Şimdi Ara

Gokhan Gonul; 'Kartal Dovmesini 15 sene once yaptirdim.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerli olsam su adami besiktasa kaptirdigim icin hungur hunguur aglardim. Adamin yuzunun ici guluyor beee.

https://www.facebook.com/Forzabesiktas/videos/1173838362651686/

• GG iyidir hoştır, ama efsane olacakken teneke oldu; Tıpkı Tümer gibi takımsız kaldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EloivSirhc

GG iyidir hoştır, ama efsane olacakken teneke oldu; Tıpkı Tümer gibi takımsız kaldı..

Hosgeldin gozu yasli FB li kardesim.

FB de efsane olunmaz ama kusura bakma. Alexin nasil gonderildigini hepimiz biliyoruz.

Aziz efsaneyi kestane yapar.

Ama besiktasta efsane olur GG.

• quote:

Orijinalden alıntı: EloivSirhc

GG iyidir hoştır, ama efsane olacakken teneke oldu; Tıpkı Tümer gibi takımsız kaldı..

• 32 yaşında 4 yıllık sözleşme imzalasam benim gözlerden ayrı başka bi organımda güler :D
  • Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Gönül, Beşiktaş ile sözleşme imzalamasının ardından ilk kez antrenmana çıktı. Gökhan Gönül'ün bacağında bulunan Kartal dövmesi de gözlerden kaçmadı.

• Fenerbahçe yıllarca Beşiktaş'ın elinde oyuncular aldı, Tümer Metin'di, Mehmet Topuz'du, Sergen'di, Alpay'dı, Oktay'dı derken Beşiktaşlılar bu duruma çok içerlerdi. Sözleşmesi biten Gökhan'ı aldılar sanki yıllardır ellerinden oyuncu alınan takım Beşiktaş değilde Fenerbahçe'ymiş gibi takılıyolar.

Bırakın birazda onlar yapsın, Beşiktaş artık "ensesine vur lokmasını al" takımı olmaktan kurtulsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.