Şimdi Ara

GOLF BEY DİYECEKSİNİZ..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorumda güncel olarak üretimi 2012 de başlamış vw golf 7 mizi,2016 da üretilen bazı japon ve alman firmalarının fanları yermeye başlamış..görünen o ki golf 7,hala tüm güncel c segmentleri ile rekabet edebilecek donanım ve motor performansı ile yakıt tüketimine sahiptir..çok yakında ulu wolsburg taki fabrikamızda golf 8 üretilmeye başlanacak..işte o zaman şuandada olduğu gibi yine piyasayı yerle yeksan edecek..tüm birikimlerimi ve hayati planlamamı golf 8 üzerine yaptım..bir golften daha iyi olabilecek tek bir şey yeni bir golf tür..allah cc,tok kapımıza,premium hatlarımızla ve gösterişli iç mekanımıza zeval vermesin..bu 1998 den beri süren ve diğerlerinin kazanamayacağı bir savaş..işte bu yüzden "GOLF BEY" diyeceksiniz ..
    --basit bir stres azaltma yöntemi paylaşayım bir de..
    - Haftaiçi erken saaatlerde avmlerin boş otoparkına iniyoruz..mümkünse zemin -2 olsun..burada iki kolon arasına park edip,oturur pozisyonda tok kapımızı açıp,iki kademeli şekilde ortalama 25 km hız ile kapatıyoruz..bu sesin verdiği tokluk ağzımda bir faydalı belgesel izlemenin,bir manzara izlemenin getirdiği tokluğu bırakıyor..
    - Hergün trafiğe aracınızı çıkarmayın,şahsi fikrim istanbul trafiği golf gibi bir aracı haketmiyor.
    - Herkesin laf arttığı dsg mizi önce n ye alıp,el frenini çekip p ye alıyoruz parkederken..20 saniyeden uzun ışıklarda n ye alalım..
    - Ben kışın branda örtüyorum,imkanım olsa balkona çıkartırım aracı ama malesef.:(
    -aracı aldığım her yıl dönümünde içindeki kitapçığı baştan sona okuyorum ve netten efsane golf reklamını izliyorum.
    -forum olarak toplanıp bir wolsburg gezisi yapsak çok iyi olur aslında..
    Diyeceklerim bu kadar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E hocam zorla mı satıyorlar bu aracı millete anlamıyorum.

Kafasına silah mı dayıyor doğuş.
    Beğenmeyen gider satar, varsa daha iyisi alır.Zaten alırken de satarken de zarar ettirmeyen nadir araçlardan biri.
    Nedir bu tantana anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

E hocam zorla mı satıyorlar bu aracı millete anlamıyorum.

Kafasına silah mı dayıyor doğuş.
    Beğenmeyen gider satar, varsa daha iyisi alır.Zaten alırken de satarken de zarar ettirmeyen nadir araçlardan biri.
    Nedir bu tantana anlamadım.

Doğru hocam..tabi bende biraz fanlık ta falzası var.

• Golf sahibiyim fanatik değilim ama okurken eğlendim

• arayın şahengi direk siyo olarak başlasın bu arkadaş
  • Bir insan marka yada model uğruna fazlaca fanatiklik boyutunda nefret yada ilgi duyuyorsa, bence o adam normal değildir.

Böyle tiplere anlam veremiyorum, parayla aldığın şeyi seversin yada sevmezsin o anlaşılır fakat kalkıp hunharca sevmek nefret etmek komik ya :)

Bu konuya açan arkadaş özünde söylemiyorum, belli ki amacı dikkat çekmek ilgi çekmek fakat bunu ciddi ve gerçekten hırsla yapanlar var yazık günah ya :)
  • Golf her zaman albenisi olan bir araçtır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tamam da hangi SKODA OCTAVİA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meyva veren ağaç taşlanır.
  • megane 4 golfu zorlar diyorum.

(renoya ön yargılı olanlar kendini önce bi tokatlasın)
  • beyin bedava :)
  •  GOLF BEY DİYECEKSİNİZ..!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

neden şikayet ettin atmosferik:?
  • golf bencede c segmentte alınabilecek birkaç modelden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Bakıyorumda güncel olarak üretimi 2012 de başlamış vw golf 7 mizi,2016 da üretilen bazı japon ve alman firmalarının fanları yermeye başlamış..görünen o ki golf 7,hala tüm güncel c segmentleri ile rekabet edebilecek donanım ve motor performansı ile yakıt tüketimine sahiptir..çok yakında ulu wolsburg taki fabrikamızda golf 8 üretilmeye başlanacak..işte o zaman şuandada olduğu gibi yine piyasayı yerle yeksan edecek..tüm birikimlerimi ve hayati planlamamı golf 8 üzerine yaptım..bir golften daha iyi olabilecek tek bir şey yeni bir golf tür..allah cc,tok kapımıza,premium hatlarımızla ve gösterişli iç mekanımıza zeval vermesin..bu 1998 den beri süren ve diğerlerinin kazanamayacağı bir savaş..işte bu yüzden "GOLF BEY" diyeceksiniz ..
    - Haftaiçi erken saaatlerde avmlerin boş otoparkına iniyoruz..mümkünse zemin -2 olsun..burada iki kolon arasına park edip,oturur pozisyonda tok kapımızı açıp,iki kademeli şekilde ortalama 25 km hız ile kapatıyoruz..bu sesin verdiği tokluk ağzımda bir faydalı belgesel izlemenin,bir manzara izlemenin getirdiği tokluğu bırakıyor..
    - Hergün trafiğe aracınızı çıkarmayın,şahsi fikrim istanbul trafiği golf gibi bir aracı haketmiyor.
    - Herkesin laf arttığı dsg mizi önce n ye alıp,el frenini çekip p ye alıyoruz parkederken..20 saniyeden uzun ışıklarda n ye alalım..
    - Ben kışın branda örtüyorum,imkanım olsa balkona çıkartırım aracı ama malesef.:(
    -aracı aldığım her yıl dönümünde içindeki kitapçığı baştan sona okuyorum ve netten efsane golf reklamını izliyorum.
    Diyeceklerim bu kadar..

Dostum araban orjinalse bir lastiğini söküp eve çıkarıyorsun.

Sibobuna sivri uçlu bir cisim ile basıp, fabrikadan gelen Wolsburg havasını derin derin ciğerlerine çekiyorsun.
    Radyatörden de bir miktar sıvı çekip, antifirizli de olsa bir kaşık Wolsburg suyu içebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: savas1000

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Bakıyorumda güncel olarak üretimi 2012 de başlamış vw golf 7 mizi,2016 da üretilen bazı japon ve alman firmalarının fanları yermeye başlamış..görünen o ki golf 7,hala tüm güncel c segmentleri ile rekabet edebilecek donanım ve motor performansı ile yakıt tüketimine sahiptir..çok yakında ulu wolsburg taki fabrikamızda golf 8 üretilmeye başlanacak..işte o zaman şuandada olduğu gibi yine piyasayı yerle yeksan edecek..tüm birikimlerimi ve hayati planlamamı golf 8 üzerine yaptım..bir golften daha iyi olabilecek tek bir şey yeni bir golf tür..allah cc,tok kapımıza,premium hatlarımızla ve gösterişli iç mekanımıza zeval vermesin..bu 1998 den beri süren ve diğerlerinin kazanamayacağı bir savaş..işte bu yüzden "GOLF BEY" diyeceksiniz ..
    Diyeceklerim bu kadar..

Dostum araban orjinalse bir lastiğini söküp eve çıkarıyorsun.

Sibobuna sivri uçlu bir cisim ile basıp, fabrikadan gelen Wolsburg havasını derin derin ciğerlerine çekiyorsun.
    Radyatörden de bir miktar sıvı çekip, antifirizli de olsa bir kaşık Wolsburg suyu içebilirsin..

bunu yapacağıma evin kapısını golf ün kapısından yaptırırım..bütün apartman benim kapımı kapatmamı bekler, O sesi duyabilmek için..D

• Golfü çeviren polizei kör oldu.

• işin ilginci bu konuyu 6-7 ay önce falanda okumuştum. yani gene bu forumdan başka biri yazmıştı bunları. şu an bulamadım ama yazı copy paste. keşke orjin olsaydın.
  • sakin ol ve mekatroniği yavaşça yere bırak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 13 Ekim 2016; 22:29:03 >
  • Bu vw fanları en kötüsü, hiç bi markanın fanları bu kadar değil herhalde. Babanızın firması ya savunun:)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.