Şimdi Ara

GOLF-JETTA-A3-C4 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum bu tür konular çok açılıyor ama alacağımız şey ram gibi 40-50 dolarlık birşey olmayınca insan yinede sorma ihtiyacı duyuyor..inşallah aranızdan faydalı fikirleri olan arkadaşlar cevaplayacaktır...aşağıdakilerden hangisi sizce fiyat/performans/donanım/2.elde kâr gibi özellikleri elinde tutuyor?başka araç tavsiyedsi olanlarda yazarsa cok memnun olurum..vereceğim miktar maximum 43.000 ytl..yaşım 24 ve genç işi spor bir araç istiyorum..yani gösterişi de olmalı....

1.Golf 1.6 102 hp Comfortline 4 kapı 38.940 ytl..

2.Yeni Jetta 1.6 102 hp Comfortline Man. Comfortline 38.538 ytl..

3.A3 Sportback 1.6 43.000 ytl..

4.C4 SXPK 1.6İ BVA 36.776 ytl...

sizce hangisi?çoğunuz a3 diyecek diye düşünüyorum ama a3 ün donanımı sanırım cok zayıf..en alt modeli çünkü..ve cok pahalı..a3 ü almam biraz zor olacaktır..a3 dışında neden hangi modeli tercih etmeliyim sizce?

• Eğer dostum max 43ytl vereceksen benden sana tavsiye Golf 1,6 115 hp sportline nambır van.
  • Fiyatını yazmayı unutmuşuz sportun 43milyar diyelim ama bi-xenon farla bu fiyat 2milyar daha arttırıyor SHAFTER kardeş.
  • Bence golf comfort alacağına aynı paraya midline alıp FSI motor seçeneğini seç, benim gibi
  • peki neden fsi? neden comfort değil?
    sis varı vs baya bi özellik farkı var park mesafe sensorleri vs..
  • a3 al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shafter

arkadaşlar biliyorum bu tür konular çok açılıyor ama alacağımız şey ram gibi 40-50 dolarlık birşey olmayınca insan yinede sorma ihtiyacı duyuyor..inşallah aranızdan faydalı fikirleri olan arkadaşlar cevaplayacaktır...aşağıdakilerden hangisi sizce fiyat/performans/donanım/2.elde kâr gibi özellikleri elinde tutuyor?başka araç tavsiyedsi olanlarda yazarsa cok memnun olurum..vereceğim miktar maximum 43.000 ytl..yaşım 24 ve genç işi spor bir araç istiyorum..yani gösterişi de olmalı....

1.Golf 1.6 102 hp Comfortline 4 kapı 38.940 ytl..

2.Yeni Jetta 1.6 102 hp Comfortline Man. Comfortline 38.538 ytl..

3.A3 Sportback 1.6 43.000 ytl..

4.C4 SXPK 1.6İ BVA 36.776 ytl...

sizce hangisi?çoğunuz a3 diyecek diye düşünüyorum ama a3 ün donanımı sanırım cok zayıf..en alt modeli çünkü..ve cok pahalı..a3 ü almam biraz zor olacaktır..a3 dışında neden hangi modeli tercih etmeliyim sizce?

bence onların arasından sana hitap edebilecek tek araç a3 farklı bir karizması ve şekli bvra aracın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat Variant - c4 picasso ?
    8 yıl önce açıldı
    Yeni Cupra Leon - Golf - A3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yada clio rs aldı bizim arkadas sıfır 37 milyara bu gün
    normal değeri 50bin ytl ama 37 ye kadar düştüler. heralde clio3 çıkacağı için galiba
  • A3 Sportback =Karizma+kalite+güvenlik.........

C4 de olabilir tabi
  • hoocam a3 cok karizma be donanımı boşver audi al....harika bişey...
  • Yasitmisiz. O zaman benim secimimi soyliyim:

Once Yeni Seat Leon(1.6 stylance , hersey full ) 1.6 motor 33.5 milyar. Bu arabanin cizgisi inanilmaz.

Senin gosterdiklerinden ise A3 Sportback uzakara tercihim olur.
  • BEnce o paranın yarısına rx-7 aL , yada firebird aLL (bu arabann karızması yok hich bi sey deeee her gordugumde tekrar asık oluyorummmm yok bole bisi (her modeli birbiirnden guzeLL ) : )
    senin gosterdiklerinin arasından a3'ama onn da ici bosh
    galiba en mantıklı aralarında golf yada c4 gibi duruyor ...
  • tabikide a3 ama tek kapı olanları sportback'lerden daha güzel bence a3 3kapı 1.6 fsi al
  • GOLF FSI 1.6 115hp lik seçime bakmalısın bence ....102hp lik motor VW kasası için küçük kalıyor ve 12 lt benzin yakıyorsun o kasa ile sonra gözlerin büyümesin aynı şey AUDI içinde geçerli...

FSI
  • A3 varken diğerlerine bakılmaz bile
  • alacağın arabayı uzun yıllar kullanırım diyorsan para durumunu iyice ayarlayıp donanımı yüksek bi a3 sportback 1.6 FSI al derim ben. sonuçta araba almaya ayırdığın para az değil ve 2-3 milyar hesabı yaparken sonradan pişman olma. bence audi diğer araçlara göre yüzü daha az eskiyen ve daha klas bir araçtır ve uzun yıllar kullanırsın. şimdiden hayırlı olsun ama tekrar hatırlatayım siyah bir a3 çok şık ve karizma duruyor.
  • Audi A3'ü tek geçerim bunların arasınada
  • mini one al 35 milyar ama cd player bile yok

ideal donanımda (kötünün iyisi) 40 kaada işi halledersin ayrıca yüzde doksan oranında kredi kullanabilirsin düşük faizle
  • bence seat leon gerçekten iyi bir seçim olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shafter

peki neden fsi? neden comfort değil?
    sis varı vs baya bi özellik farkı var park mesafe sensorleri vs..

102hp'lik motor 1210 kg'lık Golf kasasını kaldırmıyor dostum.115'lik motor bile vasatın üstünden bir performans veriyor hatta...

Sis farı ve kol dayama gibi özellikleri daha sonra da taktırabilirsin tabi.bir de jant var...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.