|
[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (7. sayfa)

-
-
kış lastiklerini takıyorum hocam
-
Hay İstanbul'a be!
Ankara garip kaldı yine -
KARDESIM ŞU AN SORUN YOK. ZURNANIN ZART DEDİĞİ GUNCELLEMELERDEYIZ. HEP BİRİNİZ BİR YERDEN TUTUN DA DUA EDİN. BU SISTEM GELİRSE 2004 YALAN OLUR. YENİ EFSANEMIZ OLUR. ŞU AN ÖYLE BİR NOKTADAYIZ KI KACIRIRSAK BU İŞİ BIRAKIP DAHA ILGILENMEM. ÇÜNKÜ INANILMAZ BIR EFSANE İLE KARŞI KARŞIYAYIZ. BU DA 1 2 GÜN İÇİNDE BELLİ OLACAK. BEN BUGÜNE BELLİ OLUR DİYORDUM AMA MODELLER ÇOK KARARSIZ. HER GÜNCELLEME AŞIRI ÖNEMLİ.. BUGÜN YARIN VE CUMA. MODELLERİN BU 2 GÜNDE NE YÖNDE DEĞİŞİM YAPACAĞI EFSANEMIZI BELİRLEYECEK!!! TAKİPTE OLUN. ŞU AN HER ŞEY EFSANE. DUA EDİN BOZMASIN YA DA DAHA KÖTÜ OLMASIN. BOZARSA BEN BURADAN YAZARIM. KİMSEYE INANMAYIN
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GELMEYECEK
-
-
kardeşim sende gel artık şu forum sitesine. “Snowserkan” -
Subhanallah ibretlik paylaşım karşim
Bir Allahın kulu da Ankara için erzak depolayın haberi versin.Varsa yoksa istanbul lan
-
6 sene oldu, hala erzak topluyoruz. Biz bu erzakları ne zaman tüketeceğiz nallart?
-
bu yıl kara doycaz mı üstad
-
ecmwf mızmızlık yapıyor gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Nallart karlarını yiyem doyur bizi kara. Kar istiyorum kar müptezelim müritleriniz. Tarikat kur kar atalım sana. Hey hey heyy
Kar olimpiyatları yap turnike sistemi ile kar at bize @nallart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webco -- 10 Şubat 2021; 21:52:25 >
quote:
Orijinalden alıntı: Nickola TeslaSubhanallah ibretlik paylaşım karşim
Bir Allahın kulu da Ankara için erzak depolayın haberi versin.Varsa yoksa istanbul lan
Süphanallah İttekullah. Dostlarımla vedalaşıyorum durum vahim
Forumlarda son ecmwf nin kötü çıktığı özellikle gfs ye göre berbat olduğu söyleniyor.
Herzamanki gibi abartılıp son dakka kaçırdık sistemi moduna girildi bile.Yok bi iyi haber alamıcaz sanırım:(
-
SON ECMWF GUNCELLEMESI BIRAZ MORAL BOZUCU ÇIKTI. AMA BUGÜN SABAH DEDİĞİM GİBİ ŞU AN ÖYLE SINIRDAYIZ KI. YA DEFOLUP GİDECEK. YA GELİP GOMUP GİDECEK. ŞU 1 2 GÜN FELAKET ÖNEMLİ. HER ŞEYE HAZIRLIKLI OLALIM. BU EFSANEYİ İNŞALLAH GORUCEGIZ. BU KADAR YAKLASMISKEN KACARSA BÜYÜK BİR IZ BİRKARIZ. KENDİME GELEMEM. KENDİMIZE GELEMEYİZ. DUA EDİN KARDESLERIM.
KARDESIM SICAK SENARYO ÇIKMA OLASILIĞI ÇOK YUKSEK. SINIRDAYIZ. BÜYÜK SINIRDAYIZ. BU SISTEM KACARSA ÇOK KÖTÜ OLUR. YARINKI GUNCELLEMELER VE CUMA GÜNÜ DEHŞET ÖNEMLİ.quote:
Orijinalden alıntı: @BJK@Forumlarda son ecmwf nin kötü çıktığı özellikle gfs ye göre berbat olduğu söyleniyor.
Herzamanki gibi abartılıp son dakka kaçırdık sistemi moduna girildi bile.Yok bi iyi haber alamıcaz sanırım:(
kaçmış hali bile 20 santim bırakır istanbula
quote:
Orijinalden alıntı: nallart
KARDESIM SICAK SENARYO ÇIKMA OLASILIĞI ÇOK YUKSEK. SINIRDAYIZ. BÜYÜK SINIRDAYIZ. BU SISTEM KACARSA ÇOK KÖTÜ OLUR. YARINKI GUNCELLEMELER VE CUMA GÜNÜ DEHŞET ÖNEMLİ.
Alıntıları Göstersıcak senaryo kötü bir şey değil mi hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X