Şimdi Ara

ttnet ten başka firmaya geçmeyi düşünen varsa bunu okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ttnet aboneliğimi başka bir firmaya taşıdım güya ve maalesef bu taşıma işlemi 10 dakika da olacağına 2 ayda tamamlandı.

yeni firmamın yaptığı başvuruyu ttnet in elemanı 22 kez reddetmiş. ilave olarakta yanına gidip sorduğumda bana cevabı aynen şu oldu :

BİZ REDDETMEDİK BİZE ONAY İÇİN BAŞVURULSA İDİ HEMEN ONAY VERİRDİK , AMA MADEM ŞİMDİ GELİP SÖYLEDİNİZ ARTIK BANA TALEPTE GELSE REDDEDECEĞİM. BİZİM HATTIMIZA ORTAK OLUP SÜLÜK GİBİ KANIMIZI EMİYORLAR. (TTNET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ BU SÖZÜ BAĞIRARAK DİĞER SERVİS SAĞLAYICI FİRMALAR İÇİN SÖYLÜYOR.) BUNLAR PORTU 4 E BÖLEREK ABONELERİNE VERİYORLAR. ( BU DA GENE TEMSİLCİNİN SÖZÜ) HATTINIZDA ARIZA OLURSA MÜMKÜN OLDUĞUNCA GEÇ İLGİLENİRİZ. ( BU DA TEMSİLCİNİN TEHDİDİ)

ttnet abonesi iseniz internetinizi taşıyacaksanız bolca hakaret duyacaksınız. hazırlıklı olun. birebir üstteki olayı yaşadım ve diyecek bir şey bulamadım.

internetimde bu aralar yavaşladı , kopmalar var , ben bu insanların!!! ttnet abonesi olmayanların 4 ünü bir porta bağladıklarından da şüphe ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 4 Mart 2011; 21:22:12 >

• O zaman taşımayıp, kapattırarak sonra başka servis sağlayıcıya müraacat etmek gerekiyor. Ayrıca keşke personelin ismini alıp şikayetçi olsaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

O zaman taşımayıp, kapattırarak sonra başka servis sağlayıcıya müraacat etmek gerekiyor. Ayrıca keşke personelin ismini alıp şikayetçi olsaydınız.
    kesinlikle önce kapattırıp sonra taşımak en akıllıcası , elemanın adını aldım ama kimi kime şikayet edeceksin...

daha önce de taşımayıp geçmiştim başka bir sağlayıcıya o zamanda 18 gün internet bağlantım olmamıştı ttnet görevlisi hep tesisatında problem var dedi sonuçta beni arızalı porta bağladıkları anlaşıldı ve sizi temin ederim bunu bilerek yapıyorlar. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

kesinlikle önce kapattırıp sonra taşımak en akıllıcası , elemanın adını aldım ama kimi kime şikayet edeceksin...

daha önce de taşımayıp geçmiştim başka bir sağlayıcıya o zamanda 18 gün internet bağlantım olmamıştı ttnet görevlisi hep tesisatında problem var dedi sonuçta beni arızalı porta bağladıkları anlaşıldı ve sizi temin ederim bunu bilerek yapıyorlar. :(

Alıntıları Göster
    konu biraz eski ama bu olayı açmak lazım. Böyle birşey mümkün mü? zira ben de internet hizmetini, başka bir firmadan almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FDEB08095

konu biraz eski ama bu olayı açmak lazım. Böyle birşey mümkün mü? zira ben de internet hizmetini, başka bir firmadan almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    e mümkün ki benim başıma geldi hemde iki kez.

ama tabii sizin bulunduğunuz yerdeki çalışanlar daha farklı insanlar olup ,sorun çıkarmayabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

e mümkün ki benim başıma geldi hemde iki kez.

ama tabii sizin bulunduğunuz yerdeki çalışanlar daha farklı insanlar olup ,sorun çıkarmayabilirler.

Alıntıları Göster
    ben daha geçen hafta ttnet e gıcık olduğum için biri ye geçtim..
    2 gün de taşındım, bu arada da hiç internetsiz kalmadım.
    ama böyle birşey arkadaşımdan duydum..
    arkadaşım da ttnet ile sorun yaşayınca biri ye geçti.. 1-2 gün sonra ttnet den aramışlar.. " biri ye niye geçtiniz, onlar mı aradılar siz mi aradınız" gibi sorular sormuşlar.. "onlar aradılarsa hiç etik değil " falan demişler..

ah o sizin rastgeldiğiniz adam ya da o telefonla arayn bana denk gelse de..
    " önce 1 mbit sınırsız kullanırken aradınız 8 mbit e kadar sınırsız a geçirdiniz, meğer o hızı veremiyormussunuz ve bana boş yere 15 tl fazla ödeterek güya 8mbit e kadar sınırsız hattıma ancak 1 mbit hız verebildiniz.. defalarca şikayet etmeme rağmen çözüm bulmadınız ve sonrasında alay eder gibi 16 mbit e geçirelim sizi diye aradınız, bu da yetmedi sonrasında 1mbit hıza rağmen IPTV için aradınız...." derdim..
    "bunlar mı sülük- kan emici siz mi, bunlar mı etik değil siz mi"... be o.... ç...u diye dalardım .. acayip sinirliyim ttnet e.
    üstelik ttnet bana kampanya ile verdiği modem e şifre koymuş.. güya taahhür verip modem benim oldu ama meğerse modem sadece ttnet ile çalışıyormuş....
    kim etik değil, kim kan emici iyi düşünsünler...

• quote:

Orijinalden alıntı: medonk

ben daha geçen hafta ttnet e gıcık olduğum için biri ye geçtim..
    2 gün de taşındım, bu arada da hiç internetsiz kalmadım.
    ama böyle birşey arkadaşımdan duydum..
    arkadaşım da ttnet ile sorun yaşayınca biri ye geçti.. 1-2 gün sonra ttnet den aramışlar.. " biri ye niye geçtiniz, onlar mı aradılar siz mi aradınız" gibi sorular sormuşlar.. "onlar aradılarsa hiç etik değil " falan demişler..

ah o sizin rastgeldiğiniz adam ya da o telefonla arayn bana denk gelse de..
    " önce 1 mbit sınırsız kullanırken aradınız 8 mbit e kadar sınırsız a geçirdiniz, meğer o hızı veremiyormussunuz ve bana boş yere 15 tl fazla ödeterek güya 8mbit e kadar sınırsız hattıma ancak 1 mbit hız verebildiniz.. defalarca şikayet etmeme rağmen çözüm bulmadınız ve sonrasında alay eder gibi 16 mbit e geçirelim sizi diye aradınız, bu da yetmedi sonrasında 1mbit hıza rağmen IPTV için aradınız...." derdim..
    "bunlar mı sülük- kan emici siz mi, bunlar mı etik değil siz mi"... be o.... ç...u diye dalardım .. acayip sinirliyim ttnet e.
    üstelik ttnet bana kampanya ile verdiği modem e şifre koymuş.. güya taahhür verip modem benim oldu ama meğerse modem sadece ttnet ile çalışıyormuş....
    kim etik değil, kim kan emici iyi düşünsünler...

Alıntıları Göster
    Bende düşünüyorum ama diğer firmaların alt yapısının TTNET tarafınfdan sağlanması canımı sıkıyor :/ TTnet'e devam herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engingyln

Bende düşünüyorum ama diğer firmaların alt yapısının TTNET tarafınfdan sağlanması canımı sıkıyor :/ TTnet'e devam herhalde.

Alıntıları Göster
    ben TTnet'den TurkNet'e geçtim 2 sene önce, gelen gideni aratır derler doğruymuş.
    hiç memnun kalmadım ve şimdi tekrar TTnet'e geçtim, hiç bir geçişte sorun yaşamadım şükür.
  • ttnet ten kurtulmayı öyle çok istiyorum ki anlatamam. güya 8mb e kadar hız vaad ediyorlar ama daha 1 mb bile hiç geçemedi. aylardır çile çekiyorum. itiraz et şikayet et sorunu çözmüyorlar. diğer servis sağlayıcılara durumu anlattım onlarda ne yazıkki bizde ttnet altyapısına muhtacız hız sorunu yaşıyorsanız bizde de aynı sorun devam eder dediler. tek çare diğer firmaların fiber kablolarla tüm ülkeye adam gibi internet hizmeti vermeleriyle çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdagger

ttnet ten kurtulmayı öyle çok istiyorum ki anlatamam. güya 8mb e kadar hız vaad ediyorlar ama daha 1 mb bile hiç geçemedi. aylardır çile çekiyorum. itiraz et şikayet et sorunu çözmüyorlar. diğer servis sağlayıcılara durumu anlattım onlarda ne yazıkki bizde ttnet altyapısına muhtacız hız sorunu yaşıyorsanız bizde de aynı sorun devam eder dediler. tek çare diğer firmaların fiber kablolarla tüm ülkeye adam gibi internet hizmeti vermeleriyle çözülür.
    TTNETin Allah bin belasını versin başka bişey demiyorum. Evi taşıdık bir alt sokağa ne santral değişti ne bölge değişti. Bağlattık neti 1 ay boyunca kopma oldu her akşam aradık her akşam rapor tuttular güncellemeler yaptılar gene aynı. En sonunda başka biri çıktı güncelleme yaptı yine bu sefer düzeldi hızda düşüktü arttı 8mbps limitsiz kullanıyorum 50 GB lık kota ile nasıl limitsiz oluyorsa anlamış değilim. Hız düzeldi kopmalarda gitti bunu 1 belki 2 ay boyunca çektik. Geçen ay 50gb tı geçti hız 3mpbs ye düştü. Ocak ayı geldi normalde sıfırlanması gerekir hızında artması gerekir kota sıfırlandı hız gene aynı aradım durumu anlattım acil arıza raporu oluşturuyorum dedi o kadar başka birşey yok. 4 belki 5 senedir ttnet kullancısıyım her sene bir sorun yaşıyorum lanet olsun ki şu b*ktan ülkede başka alt yapı yok. Ödediğimiz o kadar para haram zıkkım olsun o.çocuklarına başkada birşey demiyorum. Eğer ttnet bağlatacak olanlar varsa 2 kere düşünsünler hatta mümkünse kökü ttnet olan bir nete bulaşmasınlar.

• Daha önce doping ve smile adsl maceramın ikisininde sonu hüsran oldu.Doping 1 mb hız bile veremedi taahüdü bozdum 160 tl ceza ödedim. Smile adsle maceram ise kullanmadan bitti tam 1,5 ay bağlanmasını bekledim ama onlarda fazla ilgilenmeyince tekrar ttnete geri döndüm. taahhüt yüznden 13 gün sonra ttnetle bağımı tekrardan koparıp superonline geçişi yapıcam. Kullanmadığım telefona ve internete 93 tl ödemekten bıktım artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bôyle şey olurmu ya o ttnet temsilcisi benimli öyle konuşacak ona orda kafa göz dalarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Bôyle şey olurmu ya o ttnet temsilcisi benimli öyle konuşacak ona orda kafa göz dalarım.
    Yazık gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Yazık gerçekten.

Alıntıları Göster
    herşey kayıtlı değilmi kaydı ççıkarıp şikayettte bulunun
  • TTnet ten Biri ye geçtim Biri sağolsun geçerken 1 kere bile TTnet le muhattap olmadım
  • allah o TTNETin belasını versin
  • Arkadaşlar yemin ederim böyle birşey var, ttnetten sevinç çığlıklarıyla superonline adsl e basvurduk. 1 hafta surecek denildi, tam 4 ay ttnet bizim basvurumuzu kabul etmedi, superonline'a red cevabi verdi. Bizde inatla ttnete gecmedik , super onlineden fiber baglamasini istedik altyapi bizim hicbir sıkıntı olmaz dediler, 4 aydirda fiber bekliyoruz cildiricam 8 aydir internet yok, ya birilerini öldürücem sinirden yada gercekten deliricem diyordum da olmadi allahtan birsey , goonet e basvurmayi planliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucoaslan06 -- 1 Temmuz 2014; 13:18:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoaslan06

Arkadaşlar yemin ederim böyle birşey var, ttnetten sevinç çığlıklarıyla superonline adsl e basvurduk. 1 hafta surecek denildi, tam 4 ay ttnet bizim basvurumuzu kabul etmedi, superonline'a red cevabi verdi. Bizde inatla ttnete gecmedik , super onlineden fiber baglamasini istedik altyapi bizim hicbir sıkıntı olmaz dediler, 4 aydirda fiber bekliyoruz cildiricam 8 aydir internet yok, ya birilerini öldürücem sinirden yada gercekten deliricem diyordum da olmadi allahtan birsey , goonet e basvurmayi planliyorum..
    Benim merak ettiğim birşey var.

Şimdi Bütün ADSL Altyapı TTNET'e ait.

Peki D-SMart ne yapıyor abi ? yada SuperOnline ADSL Ne yapıyor ? Yani bunların olayı ne ? Kim bunlar ? Avatantajı var mı yok ? Kendi altyapıları var mı yok ? Bir sıkıntı çıkınca kendileri mi ilgileniyorlar ? yok.

TTNET varken niye 3.firmayı araya sokuyorsunuz ?

Bunu söyleyen kişiyi tamamen haklı buldum.Adam haklı. Altyapı TTNET'in D-Smart kullanırken sorun çıktığı zaman TTNET'in eline bakacaksın.yalan mı? ee şimdi böyle bir durum varken dsmart yada sol adsl kullanmak resmen bile bile lades demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 2 Temmuz 2014; 21:03:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Peki D-SMart ne yapıyor abi ? yada SuperOnline ADSL Ne yapıyor ? Yani bunların olayı ne ? Kim bunlar ? Avatantajı var mı yok ? Kendi altyapıları var mı yok ? Bir sıkıntı çıkınca kendileri mi ilgileniyorlar ? yok.

Bunu söyleyen kişiyi tamamen haklı buldum.Adam haklı. Altyapı TTNET'in D-Smart kullanırken sorun çıktığı zaman TTNET'in eline bakacaksın.yalan mı? ee şimdi böyle bir durum varken dsmart yada sol adsl kullanmak resmen bile bile lades demektir.

ama işte hocam şöylede birşey var altyapı senin diyede rahat davranmayacaksın müşteri aradıgında isteksiz konuşmayacaksın anca 20 kere aramadan sonra sorunu çözmeyeceksin bunlarda da altyapı bizim nasıl olsa nın rahatlıgı var yani ben ttnetten sırf bu yüzden cıktım superonlineye geçtim ttnetinkilere göre temsilciler çok daha kibar ve sorunu çözme yoluna gidiyolar ttnet te direk modemde kablonuzdadır sorun bizden kaynaklı değil deyip işin içinden sıyrılıyor. 1-1.5 ay oldu superonlineye geçtim hiçbir sıkıntı cıkmadı su ana kadar.

Konuyu okuyacak ve ISS değiştirme düşüncesinde olan arkadaşlar ttnet iptal süreci şöyle ayın 10 unda aradınız iptal etmek istiyorum dediniz 2 dk sonra internetinizi kesiyorlar ve diyorlarki 10 gün içinde müdürlüğe gidip dilekçe vermeniz gerekir yoksa tekrar hizmet kullanılmaya devam eder, yani ayın 20 sine kadar süreniz var gidip dilekçe verdiğiniz günden itibaren de 7 günlük bir ikna süreci başlıyo 7 gün sonunda tamamen iptal olmuş oluyor ki iptal ederkende asıl sorun portların boşaltıma sorunu bu belki biraz daha uzun sürebiliyo ben geçerken dilekçe için bi 5 gün sonra gittim bu şekilde 15-20 gün arası süreden sonra anca superonlineden sinyal alabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YetkinArpat

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

ama işte hocam şöylede birşey var altyapı senin diyede rahat davranmayacaksın müşteri aradıgında isteksiz konuşmayacaksın anca 20 kere aramadan sonra sorunu çözmeyeceksin bunlarda da altyapı bizim nasıl olsa nın rahatlıgı var yani ben ttnetten sırf bu yüzden cıktım superonlineye geçtim ttnetinkilere göre temsilciler çok daha kibar ve sorunu çözme yoluna gidiyolar ttnet te direk modemde kablonuzdadır sorun bizden kaynaklı değil deyip işin içinden sıyrılıyor. 1-1.5 ay oldu superonlineye geçtim hiçbir sıkıntı cıkmadı su ana kadar.

Konuyu okuyacak ve ISS değiştirme düşüncesinde olan arkadaşlar ttnet iptal süreci şöyle ayın 10 unda aradınız iptal etmek istiyorum dediniz 2 dk sonra internetinizi kesiyorlar ve diyorlarki 10 gün içinde müdürlüğe gidip dilekçe vermeniz gerekir yoksa tekrar hizmet kullanılmaya devam eder, yani ayın 20 sine kadar süreniz var gidip dilekçe verdiğiniz günden itibaren de 7 günlük bir ikna süreci başlıyo 7 gün sonunda tamamen iptal olmuş oluyor ki iptal ederkende asıl sorun portların boşaltıma sorunu bu belki biraz daha uzun sürebiliyo ben geçerken dilekçe için bi 5 gün sonra gittim bu şekilde 15-20 gün arası süreden sonra anca superonlineden sinyal alabildim.

Alıntıları Göster
    konuya bende bir şeyler yazayım dedim ; yaklaşık 1,5 yıl önce turknetten superonline a geçiş yaptım ve ttnetin aksine geçiş işlemi sadece 1 günde gerçekleşti ; her iki tarafında müşteri temsilcileri oldukça yardımcı oldu ; iki tarafada teşekkür ediyorum ;

altyapı konusuna gelirsek ; altyapı elbette ttnet isimli şirkete ait değil ; altyapının oluşturulması daha önceki yıllarda ptt tarafından yapıldı , bunu bilmekte fayda var ve bu altyapının tüm parasını kullanıcılar ödedi ttnet hazıra kondu , bu sebeple tüm kullanıcılar (son kullanıcıları kastediyorum) altyapının gerçek sahipleridir. internet altyapısı tamamen milli sermayedir ve ülke vatandaşlarına aittir , ttnet ise sadece geçici bir süre için altyapıyı kullanan şirketin ismidir , bunu unutmayalım. yarın ttnet gider başka şirket gelir yada ttnet i kullanan şirket gider başka şirket ttnet adını alır.

bu sebeplede herhangi bir geçiş işlemini yada arıza tamiri işlemini ; en ufak bir asılsız bahane dahi göstermeden en kısa sürede mağduriyete sebep vermeden tamamlamak mecburiyetindedir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.