendede dalgalanmalar var , ayrıca cam tutacağına koyunca iyice belli oluyor cam tutacagı cihaza baskı yapıyor . Ankarada bos radyo kanalı bulamadığım için fm transmitter tad vermiyor . Pili çok çabuk bitiyor . birde elektronik marketlerdeki infiniti hd 5" lere baktım , bizdekinin açma düğmesi solda ama marketlerdeki sağ tarafta . Bazı farklılıklar var model aynı model ama farklı .

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Fazla fatura yoksa, fazla kod bir işe yaramaz.

kampanyasız alanlar için diyorum zaten. Yoksa faturasız bi işe yaramaz evt

Orijinalden alıntı: mob411

quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

benimkide geldi ama kutusu goodyear reklamları dolu. Çok kaliteli bir alet değil hatta bendekindenmidir bilmiyorum. Alet sallanınca ekranın bazı yerlerinde su gibi dalgalanmalar oluyo.

evet biraz dandik makine bendede dalgalanmalar var , ayrıca cam tutacağına koyunca iyice belli oluyor cam tutacagı cihaza baskı yapıyor . Ankarada bos radyo kanalı bulamadığım için fm transmitter tad vermiyor . Pili çok çabuk bitiyor . birde elektronik marketlerdeki infiniti hd 5" lere baktım , bizdekinin açma düğmesi solda ama marketlerdeki sağ tarafta . Bazı farklılıklar var model aynı model ama farklı .

Kutusunu ve içindeki goodyear açılış ekranı ve goodyear videolarını görünce goodyear kampanyası için üretilmiş 2. kalite bi mal olduğunu düşünmeye başladım heleki marketlerdekiden farklıysa ozaman teorin kesin gibi Ama zaten piranha markası öyle 1. sınıfta değil işin aslı

• doğru piranha dan çok bişi beklememek lazım , neyse en azından iş görüyor navigasyonu kullandım bugun eve gelirken Araç Şarj aletide çok dandik , elimde kalmaz insallah bi gün İleride kablolar bozulursa yada navigasyonda bi sıkıntı olursa nereye başvurucam ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.