Şimdi Ara

GOLF 2012 MK6 1.6 TDİ MAUNEL YAKIT TÜKETİMİ HAKKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

golf mk6 2012 1.6 tdi dizel motor 105 beygir aracımla istanbul şehir içinde 118 km yol yaptım ve 10.51 lt yani 50 tl yakıt harcadı normal midir. Aynı araçtan kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

• Ortalama hızınızı yazarsanız daha sağlıklı yorum yapılabilir fakat 100 km de 8.9 lt için bayağı düşük bir ortalama hız gerekir, ortalama hızınız 30 filansa normal değil bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsi ler 4-5 litre yakıyor İstanbul şehir içi. 6.9 u bassaniz da hiç geçmiyor. Tdi bilmiyorum ama uzun vadeli, kısa mesafeli, trafikli güzergahta bu değerler mümkün. Onları bilmeden yorum yapmak yanlış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9888 9 kullanıcısına yanıt
    ortalama hızım 30-35 km arası sürüşün yüzde 90ı sıkışık trafikte gerçekleşti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Tsi ler 4-5 litre yakıyor İstanbul şehir içi. 6.9 u bassaniz da hiç geçmiyor. Tdi bilmiyorum ama uzun vadeli, kısa mesafeli, trafikli güzergahta bu değerler mümkün. Onları bilmeden yorum yapmak yanlış olur.

Hocam ciddi misiniz?

TSI nasıl bu kadar az yakar ben TSI diye 2000 3000 cc FSI motorlu arabalara mı bindim
  • tsi o kadar da az yakmiyor sehir ici 6.9 falan ne o 1.2 tdi mi ? sehir icinde asiri yogun trafikte 10 litreyi rahat geçiyor (start stop devrede degilken) onun dışında sehir ici ortalamamiz 7.9 litre o da sehir ici normal kullanım. yaktığım en az ortalama 70 km de sabit hizla sehir icine girip cikmayla 6.0 litre daha da azina dusmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Tsi ler 4-5 litre yakıyor İstanbul şehir içi. 6.9 u bassaniz da hiç geçmiyor. Tdi bilmiyorum ama uzun vadeli, kısa mesafeli, trafikli güzergahta bu değerler mümkün. Onları bilmeden yorum yapmak yanlış olur.

ya sen nasıl bi tipsin arkadas ne yasadın vw le ilgili bu kadar vallahi acıyorum sana ya ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2012 golf 6 1.6tdi 90hp aracim var.

Genel ortalamam su anda bilgisayarda 5.1 gosteriyor.

Sehir ici sakin kullanimda 6-7lt gecmiyor.

Ankara izmir yazin klima acik 5 yetiskin dolu araba 4.2lt yakti. 3 kisi kilima kapali rekorum 3.1lt.

Su sira tuketimim havalarin sogumasindandir 0.5-1lt kadar artti. Tekerlerin havalarini ayarlarsam o da duser.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.