Arkadaşlar herkese, hepinize selamlar, saygılar ve sevgiler... Bugün kendi çapımda faizden ettiğim 17 bin TL zararı kapatan Golf 8 için keyfimin yerine gelme şerefine bir konu açmaya karar verdim. Bu konu araca açacağım inceleme konusu değil. O konu için Ramazanı atlatıp böyle videolu vs. bir konu açmayı düşünüyorum. Impression paket epey olaylı bir paket oldu, lansmanda 196'dan alanlar da olmuş ama ben ona yetişemedim, Ankara içi bir galeriden 231'e zor aldım şimdi bakınca yeni gelen arabalar %80 ÖTV'den gelmiş. Liste fiyatı da 289,188 TL olmuş. Doğuş'un sitesindeki 230 küsurluk fiyat geçerli değil öyle bir araba artık yok. Benim Impression da lansman paketlere göre sadece yağmur sensörü ve arka tampon sensörü ekstra gelmişti. Şimdi son gelen Impression'lar tam parti gelmese de birkaç araç gelmiş. ![]() @Aydınvag da benim gibi lansman fiyatından olmasa da Golf 8 aldı. Lansman araçlarda direksiyon kumandalarından gümüş renkli olanlar yok. Artık Impression paket Polo Comfortline ile aynı ayara gelmiş, far sensörü zaten vardı ama artık yağmu sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası ve App Connect var. İlanda mesela opsiyon demişler ama büyük ihtimalle bu araçta yüksek dilime geçip ilk gelenlerden. ![]() Forumdan aydınvag'ın çektiği video: (Direksiyonda gümüş renkli tuşlar yok fark ettiyseniz.) Bu araca da kısaca değinmek gerekire anahtarsız giriş ve çalıştırma, hayalet gösterge, 10.25'' multimedya, tam otomatik Air-Care klima, far sensörü ve artık yağmur sensörü+kararan ayna ile de baz donanım Passat'tan dolu bir araba. Baz Passat'ta saydıklarımın hiçbiri yok. Araçta kararan ayna yoksa da benim arabada olduğu gibi aynı formda aynı renkte bir ayna var. Yani dışarıdan ayırt edemiyorsunuz. ![]() Motorunu, sürüşünü vs. konu açınca anlatacağım Haziran'da yüklü bir parti Golf 8 dolu gemi gelecekmiş Haziran gibi bu arabanın piyasası 270-290 olacak 250'den alanlarda az da olsa bu arabadan ekmek yer. |
Golf 8 Impression %80 ÖTV Diliminden Çıkarıldı ve Güncellendi
Golf 8 Impression modeli, daha önce %80 Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) dilimine tabiyken, yapılan düzenlemeyle %50 ÖTV dilimine alındı. Bu değişiklik, modelin fiyatında önemli bir düşüşe yol açtı.
Yeni Golf 1.0 TSI 110 PS manuel Impression, artık daha uygun bir fiyatla satışa sunuluyor. Bu model, 1.0 litrelik turboşarjlı benzinli motoruyla 110 beygir güç ve 200 Nm tork üretiyor.
Golf 8 Impression, donanım özellikleri bakımından da güncellendi. Modelde şimdi dijital gösterge paneli, 8 inç bilgi-eğlence sistemi ve çok fonksiyonlu direksiyon simidi gibi özellikler standart olarak sunuluyor.
Golf 1.0 TSI Impression modeli, {golf 1.0 impression yorum}, {golf 1.0 tsi impression yorum}, {polo 1.0 80 ps manuel impression yorum} gibi anahtar kelimelerle sıklıkla araştırılıyor. Kullanıcı yorumları genel olarak olumlu olup, modelin yakıt ekonomisi, performansı ve donanım özellikleri beğeniliyor.
{golf 8 1.0 tsi impression yorumlar} ve {golf 1.0 tsi 110 ps manuel impression yorumlar} aramaları, bu modelin performansına ve sürüş deneyimine yönelik merakları gösteriyor. Güncellenen donanım özellikleri ise {golf 8 impression yorumlar} aramalarında sıklıkla vurgulanıyor.