Şimdi Ara

Golf neden ESP standart değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW'nin Golf için internet sitesinden ESP ile alakalı şu notu görünce çok şaşırdım;

"Tiptronik vites seçeneğinde ve 1.4 lt TSI 160 PS manuel modelinde standart olarak sunulmaktadır."

Bu modellerin (yukarıdaki modeller) fiyatlarında sizinde göreceğiniz gibi Golf gibi bir araç için çok fazla pahalı kaldı ki burada ESP gibi artık birçok firmanın standart olarak koyduğu "Güvenlik" donanımından bahsediyoruz.Yani ESP'yi lüks olarak görmemek gerekiyor. Buyrun aşağıda da fiyatlar;

http://binekarac.vw.com.tr/golf-fiyat-listesi.aspx

Bu sitede fiyatların 60000TL üzerinde görebiliyorsunuz.(Triptonic için bulabildim manueli listede göremedim.)

Neden 1.2 TSI Highline paketinde mevcut değil ESP hala anlamış değilim."Highline" sözde üst bir donanım paketi ama en önemli donanım ESP yok çok yazık.

Yani ESPli ve güvenli bir Golf almak için size fazla bir seçenek sunulmamış. Golf'u düşünen birisi olarak bu olay tam bir hayal kırıklığı oldu. Acaba VW böyle bir şeyi nasıl atlamış GOLF'de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 11 Ocak 2012; 22:17:02 >

• Sonuç olarak ben sadece ESP'nin yokluğunu düşünerek 1.2 TSI Highline paketinden vazgeçtim. Güvenlik yoksa bende yokum. Eskiden VW koyuyordu şimdi ne oldu anlamıyorum.(2008lerde falan olması lazım highline paketlerde)
  • Millet durduk yere mi doğuşa sövüyor sanıyorsunuz.
  • golf ün 1.2 si yok ki
  • çünkü bir VW
  • 30BİN Liralık Aveo da var.Golf de öyle bir şase ve yol tutuş varki esp bile gerek duymuyor.

Aklıma takıldı Esp olan Aveo da mı yol tutuşu iyidir yoksa esp siz golf'ünmü?
  • vw fanları almandan şaşmayın diyenler nasıl halen müdahale etmemişler anlamadım 15dk olmuş konuyu açalı geç kalmışlar

Şaka bir yana millet vw olsun taştan olsun alman olsun diye diye doğuş bindiriyor resmen bizimkiler hala ayakta uyusun.

Edit : chevroletin aveosunda yani B sınıfı bir araçta en düşük paketinde standart bu esp.Şimdi beni fanatik yaparlar bunuda söyledik ama inş. pişman etmezler söylediğime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 11 Ocak 2012; 22:31:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araçlar genelde sipariş edildiği için isteyen sipariş verirken ekletebiliyor. Yalnız şöyle bir durum var. Golfte neden ESP yok diyipte sipariş ederken ESP ekleten insan sayısı çok az. Ayrıca Golfte 1.2TSI motorda yok.
  • Kapısı sağlam olduğundandır.
  • Klimasız golf de satmışlardı birkaç ay önce bunlar..
  • napcan esp'yi,vw kullanıyorsunuz beyyeeeeefendi
  • Kapılarına o kadar guvenıyorlarkı arac spın atsada kapı korur dıye takmıyorlar
  • Türkiye gibi eşşeğe VW logosunu bile taksan gidip 60.000 TL verecek premium araca layık, elit insanların olduğu piyasada ESP'yi opsiyon olarak sunup fazla para kazanmak varken, neden standart olarak versin? Sen olsan sen de ekstra para alırsın. Nasıl olsa satılıyor... Satılmama gibi bir kaygısı var mı?
  • Olayın vw ile alakası yok.Markaya çamur atmaya çalışmayın boşuna.

Olay tamamen doğuşun saçmalığıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertanipci

golf ün 1.2 si yok ki

Golf 1.4 TSI 122 PS Highline 51.200,00

1.4 olacaktı.Ama birşey değişmiyor onda bile yok :D

1.4 de olmaması daha da büyük ayıp. Fiyatı baz alarak konuşuyoruz 50000 TL az para değil.

Bakınız;

http://binekarac.vw.com.tr/golf-fiyat-listesi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 11 Ocak 2012; 23:06:26 >
  • ESP almak istiyorsan gidiyorsun parasını veriyorsun alıyorsun MANUEL versiyonda da. İstersen Hillholder da alabiliyorsun sıkıntı yapmayın bu kadar. Altı üstü 1000tl. Highline olmasınada gerek yok Trendline da bile alabiliyorsun esp ve hillholder.
  • VW i rahat bırakın artık :( uğraşmayın onunla :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

ESP almak istiyorsan gidiyorsun parasını veriyorsun alıyorsun MANUEL versiyonda da. İstersen Hillholder da alabiliyorsun sıkıntı yapmayın bu kadar. Altı üstü 1000tl. Highline olmasınada gerek yok Trendline da bile alabiliyorsun esp ve hillholder.

İşte sorun burada 30000 TL lik sıradan arabalarda bile var iken neden Golf gibi bir araçta bu özellik standart değil. Ama bizim insanımız ESP falan ne bakacak alıyor geçiyor.
  • Güvenlik donanımını opsyonel yaparak can güvenliğine önem vermediğini gösteriyor VW zaten. Chevrolet de bile standart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

ESP almak istiyorsan gidiyorsun parasını veriyorsun alıyorsun MANUEL versiyonda da. İstersen Hillholder da alabiliyorsun sıkıntı yapmayın bu kadar. Altı üstü 1000tl. Highline olmasınada gerek yok Trendline da bile alabiliyorsun esp ve hillholder.

Yani Trendline pakete 1000TL vererek bayiler bu opsiyonu sunuyor diyorsunuz.VW'nin internet sitesinde böyle birşey bulamadım linkini yollarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.