Şimdi Ara

Gökhan Törenin Bruma dan Ne Eksiği Var? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Beamer

Bence soru yanlis sorulmus, asil soru

"Bruma'nin gokhan tore'den ne eksigi var?" Olmaliydi.

Bruma'nin gokhan'in su an yaptiklarini hatta daha fazlasini yapabilecegine inaniyorum. Soru su ki neden yapamiyor?

Yeteneksiz degil, kalitesiz degil, altyapisi kotu degil, dunyanin en iyi altyapilarindan birinde yetismis bir futbolcu.

Kim ne derse desin ben hocanin buyuk payi oldugunu dusunuyorum, birincisi geldiginden beri 4 farkli hocayla calisti, bu genc oyuncu icin hic iyi bir sey degil. Ikincisi ise kimi hoca kazmadan star yaratir kimisi de stari kazmaya cevirir. Hamza hoca ne kadar iyi niyetli galatasarayli da olsa boyle bir kumasi isleyip onu parlatacak kalitede HENUZ degil. Ileride ulasir mi? Neden olmasin.

Bu kadar rahat giden macta bile sinani alip hafiften alistiracagina hamiti aliyor.

Ben Bruma'nin satilmasi taraftariyim ama 3-4 sene sonra burada pismanlik konulari acilacagini ve bu konularin hortlatilacagini dusunuyorum.

Aynen Galatasaray'ın geleceği Hamit değil ki? Bundan sonra istediğimiz Hamit seviyesine de gelemez. Son 30 dk. Sinan'ı sahaya sürersin. Hem Hamit gibi yavaş değil, topla yada topsuz gayet hızlı, topu ayağına aldığında takımı ileri sürebiliyor. Son dakikalarda takımı rahatlatacak oyuncu. Dün eminim sahada olsaydı Balıkesir bu kadar gelemezdi. Birebirde adam eksilten bir Melo bir Bruma birde Sinan var. U21 için fazla bir oyuncu. Süper lig içinde tecrübe eksiği var. Bunu da ne kulübede nede U21'de kazanabilir. Bu adamı ne oynatıyorsun ne süper ligde bir takıma kiralıyorsun. Aynı şey Bruma içinde geçerli. Gelecek sezon Bruma istikrarlı bir şekilde oynadığı sezon geçirsin o zaman konuşalım. Gökhan oynaya oynaya buralara geldi. Hem tecrübeli hemde özgüveni yerinde. Bruma'da ne tecrübe var nede özgüven. Hatalı bir şut çektiğinde, yada çalıma girişip kaptırdığında adamı bir dövmedikleri kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Eksigi yok fazlasi var bencede.

Mesela dabancasi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 milyon € eksiği var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksiği yok fazlası var

• 3 ay once çapraz bağ dan ameliyat oldum sakatlık halı sahada oldu futboldan iğrendim resmen şu An bile yürümeye korkak haldeyim bnce bu psikoloji devam ediyorsa ve cidden biraz kendine güvenini kaybetmiş görünüyor bunları yenerse bnce iyi oynar gibime geliyor bir ronaldo olamaz belki ama Keita olur

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

bruma daha 19 yaşında eğer sabit oynatılır ise 2 sene sonra fikirler değişir. gökhan 23 yaşında. 19 yaşında gökhan neredeydi?
    4 yıl sonra ne olacağını bilemezsiniz. ayrıca seneye yabancı kuralı yok, bruma için büyük şans. brumanın şansızlığı kontenjan olan ülkeye gelmek. doğru düzgün oynamadı üstüne büyük sakatlık yaşadı.
    gökhanı küçümsemiyorum, iyide topçu, kaliteli. ama siz sırf galatasaray a laf olsun, bruma ya değer veren taraftara gıcıklık olsun diye her 2 kelimede bir bruma diyorsunuz.

bilinçli ve doğru yorum.
  • Bruma > tore

• Gökhan Töre ne kadar kıskanılıyor arkadaş :) Şurada 3-4 kişi hariç aklı başında yorum yapan yok. Şuanki hal itibariyle bruma ile gökhan töreyi kıyaslamak çok yanlış. Bruma yetenekli ve ümit kesilmemeli. Gökhan töre iki seneye gider avrupaya. Ama bir robben değil tabii ki renktaşlar da abartmış biraz. Burada birkaç Fenerbahceli arkadaş gelmiş yazmış yok Galatasaray Beşiktaştan büyüktür. Lider Galatasaray olsaydı bu ifade onlar tarfından tam tersi olacaktı. Başkanları ve yönetimleri gibi çırpıcılar. Bu arada tribünlere alınmayan Fenerbahçeli arkadaşların yanındayım. Fenerbahçe Aziz yildirimin değildir.

• Gokhan Torenin Brumadan fazlasiyla fazlasi Var :) Ben brumaya cop balon gibi seyler demiyorum ama 10 milyona galatasaraya kazik vurulmustur.O zamandan Tore alinsaydi diyesim geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bruma şuan geleceği lezzetli meyve olan yaş bir ağaç.
    düzgün ellerde çok meyve veren ağaç olur, bakmazsan kurur gider.

herkes brumanın yeteneğinden hemfikir. son tercihler ve gole gitme seçeneklerinde geliştirilirse bruma keitamız olur
  • bu ne biçim bir konu yahu? bruma iyi olsa ne olacak töre daha iyi olsa ne olacak ? varılacak noktayı kavrayamadım. Bu arada hangi oyuncunun daha iyi olduğu değil dahaverimli olduğu öncemli bu da bir çok faktöre bağlı. kontenjjan,kadrodaki diğer oyuncuların kalitesi,hücum-defans taktiği,hoca.....Töre BJK için çok önemli ve verimlidir. Brumayı bilemiyorum çünkü GS maçlarını takip etmiyorum.
  • töre geldiğinden sonra kendini çok geliştirdi.
    Bruma kendisinden beklenen çıkışı henüz yapamadı.
    belki 1-2 seneye çıkış yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su halde brumayı almazlar zaten bızde vermeyız suan futbol oynamıyor aldıgı pası gerı verıyor ve sadece kosuyor. Seneye bellı olur artık 20-21 olacak bıze en azından 1-2 mac kazandırmalı suan etkısı 0.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.