Şimdi Ara

GOLF-JETTA-A3-C4 ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: infinite

GOLF FSI 1.6 115hp lik seçime bakmalısın bence ....102hp lik motor VW kasası için küçük kalıyor ve 12 lt benzin yakıyorsun o kasa ile sonra gözlerin büyümesin aynı şey AUDI içinde geçerli...

FSI

+1
  • alabileceğim model ya a3 1.6 102 hp ya da midline 115 hp fsi golf..sizce hangisi bi türlü karar veremedim..a3 pahalı kaçıyor ama manyak bi araç..bir de bu motor a3 ü taşımazmı sorun yaşarmıyım sizce çekişte?
  • quote:

Orjinalden alıntı: safaksaylam

Bence golf comfort alacağına aynı paraya midline alıp FSI motor seçeneğini seç, benim gibi

+1
    Ben olsam şahsen öle yapardım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 1 Kasım 2005, 13:41:16 >
  • Öncelikle alacağın a3 gerçeketen çok boş olacak! Ve bence a3ü boş almaktansa dolu bir Golf almalısın!!Mesela Golf sportline gerçekten çok güzel bi araç.Hem donanımı hem de kalitesiyle hem de 2. el avantajıyla çok doğru bi seçim!!!

A3 benim içinde bi rüya! Ama o aracı almışken dolu versiyonunu almayı tercih ederdim!! Bu yüzden senin yerinde ben olsam Golfü tercih ederdim...

Bu arada Seat Leonu da kesinlikle değerlendir!!!

A3 ile ilgili donanım bilgisi falan almak istersen seve seve yardım ederim

• A3 ü bu arabaların arasına koymam ben deli misin arkadaşım ne golfu ne c4 ü

A3 O BIR TEK
  • quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

A3 ü bu arabaların arasına koymam ben deli misin arkadaşım ne golfu ne c4 ü

A3 O BIR TEK

yooo bir sürü var....
  • A3 oldu mu donanımlı olmalı be kardeşim!!!

Şöyle bi ambition donanımlı xenon farlı 17 inç jantlı siyah bi A3 coupe ...of allahım of dualarımı kabul et yarabbim....
  • audi nin yeri apayrı.karizma arabası.hele a3!!!
    madem 43 veririm diyorsun,düşünmeye gerek yok?
  • Leonuda küçümsemeyin bence

A3 kadar karizması olmasada görünüşü gerçekten mükemmel.

A3 alacaksan tek kapı al 4 kapılarını hiç beğenmiyorum sanki sonradan parça eklemişler gibi gözüküyor
    İllla 4 kapı olacak diyorsan GOLF sportline bakabilirsin tabi genişcene bir bagajım olsun seyahatlerde herşeyi koyayım rahat edeyim diyorsan da JETTA...
  • Bide C4 demişsin de o araba dışardan güzel gözüküyor ama kardeşim göstergeleri niye arabanın orta yerine koyarsınız.... Bence bu arabanın en büyük dezavantajı bu . Bence alınmaması içinde yeterli bir sebep
  • Arkadaşlar leon 1.6 yı test ettim.Dizayn ;donanım ve fiyatlandırma mükemmel.
    Yol tutuş ve konfor iyi.Motor özellikleri ;çekiş ve hızlanma tıpkı diğer kardeşleri golf ve a3 1.6 gibi berbat.3000 devir altı 4. ve 5. vites yok.Ben 6000 deviri de göremedim.Bu araçlar mutlaka dizel alınmalı çünkü fsi motor da tüketim dışında bişey değiştirmiyo üstelik gürültü konforunu bozuyor.
    C4 kullanmadım ancak 307 ile aynı motoru taşıdığına göre bu araçlardan performans olarak oldukça üstündür yol tutuş ve süspansiyon olarak da citroen zaten kendini kanıtlamış.1.6 motor alınacaksa c4 derim.
    Ancak para varsa a3 2.tdi quattro yu tek geçerim.Mümkünse s-line ve xenon da olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Arkadaşlar leon 1.6 yı test ettim.Dizayn ;donanım ve fiyatlandırma mükemmel.
    Yol tutuş ve konfor iyi.Motor özellikleri ;çekiş ve hızlanma tıpkı diğer kardeşleri golf ve a3 1.6 gibi berbat.3000 devir altı 4. ve 5. vites yok.Ben 6000 deviri de göremedim.

ben de leon var öncelikle...arabanın kalkışı bana göre kötü ama sınıfına göre orta derecede(11.4sn 0-100)..bu deger golf,a3,astra dan üstün bir deger ayrıca...şimdi sen bu arabada 3000devir altı yok demişsin..ben bu arabayı 10gündür kullanıorm ve ilk defa da dün bi arkadasımın megane 2hb 1.6 benzinlisiyle kaldırma ve rolling yapma fırsatım oldu..açık olmak gerekirse kalkışta beni resmen ezdi 100e gelene kadar 1bucuk boy attı ama 110-120den sonra o benim altımda ezildi 150gibi de yetişip uzadım yanından..ayrıca 60km/h den 150-160a kadar rolling yaptık..yine acık olucam..megane kafasını kaldırdı boy atmaya kalkmadan 90-100arası ben onu yakaladım ve uzayıp gittim yanından...bu denemelerimizde asla trafik yoktu gecenin bi yarısı yaptık zaten ve yol düz ve BOŞTU...ayrıca megane 2hb C sınıf araclar arasında C4 benzinliyle kafa kafaya giden bir arabadır performans konusunda...ve benim arabanın yol tutuşu çok ii megane a göre..120 ile gaz kesmeden girdigim viraja..megane 100ile fren yaparak ve nerdeyse tek tekerlegi havada girdi...sonuçta arkadasım hayran kaldı Leona hatta satmayı kafasına koydu o gece arabasını ta ki o geceki yakıtlarımızı karşılaştırana kadar..aynı yolu yaptık..aynı hızlara ulaştık...Leon 25ytl lik benzin yaktı yaklasık..onunkini ise sölemicem çünkü arada ciddi bir fark var...ama dedigim gibi araba basınca yakıor ama şehiriçinde ben 9.0lt i görebiliorm yüksek vites düşük hızla...

son olarak..ben böle şeyleri yazmayı sevmem özellikle caddelerde yaptıklarımızla ilgili...ama arabaya camur atılınca tutamadım kendimi...

• Alıntı kirliliğine gerek yok .Çamur atmadım gördüğümü yazdım.Aracın gaza tepkisi 3000 devir altı çok zayıf bence ağırlık sebebiyle ;yoksa aynı motorlupolo classic de kullandım böyle hissetmedim.Ben 4. ve 5. vitesten bahsediyorum 3 ten değil.Ne kalkşta ne de rolling de megane 1.6 yı geçemezsin.Geçtim diyosan plotajla almışsındır.Megane da değişken subap zamanlaması var ve 100hp değil 115 hp tork da 152NM.C4 le de kafa kafaya gidersin ama sonuçta geçilirsin.c4 daha üst devirlere çıkıyor.
    Aracını sevmene saygı duyuyorum ancak bazı gerçekleri gözardı etmeyelim.
    Ben leon kötü araba demiyorum gözüm kapalı dizelini alırım ama 1.6 benzinli almam.Bu benim görüşüm.
  • pilotaj hatası yoktu düz yolda kalktık ve rolling yaptık olay bu..sonuca gelicek olursak..megane 2hb 115bg 152nm torklu araba Leondan ii kalkıor..rollingde de kafasını uzatıor ama 90-100den sonrasını bırakıor...viraj kabiliyeti leona göre kötü ama yakıtı ciddi ciddi makul leona göre..sonuc bu...konfor,işçilik kalitesi,donanım zaten ortada...ayrıca şuan megane 2hb 2006 0km dyn...29500cash paraya verilior...güzel paraya ii bir secenek
  • Megane 90-100 den sonra kendini bırakıyor olayına katılmıyorum.Bırakırsa da bıraksın tartışmaya deymez
    ben 3 te yürütürüm onu.
    Araban hayırlı olsun dizayn olarak megane ı 5 e katlar zaten tasarlayan adam alfaromeo ya yeniden kimlik vren adam; ancak xenon farın olmaması büyük eksiklik.
  • evet tartışırsak sabahlar olmaz dedigin gibi....dizaynı benim de hoşuma gidiyor zaten almamda en büyük etken diyebilirim..yolda da cok ilgi görüyor..daha 20yaşındayım ayrıca..bana olabilicek tek araba buydu c4vtr ile beraber...c4vtr de birtakım sorunlar var arkadasımda var o yüzden caydım...

xenon şuanlık yok ama yılbaşından itibaren sunroof ve xenon opsiyonlular da gelicek tr ye...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.