< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Online 'a gelene kadar yok oluyor sanırım bilgim yok. Bakmamıştık Özgörkey 'de denk gelmişti |
Not olarak Focus'un fiyatını savunmadığımı yazdım. Ancak 1.0TSI düz vites Golf'e 459.000TL verene kadar, daha ucuza daha dolu ve iyi Focus alınır. |
Focus Active o, daha arabaları bilmiyorsun üzgünüm. |
2.0TDI üretimde şuan yeni kasada. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Adamlar yaranamıyor ha size dsg sorununu da çözmüşler işte yok pahalı yok bilmemne peh :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Ocak 2021; 21:47:25 > |
Doğru. Uzun süredir Türkiye’ye golf’ün 2.0 dizeli gelmiyor. Sadece 1.6 geliyordu. Artık 1.6 dizeller üretilmiyor. Onu kastettim. Sadece benzinli Türkiye’ye gelecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.0TSI motora 450.000TL isteyenler 2.0TDI için 1 milyon derler muhtemelen. |
bilmedigimi nerden cikardin? Suv formu verilmis hali bile cirkin olan bir ucubeden bahsediyoruz 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Peki bunun sonu ne olacak? 4-5 yıl önceki fiyatlar nerede, şimdikiler nerede? Orta gelirle ortalama bir araba alamayacak mıyız yani? Gerçi orta gelir de kalmadı ki. Fiyatlar uygunken öğrenciydim, şimdi iş var ama... Bu fiyatları çıkaran galeri, al-satçı, başka kimler varsa hakkımı haram ediyorum. Sadece orta bir insan olmak istedik be. Bu da mı lüks? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeşilOk -- 21 Ocak 2021; 1:11:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 21 Ocak 2021; 2:50:5 > |
Golf ü o kadar da abartmayın isterseniz. Kalite derseniz c segmentinde japon Mercedes i Mazda 3 var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunca yıldır forumdayım, böyle saçma sapan bir yorum görmedim. Gerçekten cahilsin ya, böyle bir cehalet karşısında ne diyeyim bilemedim. |
|