Şimdi Ara

Göknet diye bir internet var sakın üye olmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasım ayı sonunda Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet veren Göknet firmasına internet için başvuru yaptım ve üye oldum. 2-3 gün içinde abonelik sürecimiz tamamlandı ve internetimin açıldığına dair cep telefonuma mesaj geldi. İnterneti açtığımda adsl ışığı yanıyordu ama internet 1 mbit altında ve hemen hemen hiç bağlanamıyordu. Bunu şikayet etmek için müşteri hizmetlerini aradım şikayet kaydı açtırdım. Ertesi sabah arızanın çözüldüğü yönünde bir sms attılar. Eve gittiğimde bu kez modemin adsl ışığı bile yanmıyordu. Tekrar şikayet kaydı açtılar ve ertesi sabah mesaj attılar çözüldüğü şeklinde ancak yine çözülmedi. Bu işlemi 4 gün boyunca tekrarladılar ancak interneti veremediler. Ben de bunun üzerine faks çekerek internet hizmeti veremediğiniz için hiçbir faturayı kabul etmeyeceğimi ve üyeliğimin iptal edilmesini istedim. Üyeliğimi iptal ettiler ve 27.75 tl fatura gönderdiler. Neyse dedim o kadar uğraştılar o yüzden faturayı ödedim. Ancak 42.70 tllik bir fatura daha çıkarmışlar. Bana hizmet veremedikleri halde benden devamlı ücret talep ediyorlar.
    Bu yüzden çok dikkat edin bu firmaya. Bu şekilde baya bi kişiden yüksek paralar almışlar. Ben btk ya başvurdum. Ayrıca müşteri hizmetleri diye bişey yok. 2 kişi var toplam ve teknik bilgi sıfır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Göknet İnternet Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Göknet, uzun yıllardır internet hizmetleri sunan bir firmadır. Ancak son zamanlarda, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile ilgili olumsuz yorumlar almaktadır.

Göknet Hangi Firmaya Ait?

Göknet, Türk Telekom bünyesinde faaliyet gösteren bir alt markadır.

Göknet Yorumları ve Şikayetleri

İnternette yapılan aramalarda, Göknet hakkında çeşitli yorumlar ve şikayetler bulunmaktadır. Bu yorumlar arasında, bağlantı sorunları, yavaş hızlar, yüksek faturalar ve yetersiz müşteri desteğinden bahsedilmektedir.

Göknet İletişim

Göknet ile iletişime geçmek istersen, 0850 470 00 00 numaralı telefonu arayabilir veya info@goknet.com.tr adresine e-posta gönderebilirsin.

Göknet Yorumları

Göknet hakkında olumsuz yorumlar olduğu gibi, memnun olan kullanıcıların da bulunduğunu belirtmek gerekir. Ancak, olumsuz yorumların sayısının daha fazla olduğu görülmektedir.

Göknet Cayma Bedeli

Göknet'ten aldığınız hizmetten memnun kalmazsanız, sözleşmenizde belirtilen süre içerisinde cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Ancak, bu durumda cayma bedeli ödemeniz gerekebilir. Cayma bedeli, sözleşme sürenize ve kullandığınız hizmetlere göre değişmektedir.

Göknet ile ilgili herhangi bir konuda bilgi almak veya şikayetinizi iletmek için resmi web sitesini ziyaret edebilir veya yukarıda verilen iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Logo, küçükken yaptığım kağıt uçaklar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Logo, küçükken yaptığım kağıt uçaklar gibi.

• basvurdum hocam ben :( inşallah sıkıntı cıkmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

basvurdum hocam ben :( inşallah sıkıntı cıkmaz

Hocam böyle 3. sınıf firmalarda sıkıntı çıkmasın diye dua edeceksin. Sıkıntı çıkmadığı sürece kullan, çıkarsa ah kafam dersin...

• hocam baglattım hızı güzel ama torrent indirmiyor :(
  • quote:

hocam baglattım hızı güzel ama torrent indirmiyor :(

Benim torrent ile falan işim olmuyor ama bildiğim kadarıyla ttnet bu şekilde ucuz tarife verdirdiği firmalara download sınırı koyuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Benim torrent ile falan işim olmuyor ama bildiğim kadarıyla ttnet bu şekilde ucuz tarife verdirdiği firmalara download sınırı koyuyor

hocam 16 mbps a ldım 14 mbps hız veriyor hayet güzel bide su p2p ağına bağlanmamasını halletsem tam olacak
  • quote:

quote:

quote:

hocam 16 mbps a ldım 14 mbps hız veriyor hayet güzel bide su p2p ağına bağlanmamasını halletsem tam olacak

Hocam ben 1.5 yıldır kullanıyordum indiriyordu. Şimdi bendede sıkıntı. Norton kurmuştum acaba o mu yaptı dedim ama.

İrtibatta kalalım. Yarın müşteri temscileri ile görüşeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erha-n

quote:

quote:

quote:

Hocam ben 1.5 yıldır kullanıyordum indiriyordu. Şimdi bendede sıkıntı. Norton kurmuştum acaba o mu yaptı dedim ama.

İrtibatta kalalım. Yarın müşteri temscileri ile görüşeceğim.

Tamam hocam şikayetvar a sikayet yazdim. Ariyorum takmiyorlar

• MH internet veremediklerini bildiği halde beni ceza ile tehdit etmişti zaten. Kurumsallık sıfır
  • Nasıl bi ceza?

• erha-n kullanıcısına yanıt
    Hocam hala göknet kullanıyorsanızyorum almak isterim.

Torrent sorununu aşabildiniz mi

• Alldebrid.org üyeliği satın alarak.

• Valla ben kullanıyorum 16 mbit 100 gb akn 41 lira.Bir haftada doldurdum akn yi.Oyun indirdim ve saniyede 1.4 mb ın aşağısına inmedi yani sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1,5 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorunum olmadı şuana kadar.
    çevremde benim tavsiyemle abone olan 5 kişi daha var.
    onlarda çok memnun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.