Hadi bakalım kar istiyorum kaaaaaar |
[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (6. sayfa)

-
-
-
GEFS Kar haritasını at da millet ne geldiğini görsün :D
-
Gelsin artık hocam godzillayi özledik -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu başlığı açtığınız için artık gelmeyecek.
-
Ya bu konuyu arıyodum acaba açılmadı mı dedim şimdi gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 10 Şubat 2021; 18:1:53 >
Liseliyken takip ediyordum bu arkadaşın konularını, üni bitmek üzere hala devam ediyor maşallah
-
Nallart konuyu açtı ve sistem patlamaya başladı yeni gelen veriler sıkıntıl çıkmış 😅 -
Harbi ya. Şu güne kadar öyle bir sistem geliyordu ki 1 hafta boyunca insanlar ciddi anlamda evinden çıkamayabilir, arabalar uzun süre çalışmayabilirdi. Bugünkü güncellemelerde sistem hafif patladı, normal sisteme kaydı artık :(
-
Son durum ne üstad ?
-
Hava forumda son ukmo güncellemesi tırt çıktı diyolar
-
Hava forumda son guncellemelerin iyi cikmadigini soyluyorlar, anadolu yakasi icin ozellikle. Senin yorumun nedir hocam bu hasret bitmeyecek mi artik? @nallart
-
ne diyor?
-
Kar mı yağacakmış istanbula ne bu -
Ocak sonundan beri takip ediyorum artık nihayet geliyor. İstanbul'un yüksek kesiminde oturuyorum erzak depolama işine inanasım geliyor harbiden
14 nün biraz bomzası dışında gayet iyi bir güncelleme, sistem bozmadı sadece 14 ünde soğuk ve yağış biraz sıkıntı oda kesin değil modeller dansöz gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Şubat 2021; 19:46:0 > -
-
Klasik konuya bir yorum daha bırakalım olmazsa olmazımız her sene :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X