Şimdi Ara

GOLD'dan mail var! Hafta sonu indirimcilerine!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emel Yıldırım adında birisinden geldi, aynen aşağıdaki gibidir:

quote:

Değerli Müşterimiz;

Vermiş olduğunuz siparişteki ürün haftasonu %25 kampanya kriterleri gereği, sınırlı stok sayısında olup;

Yalnızca 1 adet tarafınıza sevk edilecek ve yapılan ödemenizin geri kalan kısmı tarafınıza iade edilecektir.

Bilginize.

Saygılarımızla.

• Gold'un %25 indirimli fiyatları indirimsiz fiyatlarından daha pahalı oluyor. Değişik bir sistemleri var. Uzman indirimciler anlayabiliyor sadece.
  • Hafıza kartı mı sipariş etmiştiniz, benim siparişlerim hala onayda bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

Emel Yıldırım adında birisinden geldi, aynen aşağıdaki gibidir:

quote:

Değerli Müşterimiz;

Vermiş olduğunuz siparişteki ürün haftasonu %25 kampanya kriterleri gereği, sınırlı stok sayısında olup;

Yalnızca 1 adet tarafınıza sevk edilecek ve yapılan ödemenizin geri kalan kısmı tarafınıza iade edilecektir.

Bilginize.

Saygılarımızla.

hangi ürünü aldınız?
  • 2 tane hdmi kablo, 4 tane de sd card almıştım.

sizlere gelmedi mi mail?
  • iyi olmuş. Millet 20-30 tane almıştı.. Onları 1.30 liraya alıp 20 liraya satacaklardı aklı sıra
  • Bana mail falan gelmedi.

Tripod ile edifier ses sistemi almıştım.

Tripod yolandı edifier temin ediliyor yazıyor. Edifier gelmeyecek ise tripod u da almayacağım. Ona göre bir bilgi versinler yani. Ya da mail sadece fırsatçılık yapanlara mı geldi.

Yani bir şey değil ben evde bir gece önce ya bu ses sistemini tv ye, bilgisayara ve tv ye aynı anda nasıl bağlarım diye düşünüyordum. Öğle arasında sıcak fırsatlara girmem ile almam bir oldu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 5 Haziran 2012; 4:41:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster'da Bu Hafta - PES 2019
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

2 tane hdmi kablo, 4 tane de sd card almıştım.

sizlere gelmedi mi mail?

bana da geldi şimdi. 15:27 gönderim zamanı
  • Dün verdiğim siparişte benimkide halen onayda bekliyor mesajda gelmedi henüz para büyük ihtimalle çekilmiştir bankamatikden bi bakmak lazım aslında acelemiz yok aldığım ürünlerde normal ürünlerdi laptop çantası normal indirimdeki hdmi dan 5 liraya mal oldu birde ekstra indirimli dexim şarj aleti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Gold'un %25 indirimli fiyatları indirimsiz fiyatlarından daha pahalı oluyor. Değişik bir sistemleri var. Uzman indirimciler anlayabiliyor sadece.

dün burda değildin herhalde
    200-300 liralık alışveriş yapanlar oldu

bi taneye de şükür, göndersinler de...
    ama yaptıkları iş değil , insan yazar oraya şu kadar stok diye
  • Ben sadece 1 tane micro sd siparişi vermiştim ama halen ödeme onayında görünüyor.
    3-5 tane siparişleri gönderme ihtimalleri vardı aslında ama 400 tane alan vardı yanlış okumadıysam.

Hdmi kablo halen sitede var aslında ve fiyatı 1 küsürlü birşey,ama sadece tv alımında altta ürün fırsatları diye yer alıyor.Tv ile beraber sepete atılabiliyor,tv kaldırılınca kabloda sepetten çıkıyor.Büyük ihtimalle satışı öyle planlanmıştı ama tek başına satışı engellemeyi akıl edemedikleri için böyle bir şey oluştu.
  • hdmı kablo ve sprey almısdım sımdı iptal mı olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

dün burda değildin herhalde
    200-300 liralık alışveriş yapanlar oldu

Eee, yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Bana mail falan gelmedi.

Tripod yolandı edifier temin ediliyor yazıyor. Edifier gelmeyecek ise tripod u da almayacağım. Ona göre bir bilgi versinler yani. Ya da mail sadece fırsatçılık yapanlara mı geldi.

Yani bir şey değil ben evde bir gece önce ya bu ses sistemini tv ye, bilgisayara ve tv ye aynı anda nasıl bağlarım diye düşünüyordum. Öğle arasında sıcak fırsatlara girmem ile almam bir oldu zaten.

Arkadaşlar ürünlerini almak isteyen herkes mesafeli satış sözleşmesinin çıktısı ve sipariş ekranının çıktısı ile hakem heyetine başvursun.

Burası Türkiye Cumhuriyeti, muz cumhuriyeti değil.

Madem bir adet de neden çoklu alıma izin veriyorlar? Yaptıkları hatanın farkına vardılar gözleri yemedi, eğer bir ürünün raf fiyatı ile kasa fiyatı farklıysa düşük olan geçerlidir, eğer o malı satışa koyuyorsa teslim etmek zorundadır.

Tüketici hakem heyetleri genelde kaymakamlık bünyesinde bulunur tüm başvurular ücretsizdir, yeter ki belgelerin fotokopileri olsun yanınızda

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Bana mail falan gelmedi.

Arkadaşlar ürünlerini almak isteyen herkes mesafeli satış sözleşmesinin çıktısı ve sipariş ekranının çıktısı ile hakem heyetine başvursun.

Madem bir adet de neden çoklu alıma izin veriyorlar? Yaptıkları hatanın farkına vardılar gözleri yemedi, eğer bir ürünün raf fiyatı ile kasa fiyatı farklıysa düşük olan geçerlidir, eğer o malı satışa koyuyorsa teslim etmek zorundadır.

Tüketici hakem heyetleri genelde kaymakamlık bünyesinde bulunur tüm başvurular ücretsizdir, yeter ki belgelerin fotokopileri olsun yanınızda

Aynen hcm aynen, sermaye hakkını hukuk yollarından arıyorsa bizde bu devletin halkı olarak hakkımızı aramak için sonuna kadar kullanmamız gerekir hukuksal haklarımızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi bir mail attim bakalim ne diyecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail bana da gelmiş,

siteye girdim baktım, kablo (2 tane almıştım) sevk edilmiş görünüyor.

sd-kart ile temiz ediliyor görünüyor...

bakalım 1 mi 2 mi yollamışlar yarın belli olur....
  • Aslında aramızda avukat olan bir arkadaşımız varsa toplu olarak şikayet edelim bir kişinin şikatyeti sümen altı edilebilir ama yüz kişinin toplu şikayeti medyaya yansır olay çıkartır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Bana mail falan gelmedi.

ben hızlıaldan cep telefonu almıştım iptal ettiler tüketici hakem heyetine başvurdum 3 ay oldu hala bi ses çıkmadı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.