Bildirim
Golf 5 iç aydınlatma sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fazla bilgim yok ama, aceba sigortalarla alakalı olabilirmi... -
Sigortalari kontrol edin -
Bütün aydınlatmalar çalışmadığına göre, bence de tek ihtimal sigorta gibi görünüyor. -
bahsettıgınız tum aydınlatmalar aynı sigortaya bağlı..bende bagaj aydınlatmasını led takarken sigortayı attırmıştım..Atınca bahsettiğiniz bölgelerde yanmamaya başladı..5 AMPER lik bir sigorta..Sigorta kutusunu açın ve 5 amperlikleri kontrol edin..Bir tanesinin ortasındaki baglantı kopmustur mutlaka..Onu söküp herhangi bir oto aksesuarcısından aynısından alabilirsiniz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: errddm
bahsettıgınız tum aydınlatmalar aynı sigortaya bağlı..bende bagaj aydınlatmasını led takarken sigortayı attırmıştım..Atınca bahsettiğiniz bölgelerde yanmamaya başladı..5 AMPER lik bir sigorta..Sigorta kutusunu açın ve 5 amperlikleri kontrol edin..Bir tanesinin ortasındaki baglantı kopmustur mutlaka..Onu söküp herhangi bir oto aksesuarcısından aynısından alabilirsiniz..
evt benim aynı şey başıma geldi. Led takıyım dedim hepsi gittiArabanın zaten servis zamanı geldi. Yollicam orda yapsalar çok fazla almazlar heralde dimi? sonuçta sigorta 3-5 tllik bişe.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X