Şimdi Ara

Göğüs çalışırken omzum ağrıyor. Bench dumbell bench press dumbell fly vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece göğüs çalışırken hafif bir ağrı oluyor ama yine de rahatsız ediyor sırt kol hatta omuz çalışınca bile ağrı oluşmuyor bir tek göğüs günlerinde bunu yaşıyorum. Alternatif çözüm ve tavsiyeleriniz nelerdir? Omzuma kalıcı bir hasar vermek istemiyorum açıkçası

• Kürek kemiklerini birbirine maksimum derecede yaklaştırıp kilitlemen ve üst sırtı trapezleri falan hep sıkı tutman lazım hareket boyunca. Bench pressin falan doğrusu budur zaten, bunu yapmayı öğrenince ağrının yok olduğunu göreceksin. Uzun vade ve ağır kilo ikilisiyle sıkıntılı bir duruma geliyor bu, çok yaygın bi sakatlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 4 Ekim 2018; 22:23:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Do Squats

Kürek kemiklerini birbirine maksimum derecede yaklaştırıp kilitlemen ve üst sırtı trapezleri falan hep sıkı tutman lazım hareket boyunca. Bench pressin falan doğrusu budur zaten, bunu yapmayı öğrenince ağrının yok olduğunu göreceksin. Uzun vade ve ağır kilo ikilisiyle sıkıntılı bir duruma geliyor bu, çok yaygın bi sakatlık
    Bilgiler için teşekkürler kürek kemiklerim biraz geniş duruyordu onu düzelteyim bir tek sol omzumda ağrı oluşuyor insan moral olarak düşüyor çünkü bir sonraki antrenmanda geçer umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.