Şimdi Ara

Gökhan Törenin Bruma dan Ne Eksiği Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bruma nın 3 de biri fiyatına alınmış bir türk kardeşimiz üstelik adam çalımlama ve son vuruşlarda çok yetenekli gökhan töre brezilyalı olsaydı şimdi 3-4 milyon alan efsane bir oyuncu gözüyle bakılırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gökhan tore brumaya 10 basar. Gokhanda guç var şut var adam geçer bizimki bir tek onune top atar koşar (adam geçemez) başka halta yaramaz

• Gökhan Töre şampiyonluğa Bruma da Tarık Çamdala koşuyor
  • At avrat toreeeee atti 2-1 oldu

• Gökhan Töre Robbense,Bruma Dia'dır.
  • -Bruma ne diyorsun bu duruma? (Erman Toroğlu)
  • Bruma'ya hava değişikliği lazım verdiğiniz parayı geri alabilecekken satın. Adam oynamaya korkar olmuş sakatlıktan sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Töre ile Brumayı mı kıyaslyorsun ? Dostum kusura bakmada çok komiksin. Bruma Gs ye çok büyük potansiyel ile geldi ama ne yazıkki onları karşılayamadı. Bu saatten sonrada zor. Çünkü bruma da oyun zekası, güç ve çeviklik ne yazıkki yok. Gökhan ise hepsine sahip komplike bir futbolcu. Şuan ligin yerli yabancı dahil bence en iyi oyuncusu. Gökhanı 4-5 sene elimizde tutabilirsek çok sevinirim. Brumayı da bizim takımdan illa biriyle kıyaslayacaksan bu isim Kerim Frei olmalıdır. Kerim bile oynadıkça form bulup üstüne koyabilecek bir futbolcu. Onun da potansiyeli çok yüksek. Bruma ne yazıkki Gs nin elinde patladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Töre ile Brumayı mı kıyaslyorsun ? Dostum kusura bakmada çok komiksin. Bruma Gs ye çok büyük potansiyel ile geldi ama ne yazıkki onları karşılayamadı. Bu saatten sonrada zor. Çünkü bruma da oyun zekası, güç ve çeviklik ne yazıkki yok. Gökhan ise hepsine sahip komplike bir futbolcu. Şuan ligin yerli yabancı dahil bence en iyi oyuncusu. Gökhanı 4-5 sene elimizde tutabilirsek çok sevinirim. Brumayı da bizim takımdan illa biriyle kıyaslayacaksan bu isim Kerim Frei olmalıdır. Kerim bile oynadıkça form bulup üstüne koyabilecek bir futbolcu. Onun da potansiyeli çok yüksek. Bruma ne yazıkki Gs nin elinde patladı.

tore>kerim>olcay>bruma

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

At avrat toreeeee atti 2-1 oldu

Burak attı 2-0 oldu
    Selçuk attı 1-0 oldu
    Elmander attı 3-2 oldu
    Drogba attı 2-1 oldu
    Sizin de hic galibiyet anı yok he

• potur kullanıcısına yanıt
    bjk > bruma
  • beyler twit acayim beni oradan takip edin aninda 2 cevap geldi cok tesekkurler

• bruma daha 19 yaşında eğer sabit oynatılır ise 2 sene sonra fikirler değişir. gökhan 23 yaşında. 19 yaşında gökhan neredeydi?
    4 yıl sonra ne olacağını bilemezsiniz. ayrıca seneye yabancı kuralı yok, bruma için büyük şans. brumanın şansızlığı kontenjan olan ülkeye gelmek. doğru düzgün oynamadı üstüne büyük sakatlık yaşadı.
    gökhanı küçümsemiyorum, iyide topçu, kaliteli. ama siz sırf galatasaray a laf olsun, bruma ya değer veren taraftara gıcıklık olsun diye her 2 kelimede bir bruma diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

bruma daha 19 yaşında eğer sabit oynatılır ise 2 sene sonra fikirler değişir. gökhan 23 yaşında. 19 yaşında gökhan neredeydi?
    4 yıl sonra ne olacağını bilemezsiniz. ayrıca seneye yabancı kuralı yok, bruma için büyük şans. brumanın şansızlığı kontenjan olan ülkeye gelmek. doğru düzgün oynamadı üstüne büyük sakatlık yaşadı.
    gökhanı küçümsemiyorum, iyide topçu, kaliteli. ama siz sırf galatasaray a laf olsun, bruma ya değer veren taraftara gıcıklık olsun diye her 2 kelimede bir bruma diyorsunuz.

19 yaşında gökhan chelsea deydi kardeş doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Töre ile Brumayı mı kıyaslyorsun ? Dostum kusura bakmada çok komiksin. Bruma Gs ye çok büyük potansiyel ile geldi ama ne yazıkki onları karşılayamadı. Bu saatten sonrada zor. Çünkü bruma da oyun zekası, güç ve çeviklik ne yazıkki yok. Gökhan ise hepsine sahip komplike bir futbolcu. Şuan ligin yerli yabancı dahil bence en iyi oyuncusu. Gökhanı 4-5 sene elimizde tutabilirsek çok sevinirim. Brumayı da bizim takımdan illa biriyle kıyaslayacaksan bu isim Kerim Frei olmalıdır. Kerim bile oynadıkça form bulup üstüne koyabilecek bir futbolcu. Onun da potansiyeli çok yüksek. Bruma ne yazıkki Gs nin elinde patladı.

Ligde Sneijder gibi bir futbolcu varken Gökhan demek saçmalık.

• yav arkadaş derler tabi..15 milyon verdik yahu.

15 milyon yıldız adayına verilmez..yıldız olmuş topçuya verilir. 15 milyon verip adamı parlatıp 30 a mı satacağız sanki. arda bile 12 ye gitti o oyunla..

çok kötü bi transfer oldu patladı elimizde.

fb de guiza ya iyi para vermişti..fb ye koymaz bu paralarda ama biz belimizi nasıl doğrulturuz bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

bruma daha 19 yaşında eğer sabit oynatılır ise 2 sene sonra fikirler değişir. gökhan 23 yaşında. 19 yaşında gökhan neredeydi?

ne diyecegimi bilemedim ben seni seviyorum gercek adam

• quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

quote:

Burak attı 2-0 oldu
    Selçuk attı 1-0 oldu
    Elmander attı 3-2 oldu
    Drogba attı 2-1 oldu

Sergen attı sampiyonluk geldi. Galibiyeti birak sampiyonluk diyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

Sesi duydum geldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

quote:

Burak attı 2-0 oldu
    Selçuk attı 1-0 oldu
    Elmander attı 3-2 oldu
    Drogba attı 2-1 oldu

Sergen attı sampiyonluk geldi. Galibiyeti birak sampiyonluk diyoruz

12 mi 13 mü neydi 2 si de hediyedir hani ondan di mi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.