Şimdi Ara

Piranha Neo 3.5 İnç Navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar navigasyon merakımdan dolayı next 4624 navitech p110 dan sonra şimdi de piranha Neo 3.5 İnç Navigasyon cihazını portföyüme katım..
    ilk izlenimlerim cihaz kasa olarak güzel ve şık duruyor usb baglantı girişinin alt kösede olması iyi olmuş kullanışlı cihazın araç tutucusu pek kullanışlı gelmedi arkadan samunla oynarbaşlık yapılmış camdan cihaz tutucu parçaya dogru olan dizayn biraz kötü her araçta kullanışlı olmaya bilir bazı araçların camları fazla yatık bu sorun olabilir..cihaz arayüz olarak nextin YE-GA4624 cihazının kullanmış oldugu arayüz'ü kısıtlı olarak kullanmışlar...araç şarj cihazları güzel çakmaklıga giren kısım uzun bu bazı araç modellerinin çakmaklık girişleri derin olabiliyor bu bakımdan iyi olmuş içindeki navigasyon yazılımına gelirsek bu yazılım gerçekten vasat'ın altında bayagı kırpılmış bir yazılım ne ıgo8'e nede pirimonun tırnagı olamaz 2 GB Dahili hafıza Ram ise 128 MB DDR olması güzel cihazın çalışması menü geçişlerinde takılma vs yok cihazı pc ye bagladıgınızda soruyor ''şarj mı usb baglantımı??''bu iyi bir özellik cihaz pc de şarj olurken cihazı kurcalama fırsatı veriyor ayrıca güç kesildiğinde otomatik kapanma unutulmamış son olarakta firmanın ısrarla sitelerinde bahsettigi anten olayı
    quote:

    Türkiye’de ilk kez - yeni nesil Sirf IV GPS anteni (Diğer Sirf-III GPS antenlere göre %30 daha hızlı uydu bağlantısı)
    ben bunu cihazı kargodan alır almaz hemen açtım ve baktım böyle bir anten göremedim ayrıca uydu baglantısında çok acayip bir hız göremedim açıkçası
     Piranha Neo 3.5 İnç Navigasyon
     Piranha Neo 3.5 İnç Navigasyon
     Piranha Neo 3.5 İnç Navigasyon

     Piranha Neo 3.5 İnç Navigasyon
     Piranha Neo 3.5 İnç Navigasyon

     Piranha Neo 3.5 İnç Navigasyon
     Piranha Neo 3.5 İnç Navigasyon
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Hocam memnunmusun bu cihazdan, bende düşünüyorum tavsiyene ihtiyacım var.150 tl gibi vatanda mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozi74

    Hocam memnunmusun bu cihazdan, bende düşünüyorum tavsiyene ihtiyacım var.150 tl gibi vatanda mevcut.

    ben 170 tl ye HB den aldım memnuniyete gelince ben baya zamandır navigasyon kullanıyorum bu cihaz yazılım olarak beni kesinlikle tatmin etmedi üzerindeki ıgo amigo çok yetersiz geldi (tabi bu benim görüşüm)fakat cihaz tasarım ve kasa olarak güzel ona diyecek lafım yok
  • Güzel çalışma olmuş, teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 2 Eylül 2010; 9:07:30 >
  • piranha neo cihazım toolbox'ta yeni harita 2010.Q3'ü görmüyor müşteri hizmetlerini aradım MT isminin dilek oldugunu söyleyen bayan bunun harita firmasına sormamın gerektiğini söyledi.. piranha cihazı olan arkadaşlar yeni haritayı yükleye bilen varmı acaba ???
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam siz navitec 120 yi güncelleyebildiniz mi acaba,
    benim NAV-PBX 210F yi güncelleyemedim ücretli güncelleme seçeneğinde var ama free olan güncelleme yok diyor, eski 2010 03 olan zaten cihazı aldığım gün güncellemiştim 2 haftalık cihaz hani bir yıl free update vereceklerdi ne oldu acaba yalanmı olduki
  • merhaba arkadaşlar. ben neo yu yeni aldım. menüleri kolay harita da güzel. hızlı geçişleri var. beni gideceğim yere götürüyor. ama mp3 çalma listesine mp3 leri toptan atamıyorum. bunun yanında navigasyon programı açık iken mp3 çalabilirmi. bunu ek programlarla yapabilirmiyiz.
  • Ben şunu anlamıyorum internet sitesinde Yeni i-GO™ 8 3D-City diyor fakat içerisinde bu program yok bu konuda bilginiz var mı acaba?
  • bu cihaz şu an igo 8 ile satılıyor. ilk çıktığında amigo ile satılıyordu.

    cihazında amigo yüklü arkadaşlar amigo skin yükleyerek cihazına bazı ek özellikler getirebilir. bu konuda piranha fuga topiğinde ayrıntılı bilgi var.
  • arkadaslar bişey sormak istiyorum piranha explorer ile piranha neo arasındaki fark nedir.? HB'den baktıgımda bir fark göremiyorum ama bazı yerlerde neo'da 128ddr ram oldugu yazıyor ancak HB'de ikisinde de 64mb ddr2 gözüküyor..hangisini seçmeli..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysf87

    arkadaslar bişey sormak istiyorum piranha explorer ile piranha neo arasındaki fark nedir.? HB'den baktıgımda bir fark göremiyorum ama bazı yerlerde neo'da 128ddr ram oldugu yazıyor ancak HB'de ikisinde de 64mb ddr2 gözüküyor..hangisini seçmeli..

    64 mb ram var
    http://www.piranha.web.tr/Website/Products.aspx?ProductID=411
  • ordada yukarıda 64 ddr2 yazıyor aşagıda genel özelliklerinde 128 ddr yazıyor..
  • HB'den piranha explorer aldım, içinde söylenildiği gibi 64mb DDR2 değil 64mb DDR ram mevcut..ayrıca hafıza kartı çıkmadı içinden bu hepsinde mi böyle yoksa bana özel mi eksik konulmuş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysf87

    HB'den piranha explorer aldım, içinde söylenildiği gibi 64mb DDR2 değil 64mb DDR ram mevcut..ayrıca hafıza kartı çıkmadı içinden bu hepsinde mi böyle yoksa bana özel mi eksik konulmuş..

    Hafıza kartı zaten kutu içeriğinde yok..Sizde'de çıkmaması normal
  • Merhaba

    1 ay önce bende Neo alarak aranıza katılmış oldum. Bu benim ilk navigasyon cihazım, daha önce iş amaçtı GPS kullanmıştım ancak adres bulma ihtiyaçları nedeniyle NEo yu edindim. Formda okuduklarım ile cihazda bulunan özellikler sanki biraz farklı gibi geldi bana. Amigo değil i-GO 8 kullandığı yazıyor, ARM 11 işletim sisteminden bahsediyor, SirfExpand™ Güçlendirilmiş dahili anten diyor.

    Geçen hafta ankara-antalya da inanın sorunsuz kullandım, ki antalya benim son bildiğim antalya nın 3 katına ulaşmış, alt üst köprüler vs, sorun olmadan gideceğim yerleri bulabildim. İlk defa 124 e binen Mercedesin ne olduğunu bilemez gerçeğinden yola çıkarak, formlarda okuduklarımdn da yola çıkarak şunu sormak istiyorum.

    Ben bu memnuniyetle 124 e kavuşmanın sevincini mi yaşıyorum, yoksa primo veya primo 1.1 v yazılımlı navigasyon kullanmak bana ne gibi farklı avantajlar sağlar.
    Görüş ve önerilirenizi paylaşırsanız çok memnun oldurum.

    Selamlarımla

    http://www.piranha.web.tr/Website/Products.aspx?ProductID=411


    Yeni: i-GO™ 8 3D-City Türkçe navigasyon yazılımı
    Yeni: Kaydet.com üzerindeki güncel POI noktalarını alabilme
    3.5 inç Dokunmatik TFT LCD ekran (320x240 Pxl)
    • Gelişmiş multimedya özellikleri: Video, müzik, resim ve e-book
    dosyalarını açabilme
    • İnce tasarım (UltraSlim)
    • Rubber kaplama ile kullanıma bağlı oluşabilecek çiziklere karşı
    %100 koruma ve şık görüntü
    • Yeni: 500 MHz Sirf Star Atlas IV işlemci (ARM11)
    • 2 GB Dahili Hafıza
    • 64 MB Dahili DDR2 Ram
    • Yeni: Windows™ CE 6.0 tabanlı işletim sistemi
    • Sadece Piranha’da: SirfExpand™ Güçlendirilmiş dahili anteni ile
    daha hızlı ve güçlü uydu bağlantısı




  • quote:

    Formda okuduklarım ile cihazda bulunan özellikler sanki biraz farklı gibi geldi bana. Amigo değil i-GO 8 kullandığı yazıyor, ARM 11 işletim sisteminden bahsediyor, SirfExpand™ Güçlendirilmiş dahili anten diyor.



    Cihazınız hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın..
    Cihazı ben aldığım dönemde cihazda ıgo amigo yüklü geliyordu sonradan ıgo 8 yaptılar fark ondan..SirfExpand™ Güçlendirilmiş dahili anten bu anteni bırakın kullanıcı olarak bizler üretici firma bile bilmiyor
  • Günaydın,

    Peki siz memnunmusunuz, ihtiyaçları karşılamada sorun oldu mu, yoksa bir süre sonra arıza vs yaşadınız mı ?

    halen aynı memnuniyetle kullanıyormusunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auzdil


    Günaydın,

    Peki siz memnunmusunuz, ihtiyaçları karşılamada sorun oldu mu, yoksa bir süre sonra arıza vs yaşadınız mı ?

    halen aynı memnuniyetle kullanıyormusunuz ?



    Valla ben o cihazı aldım ofisde duruyor. Bazen açıp birşeylere bakıyorum.Başka cihazlarım olduğundan onu pek kullanmıyorum,
  • Anladığım kadarıyla başka marka modeli kullanıyorsunuz.

    Sormam da sakınca yoksa eğer, sizin en tercih ettiğiniz hangisi, ve neden ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auzdil


    Anladığım kadarıyla başka marka modeli kullanıyorsunuz.

    Sormam da sakınca yoksa eğer, sizin en tercih ettiğiniz hangisi, ve neden ?


    Başka model kullanıyorsunuz demiyelim başka marka cihazlarda kullanıyorum demek daha doğru olur..Aslında ben neo cihazı alma nedenim SirfExpand™ Güçlendirilmiş dahili anteni merak ettiğimden aldım çünki böyle bir anten yok..Cihazın içini açıp resimlerini çekip piranhaya yoladım ve sordum;''bu adı geçen anten nerede'' oradan gelen cevap neydi biliyormusunuz??''Siz o anteni göremezsiniz cihazınızın içini açtığınız için cihaz garanti dışı kalmıştır artık bu cihaz için sorularınıza cevap verilmeyecek''oldu bende artık anteni merak etmekten vazgeçtim. Hangi marka neden sorunuza gelince ben bu yönde birşey dediğimde yanlış anlaşılmalar oluyor.Ben kullanıcı olarak cihaz alacaksam öncelikle cihazın sorunsuzluğuna bakarım,Satış sonrası hizmete bakarım.Saygılar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.