Hocam yıllardır görüyorum senin konunu. 1 kere tutturdun şimdiye dek. Umudumuz tutması yönünde. Ankara da oturuyorum. 3 gün yoğun kar gözüküyor şu anda. Günde 10 kere bakmaya başladım negatif bir güncelleme gelmesin diye. İnşallah tutar dediğiniz. Valla çok özledik kar da oynamayı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (9. sayfa)

-
-
@nallart reiz nerelerdesin ya sen ?
mekanı boşladın ya :(
-
YARIN SAAT 9 DA VE AKSAM 9 DA ECMWF GUNCELLEMELERI VAR. HEYECAN DORUKTA KARDESLEIRMT. YARIN VE CUMA GÜNÜ YA EFSANE YA KESTANE DİYECEĞİZ
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: astegonŞu tahmin doğruysa fena geliyor demektir.
Şimdi bu resimde İstanbul sınırda gibi. Doğrumu.
Birde oradaki rakamlar kar kalınlığımıdır acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan ki durum ne görünüyor reis -
Su ANKI HALİYLE EFSANE. AMA HAFİF BİR BOZULMA İLE YAĞMURA DÖNEBİLİR. HAFİF BİR IYLESME İLE EFSANE KENDİNİ KORUR VE GÜÇLENİR. ÖNÜMÜZDEKİ 2 GÜN KADER GÜNÜquote:
Orijinalden alıntı: LivreSciisBack
Şuan ki durum ne görünüyor reis
Hayır. BU GÖRÜNTÜ EN SON GÖRÜNTÜMUZ. VE EN AZ 50 CM KAR VAR. BUNUN BOZULMASI İLE KARSİ KARŞIYAYIZ. TÜM SAVAŞIMIZ GODZİLLANIN ELİNİ MASAYA VURUP BUNU TESCILLEMESIDIR.quote:
Orijinalden alıntı: kugutexŞimdi bu resimde İstanbul sınırda gibi. Doğrumu.
Birde oradaki rakamlar kar kalınlığımıdır acaba.
Alıntıları Göster
Yav herseferinde kahkaha ile gülüyorum müthis bir caps bu yahuu tüm zamanların en iyilerinden
quote:
Orijinalden alıntı: nallart
Hayır. BU GÖRÜNTÜ EN SON GÖRÜNTÜMUZ. VE EN AZ 50 CM KAR VAR. BUNUN BOZULMASI İLE KARSİ KARŞIYAYIZ. TÜM SAVAŞIMIZ GODZİLLANIN ELİNİ MASAYA VURUP BUNU TESCILLEMESIDIR.
Alıntıları GösterGodzilla bir gün çıkartıp masaya vurucak. İşte o zaman hiç birimiz artık dünyada olmayacağız.
@nallart usta senin o grafiklerden öğrettiğin kadarıyla ısınıyor gibi...
-
Peki kardeş meterolojiye göre İstanbul'a ikinci kar hangi gün görünüyor ?
Pandemiden biraz rotarlı gelmiş Nallart başkan
-
Şaka maka çok pis bir sistem geliyor baya baya kar yağacak 1mt civarı
edirne için yorumun nedir üstad?
Ne anlatılıyor bu konuda? :)
-
Ooo konu efsane olaylar kestane
Hahaha tam olarak bu -
cm cinsinden kar OLASILIKLARI
Bakın olasılık. Bu olacak diye bir kaide yok. Modeller olaydan ne kadar uzaksak o kadar sapar.
O sebeple ben ciddi bir soğuma ile kar geleceğini söyleyen meteoroloji uzmanlarına güvenmekteyim.
Ama olasılık dedim ya, bir bakarsınız soğuk hava etkisini kaybedip karla karışık yağmur yapar belli olmaz :)
-
KAR MASUGU KARDESLERIM. INANIYORUM KI ŞU 2 GÜNLÜK GUNCELLEMELER DE GODZILLA BIZI SOKUP SOKUP CIKARACAKTIR KARLARIN ALTINA. İNANIYORUM MEST OLACAĞIZ. GÖMÜLMENIN ZEVKİNİ TATTIKCA DAHA DA İSTEYECEGIZ. AX KALDI. TAKİP EDİYORUZ
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X