Ne çok tantata yapıyorsunuz. Paranız yoksa almayın bu kadar basit |
|
Doğru söylüyorsunuz. Hep Türk insanına yönelik olarak; "gereksiz bir volkswagen hayranlığı" olduğu söylenir ancak volkswagen tüm Avrupa'da kendini kabul ettirmiş ve hemen her avrupa ülkesinde her zaman satış rakamları bazında zirveye oturmuş/oynayan bir model. Golf geçtiğimiz yılın rakamlarına göre İngiltere'de 3, Almanya, Avusturya ve Belçika'da 1., Hollanda'da 6., en çok satan araç olmuş. Tüm Avrupa özelinde ise Clio'nun ardından 2. sırayı almış. Birçok ülkede de Golf'ü geride bırakan araç bir diğer vw aracı olan Polo bu arada. |
ustad hesabim yok goremiyorum ilanlari edit: Baktirdim 1 .100.000 mis fiyati benim 380 e aldigim arabanin... uzucu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 23 Ocak 2021; 22:44:25 > |
Çamaşır bulaşık da yıkıyorsa bu fiyata kaçmaz bence... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sadece o kadarla kalsa. İç hacim ve ergonomi olarak da geride. Tutturmuşlar yol tutuş. Yahu ben 5 senedir espli araç kullanıyorum, bir kere esp devreye girmedi bu sürüşümle. Dümdüz gidiyoruz işte, ralli yapmıyoruz ki. Alıcının baktığı kalite, konfor, ekonomi ve 2. El. Boş forum muhabbetleri. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |