[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (8. sayfa)

-
-
Godzilla ne ya biri konunne açıklayabilir mi? Merak ediyorum -
ECMWF patladı yarın ve cuma çok kritik ..
-
Şu tahmin doğruysa fena geliyor demektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: esesboy
Godzilla ne ya biri konunne açıklayabilir mi? Merak ediyorumOhoooo sana bunu anlatırsak 6 ay sürer. Karlı bir soğuk kış günü yiğitim paşam yüce altar nallart reisin dünyaya gelişi ile başladı godzilla sevdamız. Devamı yarın... 🤣🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlat usta içimdeki ateşi söndür -
Hocam son çıktılar çok kötü gelmiş diyorlar, düzelme şansı var mı acaba
-
Pekmezi hazırladık kar bekliyoruz, yarabelalemin biz kullarını mahcup etme pekmezilen kar yemeyi nasip eyle, yarabealemin karlar içinde yatıp yuvarlanmayı cümlemize nasip eyle. Kar görmeden büyümüş nesillerden eyleme bizi, kara gömülmüşlerden eyle cümle ahalimizi amin amin diyen kullarının üstüne bereketini eksik eyleme.
-
Baba şu son güncelleme ne böyle ya, ulan belki de 30 yılda bir gelebilecek sistem geliyordu şurada 3-4 gün kala havada kar görür müyüz moduna düştük. Çok saçma şu işler gerçekten, aşırı saçma.
-
dansöz, çok kötü değilde efsanelik olayı bazı güncellemelerde patlıyor sıradan kar oluyor kar kesinde efsane kısmı kesin değil, cuma netleşir modeller şu an dansöz gfs dün gece kutupları indirdi üstümüze sabah geri aldı akşam kısmen geri getirdi oynak yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Şubat 2021; 23:1:22 > -
Reis Sakarya’ya da uğrar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: QuadrionsBaba şu son güncelleme ne böyle ya, ulan belki de 30 yılda bir gelebilecek sistem geliyordu şurada 3-4 gün kala havada kar görür müyüz moduna düştük. Çok saçma şu işler gerçekten, aşırı saçma.
Bu sistemleri 48h kalana kadar takip etmeyeceksin aslında. Daha düne kadar sibirya soğukları geliyordu ama yağış sıkıntısı vardı, şimdi yağış sıkıntısı çözüldü ama sıcaklıklar arttı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemdansöz, çok kötü değilde efsanelik olayı bazı güncellemelerde patlıyor sıradan kar oluyor kar kesinde efsane kısmı kesin değil, cuma netleşir modeller şu an dansöz gfs dün gece kutupları indirdi üstümüze sabah geri aldı akşam kısmen geri getirdi oynak yani.
tam anlamıyla dansöz hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 10 Şubat 2021; 22:43:24 > -
2019 kışı epey soğuktu, 2020 yazına da epey sarkmıştı. Buradan hareketle cidden yazın serin geçeceğini düşünmüştüm, zira öyle oldu bana göre.
Bazı yaz mevsimlerinde pike bile kullanmazken 2020 yazı yer yer oldukça serindi. Şimdi bakıyorum kış ılık geçiyor, tshirt ile dışarı çıkıyorum şubat ortasında.
Umarım 2021 yazı kurak ve aşırı sıcak geçmez. 2014 yazı gibi, hem kuraklık hem koku.. Nerede oturursanız oturun bitkiler bile su almayınca kötü kötü kokabiliyor,
kuru kuru bayıltıyor adamı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemdansöz, çok kötü değilde efsanelik olayı bazı güncellemelerde patlıyor sıradan kar oluyor kar kesinde efsane kısmı kesin değil, cuma netleşir modeller şu an dansöz gfs dün gece kutupları indirdi üstümüze sabah geri aldı akşam kısmen geri getirdi oynak yani.
Pazartesi feribota binip sağ salim ineyim ondan sonra başlasın coşku. İnşallah gidebilirim ya hala içimde korku var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gvzgvz
Reis Sakarya’ya da uğrar mı?daha fazlası olur bence
-
İnşallahquote:
Orijinalden alıntı: Peter Jonesdaha fazlası olur bence
Alıntıları Göster -
-
quote:
Orijinalden alıntı: esesboy
Anlat usta içimdeki ateşi söndürGodzilla gönderdim hortum gibi kuyruğu ile söndürecek seni şak şakkk...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni şak şak ederim rakıya şakşuka olursun godzilla kıskanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X