Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
10
Favori
47.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu ayrıntıyı çoğu kişi ve yayıncı kaçırdı ben oynarken tüyler diken diken olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Arkadaşlar tam olarak anlaşılmamış galiba.

Ragnarok, Kratos'un ta kendisi.

Ben de
    Loki/
    Atreus, Ragnarok'u başlatır diye düşünüyorum. Ama , diğer yandan Kratos Yunan Mitolojisini gömdü bunu da gömer
  • Bu gondermeyi oyunda farketmeyen kisiler zaten god of war hayrani olmayan standart oyuncular genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    kardeş aslında odin'nin kratostan haberi yoktu. O son kalan dev olan kratosun eşi için Baldur u gönderdi. Baldur ilk karşılaşmada ben seni daha büyük bekliyordum derken bence buraya gönderme yaptılar. Hatta bir ara evin içindeki 2. yatağı gördüğünde baldur şaşırdı. Anlayacağın kratos piyangodan çıktı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Sonraki oyunun yönetmen koltuğuna otursam, Freya ve Odin'e işbirliği yaptirirdim. Odin, Freya'nin savasci ruhunu geri verir ve bunun karsiliginda Freya Atreus'a büyü yapar. Atreus Odin'in safina gecer. Freya ve Thor birlik olup Kratos'u alt eder. Oyunun sonunda Kratos'un eşi ve devler, küllerin savrulmasi ile dirilir ve Kratos'a yardima gelir. Amac hem Odin'in kellesi hem de Atreus'u kurtarmak olur.

Ayrıca, Atreus şekil degistirip Zeus olsun. Bir güzel kandirsinlar Kratos'u. Kratos da Zeus'u öldürdü sanip oğlunu öldürsün
    hocam ben de önümüzdeki oyunlar da kratos ya da atreus'dan birinin kellesinin gideceğini düşünüyorum. nordik mitolojisinin nereden baksan 2 oyunu daha var. birinde freya ile thor'u indirsek diğerinde de odin'i indiririz. dediğiniz gibi oğlunu öldürmesi hem dramatik olur. hem de kratos gibi ikonik bir karakteri bitirmek istemezler. babasını ve oğlunu öldüren kratos bu hiddet ve öfkeyle bir şekilde mısır mitolojisine geçiş yapar, orada da taş taş üstünde bırakmaz.

• Arkadaşlar dünya yılanın kratos olma olasılığı varmı sizce

Oyunda thor’u sadece dünya yılanı öldürebileceği yazıyordu sanırım.

Gerçek mitalojidede thor yılanı yılanda zehiriyle thor’u öldürüyordu.

oyun sonundaki duvar resminde kratos ölmüş ve ağzından yılanımsı şekiller var.

Yılanda gelecekten geldini söylüyor .

Ben görmedim ama yılanda kırmızı pullar varmış.

Sonuç olarak yılan lokinin oğlu ama oyunda olmayabilir. Loki büyüyecek felan sonra yılan doğacak oda büyüyecek uzun iş. Onun yerine kratos freyanın büyüsü ve laneti (bedduvasıyla )yılana dönüşmüş thorda buna bir çakmış geçmişe yollamış olabilir. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 8 Mayıs 2018; 18:59:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O da bir teori ama bence insan halindeki Kratos Thor'u öldürecek.

Yılanı ilk cagirdigimizda baltamizi agzina aliyor. Thor'u zehirleyen Eitr zehri baltaya damgalaniyor. Sag tarafta da bilgilendirme çıkıyor. Çoğu kişi bu bilgiyi kaçırdı muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 8 Mayıs 2018; 20:09:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam o zehir baltamıza bulaşma olayını bende kaçırdım . Güzel düşünmüşler :) Bunun gibi oyunla ilgili başka bilginiz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 8 Mayıs 2018; 20:6:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Hocam o zehir baltamıza bulaşma olayını bende kaçırdım . Güzel düşünmüşler :) Bunun gibi oyunla ilgili başka bilginiz varmı ?

Suan aklima gelmiyor ama bu zehirle ilgili bir baska olay da Magni'nin ölümü olabilir. Thor'un oğlu baltadaki zehir yüzünden ölüyor. Normalde bayağı güçlü bir karaktermis.

Ayrica Magni'nin ruhu Valhalla'ya gitmiyordu. Normalde tanri ruhları, Valkutler olmadan da Valhalla yolunu buluyormus. Belki bu da Jormungand'in zehri ile alakalıdır. Ama Baldur ve Modi'nin ruhunu da görmedik. Bu yuzden bu teori tutmayabilir.

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam birde thor’un cocuklarından biri öldüğünde diğer kardeşin verdiği tepkiler korkak gibi kaçması felan anlam veremedim. thor ölümü bu zehrin baktamıza bulaşmasından olacak sanırım . buda diğer kardeşin ilk karşılaşmada şaşırıp kaçma nedenini açıklıyor. Çok mantıklı . teşekkürler güzel bilgilerdi Başka bilgilerde edinirseniz paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 8 Mayıs 2018; 20:49:42 >
  • Diger kardesin kacmasinin 2 nedeni olabilir.

1 -) Tanri'ların, tanri olmayanlar tarafindan öldürülmeyecegi dusuncesi.

2 - ) Tanrilarin normal silahlarla oldurulemeyecegi dusuncesi.

Modi'nin korkma nedeni bunlar olabilir. Kratos'un tanri oldugunu bilen tek tanri Freya. Muhtemelen Freya, diğer tanrilara bunu haberdar edecek ve buyuk savas baslayacak.

Bilgi buldukca veya teori urettikce buraya da yaziyorum hocam

• oyunu bugün bitirdim, külleri serptikten sonra karşımıza thor veya odin gelir diye bekliyodum oyun bitti

ciddi anlamda baldur hariç doğru düzgün bi boss yoktu bile

oyunun işleyişi , combatı, grafikler bukadar mükemmel iken çok eksik olduğu kısımlarda var malesef.

kratosun iskandinav dünyasına nasıl geldiği,

faye nin geçmişi veya faye ile nasıl tanıştılar evlendiler bilgi yok

ragnarok, lokiden bahsettiler sürekli geleceği konuştular ama geçmişte hiç bi cevap yok.

Gow 3 te ares hades zeus bilmem ne bütün tanrıları çatur çutur öldüren adamın, bu oyunda doğru düzgün tanrı ile bile karşılaşmadan bitirmek garip oldu.
  • ha bide bunu söylemeden geçemicem.

bi troll çizmişler sürekli oyunun başından sonuna kadar değişik tiplerle karşımıza çıkıyor. o da hoş değil. buz-alev-elektrik trollü. çeşitlendirme konusu zayıftı..
  • Çünkü bu oyunun amacı Tanrı kesmek değil. Kratos artık kimseye zarar vermek hiç bir tanrıyı öldürmek istemiyor.

Bu oyunun ana konusu intikam değil. Çatır çutur 5 dk de bi boss kessek oyunun hikaye anlatımına hiç uymaz ve hiç bir zevki kalmazdı onu geçtim thor u odini kessek 2. oyunda kesecek tanrı kalmazdı.

Bu oyunda ana boss olarak baldur üzerinden gidildi ve oyun boyunca tüm hikaye oyuncuya işletildi baldur un hikayesi bile. Ve 5 dk de baldur u kesmek yerine bir tanrı ile savaştığını daha doygun hissettiren oyun boyunca savaştıran bir oyun, Tıpkı Uncharted serisinde tek bir boss olması gibi.

Eski god of war gözü ile bakarsak çok farklı olur.
  • oyun bitince eve gittiniz mi ? Orda bir son daha var.

• Yalnız Thor şahane ya baltasını gösterip tehdit eder gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wally-West

Yalnız Thor şahane ya baltasını gösterip tehdit eder gibi

Buna konuş der gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Wally-West

Yalnız Thor şahane ya baltasını gösterip tehdit eder gibi

Buna konuş der gibi

Alıntıları Göster
    En son Herkul öyle demişti. Ağzına ağzına yumrukları yiyince gördü günü.
    Şaka maka adamlar Kratos'un yaşlanması sebebi ile yavaşlamasına ve güçsüzleşmesine güveniyorlar. Oyunda kendisi de itiraf ediyor yaşlandığını. Özellikle Baldur ile olan bossda bunun etkisini görebiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

oyunu bugün bitirdim, külleri serptikten sonra karşımıza thor veya odin gelir diye bekliyodum oyun bitti

ciddi anlamda baldur hariç doğru düzgün bi boss yoktu bile

oyunun işleyişi , combatı, grafikler bukadar mükemmel iken çok eksik olduğu kısımlarda var malesef.

kratosun iskandinav dünyasına nasıl geldiği,

faye nin geçmişi veya faye ile nasıl tanıştılar evlendiler bilgi yok

ragnarok, lokiden bahsettiler sürekli geleceği konuştular ama geçmişte hiç bi cevap yok.

Gow 3 te ares hades zeus bilmem ne bütün tanrıları çatur çutur öldüren adamın, bu oyunda doğru düzgün tanrı ile bile karşılaşmadan bitirmek garip oldu.
    Ama daha bu yeni bir üçlemenin 1. oyunu. Direk tanrılardan falan girmesin. Aslında seri giriş-gelişme-sonuç olarak gidicek. İlk oyun Giriş oldu o yüzden henüz hikayeyi yediriyorlar bize. Kalan 2 oyunda dahada istediğin şeyler olabilir ki olacak zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Ama daha bu yeni bir üçlemenin 1. oyunu. Direk tanrılardan falan girmesin. Aslında seri giriş-gelişme-sonuç olarak gidicek. İlk oyun Giriş oldu o yüzden henüz hikayeyi yediriyorlar bize. Kalan 2 oyunda dahada istediğin şeyler olabilir ki olacak zaten

Alıntıları Göster
    can sıkıcı olacak diğer oyunu beklemek, far cry her sene yenisi çıkarıyor,

ellerinde grafik motoru hazırken 3-5 yıl bekletmeseler iyi olcak.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.