Şimdi Ara

golf 7 alacağım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A180 ile prestij farkı hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınız benim için önemli.
     golf 7 alacağım ama golf 7 alacağım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskalikilic -- 27 Nisan 2013; 18:10:17 >

• Tam yerine sordun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Tam yerine sordun...
    Çakmak olarak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Tam yerine sordun...
    gün geçmiyor ki boş bir Golf konusu açılsın midem bulandı artık başka araba mı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Çakmak olarak mı?

• quote:

Çakmak olarak mı?

• http://forum.donanimhaber.com/m_72501508/tm.htm
    Buyur burada 3 sayfa tartışılmışı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

quote:

Çakmak olarak mı?

Alıntıları Göster
    Golf 7 ile A serisi arasında kalıp gidip te Golf 7 alırsan eğer benden sana tavsiye buralarda fazla görünme linç edilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Golf 7 ile A serisi arasında kalıp gidip te Golf 7 alırsan eğer benden sana tavsiye buralarda fazla görünme linç edilirsin.

Alıntıları Göster
    Bu sorunun belli bir cevabı olmamasına rağmen bıkmadan usanmadan büyük bir azimle tartışılıyor.

Donanım önemliyse o paraya gider Golf 7 doldurursun, arabanın amblemi önemliyse gider boş bi Mercedes, BMW, Audi alırsın.

Çok zor bi olay değil yani.

Kısıtlı bütçede;

Donanım önemliyse prestiji düşük tutup arabayı ağzına kadar doldur.
    Prestij önemliyse güzel bir amblem bulup parayı ona yatır.

Kolaymış dimi?

Sevdiğim arabadan bıktım sayenizde valla helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Bu sorunun belli bir cevabı olmamasına rağmen bıkmadan usanmadan büyük bir azimle tartışılıyor.

Donanım önemliyse o paraya gider Golf 7 doldurursun, arabanın amblemi önemliyse gider boş bi Mercedes, BMW, Audi alırsın.

Çok zor bi olay değil yani.

Kısıtlı bütçede;

Donanım önemliyse prestiji düşük tutup arabayı ağzına kadar doldur.
    Prestij önemliyse güzel bir amblem bulup parayı ona yatır.

Kolaymış dimi?

Sevdiğim arabadan bıktım sayenizde valla helal olsun

Alıntıları Göster
    Her aklına golf 7 gelen konusunu açıyor. Herkes aklından geçirdiği her araç için konu açsın o zaman. Ben de bugatti düşünüyorum birazdan açarım konusunu. Yarın da f458 düşünür onu açarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

Her aklına golf 7 gelen konusunu açıyor. Herkes aklından geçirdiği her araç için konu açsın o zaman. Ben de bugatti düşünüyorum birazdan açarım konusunu. Yarın da f458 düşünür onu açarım.

Alıntıları Göster
    bu konu golfçülerin tepkisine bakmak içindi emin olun golf görsem kafamı çeviriyorum;) emin olun bir A 180 sizi biyere götürüp getirmekten fazlasını verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskalikilic -- 27 Nisan 2013; 21:14:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pskalikilic

bu konu golfçülerin tepkisine bakmak içindi emin olun golf görsem kafamı çeviriyorum;) emin olun bir A 180 sizi biyere götürüp getirmekten fazlasını verir

Alıntıları Göster
    İlk önce kendinizde neyin eksik olduğuna karar verin. İyi bir araç mı eksik yoksa prestijiniz mi ? Açtığınız konuya göre sizin prestijiniz eksik. A serisi aracınız hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: reys

İlk önce kendinizde neyin eksik olduğuna karar verin. İyi bir araç mı eksik yoksa prestijiniz mi ? Açtığınız konuya göre sizin prestijiniz eksik. A serisi aracınız hayırlı olsun.

olanı artırmak gibi de bir durum var siz kasmayın fazla kısa hikaye okuyosunz belli;)
  • quote:

quote:

olanı artırmak gibi de bir durum var siz kasmayın fazla kısa hikaye okuyosunz belli;)

Zaten olanı varsa bu işi arttırmanın malla mülkle olmayacağı kadar zeki olduğunuzu sanmıştım ;)
  • quote:

quote:

quote:

Zaten olanı varsa bu işi arttırmanın malla mülkle olmayacağı kadar zeki olduğunuzu sanmıştım ;)

Alıntıları Göster
    Çakmak mı alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 28 Nisan 2013; 23:50:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

Yakında zaten DonanmHaberin adı değişip Golf7Haber olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Empire

Aynen +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Empire

Aynen +1

Alıntıları Göster
    Ne prestiji yahu. ikisi ile de prestij olmaz. Çoluk çocuğun arasında olur o kadar. Prestij için Mercedes E veya BMW 5 veya A6 gerekir. En az.

Hem prestij dediğin nedir. Çok basit bir düşünce tarzı. Aşın bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Ne prestiji yahu. ikisi ile de prestij olmaz. Çoluk çocuğun arasında olur o kadar. Prestij için Mercedes E veya BMW 5 veya A6 gerekir. En az.

Hem prestij dediğin nedir. Çok basit bir düşünce tarzı. Aşın bunları.

Alıntıları Göster
    Sen nasıl olur VW gibi Premium ile Mercedes'i karşılaştırırsın. Golf dünyanın en iyi arabası ona göre konuş. Terbiyesiz ne saygısızlıktır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Sen nasıl olur VW gibi Premium ile Mercedes'i karşılaştırırsın. Golf dünyanın en iyi arabası ona göre konuş. Terbiyesiz ne saygısızlıktır bu.

Alıntıları Göster
    Yine aynı konu

golf 7 alacağım ama Mercedes nasıl sorusunu soranlara benim cevabım şudur:

Bu soruyu soracak kadar arabadan anlamıyorsanız size uygun araç tabiki golftür hem de 1.6 tdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.