Bildirim
golf 7 alacağım ama

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tam yerine sordun... -
Çakmak olarak mı?quote:
Orijinalden alıntı: serty23
Tam yerine sordun... -
gün geçmiyor ki boş bir Golf konusu açılsın midem bulandı artık başka araba mı yokquote:
Orijinalden alıntı: serty23
Tam yerine sordun... -
quote:
Orijinalden alıntı: gkb23
Çakmak olarak mı?
-
quote:
Çakmak olarak mı?
-
http://forum.donanimhaber.com/m_72501508/tm.htm
Buyur burada 3 sayfa tartışılmışı var. -
Golf 7 ile A serisi arasında kalıp gidip te Golf 7 alırsan eğer benden sana tavsiye buralarda fazla görünme linç edilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: emrebozkurt800quote:
Çakmak olarak mı?
Alıntıları Göster
-
Bu sorunun belli bir cevabı olmamasına rağmen bıkmadan usanmadan büyük bir azimle tartışılıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Alpine.
Golf 7 ile A serisi arasında kalıp gidip te Golf 7 alırsan eğer benden sana tavsiye buralarda fazla görünme linç edilirsin.
Alıntıları Göster
Donanım önemliyse o paraya gider Golf 7 doldurursun, arabanın amblemi önemliyse gider boş bi Mercedes, BMW, Audi alırsın.
Çok zor bi olay değil yani.
Kısıtlı bütçede;
Donanım önemliyse prestiji düşük tutup arabayı ağzına kadar doldur.
Prestij önemliyse güzel bir amblem bulup parayı ona yatır.
Kolaymış dimi?
Sevdiğim arabadan bıktım sayenizde valla helal olsun
-
Her aklına golf 7 gelen konusunu açıyor. Herkes aklından geçirdiği her araç için konu açsın o zaman. Ben de bugatti düşünüyorum birazdan açarım konusunu. Yarın da f458 düşünür onu açarım.quote:
Orijinalden alıntı: DolceVita.
Bu sorunun belli bir cevabı olmamasına rağmen bıkmadan usanmadan büyük bir azimle tartışılıyor.
Donanım önemliyse o paraya gider Golf 7 doldurursun, arabanın amblemi önemliyse gider boş bi Mercedes, BMW, Audi alırsın.
Çok zor bi olay değil yani.
Kısıtlı bütçede;
Donanım önemliyse prestiji düşük tutup arabayı ağzına kadar doldur.
Prestij önemliyse güzel bir amblem bulup parayı ona yatır.
Kolaymış dimi?
Sevdiğim arabadan bıktım sayenizde valla helal olsun
Alıntıları Göster
-
bu konu golfçülerin tepkisine bakmak içindi emin olun golf görsem kafamı çeviriyorum;) emin olun bir A 180 sizi biyere götürüp getirmekten fazlasını verirquote:
Orijinalden alıntı: the.professor
Her aklına golf 7 gelen konusunu açıyor. Herkes aklından geçirdiği her araç için konu açsın o zaman. Ben de bugatti düşünüyorum birazdan açarım konusunu. Yarın da f458 düşünür onu açarım.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskalikilic -- 27 Nisan 2013; 21:14:40 >
-
İlk önce kendinizde neyin eksik olduğuna karar verin. İyi bir araç mı eksik yoksa prestijiniz mi ? Açtığınız konuya göre sizin prestijiniz eksik. A serisi aracınız hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: pskalikilic
bu konu golfçülerin tepkisine bakmak içindi emin olun golf görsem kafamı çeviriyorum;) emin olun bir A 180 sizi biyere götürüp getirmekten fazlasını verir
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: reys
İlk önce kendinizde neyin eksik olduğuna karar verin. İyi bir araç mı eksik yoksa prestijiniz mi ? Açtığınız konuya göre sizin prestijiniz eksik. A serisi aracınız hayırlı olsun.
olanı artırmak gibi de bir durum var siz kasmayın fazla kısa hikaye okuyosunz belli;) -
quote:
quote:
İlk önce kendinizde neyin eksik olduğuna karar verin. İyi bir araç mı eksik yoksa prestijiniz mi ? Açtığınız konuya göre sizin prestijiniz eksik. A serisi aracınız hayırlı olsun.
olanı artırmak gibi de bir durum var siz kasmayın fazla kısa hikaye okuyosunz belli;)
Zaten olanı varsa bu işi arttırmanın malla mülkle olmayacağı kadar zeki olduğunuzu sanmıştım ;) -
Çakmak mı alıyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: reysquote:
quote:
olanı artırmak gibi de bir durum var siz kasmayın fazla kısa hikaye okuyosunz belli;)
Zaten olanı varsa bu işi arttırmanın malla mülkle olmayacağı kadar zeki olduğunuzu sanmıştım ;)
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 28 Nisan 2013; 23:50:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: the.professor
Her aklına golf 7 gelen konusunu açıyor. Herkes aklından geçirdiği her araç için konu açsın o zaman. Ben de bugatti düşünüyorum birazdan açarım konusunu. Yarın da f458 düşünür onu açarım.
Yakında zaten DonanmHaberin adı değişip Golf7Haber olacakmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Empire
Yakında zaten DonanmHaberin adı değişip Golf7Haber olacakmış.
Aynen +1 -
Ne prestiji yahu. ikisi ile de prestij olmaz. Çoluk çocuğun arasında olur o kadar. Prestij için Mercedes E veya BMW 5 veya A6 gerekir. En az.quote:
Orijinalden alıntı: parker48quote:
Orijinalden alıntı: Mr Empire
Yakında zaten DonanmHaberin adı değişip Golf7Haber olacakmış.
Aynen +1
Alıntıları Göster
Hem prestij dediğin nedir. Çok basit bir düşünce tarzı. Aşın bunları.
-
Sen nasıl olur VW gibi Premium ile Mercedes'i karşılaştırırsın. Golf dünyanın en iyi arabası ona göre konuş. Terbiyesiz ne saygısızlıktır bu.quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
Ne prestiji yahu. ikisi ile de prestij olmaz. Çoluk çocuğun arasında olur o kadar. Prestij için Mercedes E veya BMW 5 veya A6 gerekir. En az.
Hem prestij dediğin nedir. Çok basit bir düşünce tarzı. Aşın bunları.
Alıntıları Göster -
Yine aynı konuquote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson
Sen nasıl olur VW gibi Premium ile Mercedes'i karşılaştırırsın. Golf dünyanın en iyi arabası ona göre konuş. Terbiyesiz ne saygısızlıktır bu.
Alıntıları Göster
golf 7 alacağım ama Mercedes nasıl sorusunu soranlara benim cevabım şudur:
Bu soruyu soracak kadar arabadan anlamıyorsanız size uygun araç tabiki golftür hem de 1.6 tdi
Benzer içerikler
- byd seal kullanıcı yorumları
- renault clio arka kapı açılmıyor
- renault scenic en çok tutulan modeli
- mercedes c200 yorumları
- dizel tofaş
- 35 tfsi ne demek
- sıfır araba fiyatları
- togg satış rakamları
- renault logan
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X