Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 EXCLUSIVE | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.238
Cevap
116
Favori
449.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Brok'da mavi yüzlü değilmiş aslında hocam. :) Bunu da 2018 - 2019 yılları arasında araştırarak öğrenmiştim. :) Kısacası pek etkilemiyor aslında Mitleri güzel anlatacağından şüphemiz yok. :)


    Birde şurada küçük bilgi varmış.


    Brokkr ya da Brokk,İskandinav mitolojisi'nde Thor'un çekici Mjöllnir'i,altın tüylü yabandomuzu Gullinbursti'yi ve kendini kopyalayan sihirli yüzük Draupnir'i yapan cüce demirci Eitri'nin (Sindri olarak da bilinir.) kardeşi olan cüce.İki kardeş Nidavellir'de yaşarlar.Loki, kendisiyle elinde bulunan ve Cüce İvaldi'nin oğullarına yaptırdığı hazinelerden (Sif'in altın saçı,sihirli gemi Skipbladnir ve Odin'in mızrağı Gugnir) daha iyi eserler yapılamayacağına dair başı üzerine iddiaya girmiştir.Demirhane'de Eitri çalışırken eserleri sabote etmek için sineğe dönüşen Loki, ateşi körükleyen Brokkr'u rahatsız etmeye çalışmış, ama sadece Mjöllnir'in sapının kısa olmasına neden olmuştur.(Bu da çekicin her türlü cebe kolayca sığmasını sağlayan bir avantaj'a dönüşmüştür.)"Loki'yle Asgard'a gelip eserleri teslim eden Brokkr, iddiayı kazanmış ve Loki'nin başını kesmek istemiştir.Bunun üzerine Loki başını alabileceğiniiama boynunun kendisine ait olduğunu söyleyerek kendini kurtarır.Boynuna dokunmadan Loki'nin başını kesemeyeceğini bilen Brokkr pes eder.Ama yine de Loki'nin başı üzerindeki hakkını kullanmak isteyerek bir daha koca ağızıyla böyle bahislere girmemesini sağlamak bahanesiyle Loki'nin dudaklarını diker.Daha sonra Loki dudaklarındaki dikişleri söker."


    Burada ki dudak muhabbetini görebilecek miyiz acaba:))


    @brnbry





  • Güzel yorumunuz için çok teşekkürler hocam :) Bekleyelim görelim öyleyse. Her halükarda harika ötesi bir oyun bizi bekliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Size küçük bir tavsiye; Neil Gaiman İskandinav Mitolojisini mutlaka okuyun. Oyunu bitirdikten sonra okursanız çok keyif alırsınız ve bir çok bilgiye sahip olursunuz. Ayrıca Thor'un inanılmaz gücünün nerelere vardığını da anlarsınız

  • Brok'un renginin değişmesi oyunda da açıklanmıştı sanırım. Oyunda da aşağıdakine benzer bir açıklama vardı.


    bilgiustam
    Arjiri (Mavi Deri Hastalığı) Nedir? Belirtileri ve Tedavisi » Bilgiustam
    https://www.bilgiustam.com/arjiri-mavi-deri-hastaligi-nedirbelirtileri-ve-tedavisi-nedir/
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    Evet hocam Santa Monica Stüdyosu kendine has dokunuş yapmış. Ama normalde öyle değilmiş. :) Güzel durmuştu hiç rahatsızlık veya neden mavi diye sormamıştık. Sadece karakterlerin asıl görevleri ilgilendiriyordu. Aynı Thor'un görünüşü gibi ilk önce herkes göbekli Thor'mu olur demişti sonrasında gerçekte de öyle olduğunu ilk oyunda kısa bir diyalogda görmüştük. :)


    Hikaye veya konuyu baltalayacak bir şey yapacaklarını zannetmiyorum. Karakterler Cory Barlog zamanında hazırlanmış. Bekleyip görmek lazım. :)

  • İlkinden cok daha uzun, epik ve tamamlayıcı bir hikaye bekliyorum ben. Bu kadar guzel motor gelistirmissin kullanmak pek tabi hakları. Hatta ara oyun tarzı bir tane de dlc gelseydi keşke diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden Ps4'te oynasam görsel şöleni kaçırır mıyım diye sorarken, şimdi Youtube'tan izlesem indirime girince de oynasam nasıl olur diye sormaya başladım. Eğer Dualshock yere düşüp kırılırsa seçimim Youtube'tan yana olacak. Kontroller fiyatları da malumunuz

    Şaka maka oyunun 1.000 liradan yüksek fiyatı olacağını düşünüyorum. Dışarıda yemek yemenin bile lüks olduğu bir zamanda, oyunlara bu fiyatı vermek çok can sıkıcı olacak. Faturayı nasıl ödeyeceğim düşüncesiyle de oyundan zevk alınmaz ki arkadaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 14 Aralık 2021; 1:54:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım oyunlar storeda zam yemeden aralık içinde ps experience veya başka bir yerde gösterilip preorder açılır da biraz olsun ucuza getirmiş oluruz.

  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

    Şu an 1000 TL'den yüksek olmaz. Kutulu ps5 exclusiveleri 1000 TL'den yeni yeni satılmaya başlandı. Gow pre order'a açıldığında 1000 TL olur büyük ihtimal. Çok küçük bir ihtimal forspoken gibi 700 TL'den zam yemeden açıladabilir ancak hiç sanmıyorum gowun zamsız çıkacağını.

  • GOW: Ragnarok çıktıktan sonra konsolu da satışa çıkarmayı düşünüyorum 7900TL ye almıştım tertemiz kutusunda duruyor ikinci yedek kolu da var onla birlikte satarsam fiyat tabi artar ikinci el piyasası bilmiyorum artık bakacaz. Horizon Forbidden West ile GOW: Ragnarok çıktıktan sonra konsolla işim biticek ne yazık ki ülke düzelene kadar da konsol almayı planlamıyorum en azından uzun dönem düzelmeyecektir ülke, oyun oynamanın lüks olduğu yurt dışında ise günde 2-3 saat kafa dağıtmak için oynanan oyunlar bizim ülkemiz de fahiş fiyata satılması da zaten Türk insanın 10.sınıf vatandaşı olduğu dönemlere girdik. Ekonomimizin Arjantin yakın dönemde Venezuela olma yolunda ilerlemeye devam ediyoruz.

  • Euro 16tl yi geçti hocam gerçekten ülkedr herşey pahalı ben 6bine dijitali ilk zamanında aldım direk benim için veli nimet, oyun oynamaya devam edeceğim konsolu satsam neyle oynayacam yeni nesli 6 bine sadece dandik ekran kartı bilr alınmıyor. Gerçi bende pc ile işimi yıllar önce bitirdim keyif alamıyorum pc de. Büyük tv de koltukta oyun oynama keyfini vermiyor bana, options ekranı ile uğraş vs. Bir de sony oyunları ve anlaşmalı oyunlar var final fantasy 7 ve 16 gibi onları çıktığı gibi oynayan biriyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2021'in son günlerinde tek dileğim god of war'ın ön siparişe zam görmeden çıkması  

  • Kesinlikle katılıyorum. PC'de sistem dizmek şu an Series X + PS5 ikilisini almanın 2-3 katı maliyet demek. Üstüne PC'de alınan oyunları satma şansımız yok ancak PS'de ve Xbox'da dijital alım satım ve gerektiğinde kutulu alım satım sistemi mevcut. Ki bu sistemlerin ömrü de en az 7 yıl olacaktır hatta zorlanırsa PS4-XBOXONE jenerasyonunda olduğu gibi 10 yılı bulabilir. Steam kurunun da yakında güncelleneceğini düşünürsek (1 USD = 1.5 TL artık sürdürülebilir bir kur değil) konsolda kalmak hatta mümkünse çift konsol gitmek bu nesilde oyuncuları üzmez gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 16 Aralık 2021; 0:25:30 >
  • kataaay kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi hocam yani steam'de de çok ucuz değil ki oyunlar öyle 80 90tl ye oyun devri kapandı. Steam'de bir oyun aldın mı o para gitti geri dönüşü yok. 300tl ye oyun alsan ne yazar 300tl en uçup gidiyor. Ama kendi adıma konuşuyorum konsolda 600tl ye oyun alsam 580 tl olarak satıyorum. Steam gibi 300tl ye oyun alsam 290 280 e satıyorum. Çok daha az paralara çok daha fazla oyun oynuyorum ben konsolda. Ki zaten oyunu direk alırken de haklar bölünerek alındığı için kimsenin cebinden direk 600tl gibi rakam çıkmıyor, çıksa da geri dönüşü var. 1-2 aya zaten indirime giriyor oyunlar indirimli fiyattan da gene ya 3 e bölüyorsun yada 2 ye bitti gitti.


    Ha kimisinin işine gelmez, kardeşlik yapmayı bilmez veya sevmez o kendi bileceği iş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 16 Aralık 2021; 3:8:32 >
  • Euro 20 olmadan şu oyuna bi ön sipariş vereydik iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde en çok merak ettiğim oyundu gerçekten çok hoş gözüküyor ps5 almaya değermi bu oyun fikirleriniz nedir beyler.

  • Hahaha vallahi şuan umarım 999₺ çıkar moduna geldim.

  • Wight Lord kullanıcısına yanıt

    İmkansız  

  • Verebildin mi hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önsipariş açılsaydı çok güzel olacaktı ama maalesef kur zammını yemiş bi şekilde almak zorunda kalacağız 2022 de artık ne olursa o zaman :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.