Şimdi Ara

GOD HAND ( Resident evil'in yapımcısı Mikami sunar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar , ps2 için God Hand oyunu nihayet çıktı. Oyunu ,Resident Evil efsanesini çıkaran, Mikami ve ekibi yaptı.Öncellikle, oyunu yapanlar aynı kişiler olabilir ;ama bu oyun resident evil gibi korku/ macera oyunu değil. Bu oyun, eskiden atari salonlarında oynanan, Final Fight, Cadilac and Dinasaur gibi oyunlara benziyor. Önümüze geleni tekme, yumruk vb bazı özel kombolarla dövdüğümüz , oyun sonlarında bosslarla dövüştüğümüz bir oyun... Bu oyuna, güvenilir oyun sitelerinden Gamespot 8.0 verirken, İGN sitesi , oyun tarihinin en düşük notlarından birini ( 3 .0) verdi. Bu iki sitenin oyun incelemelerine artık güvenim kalmadı En iyisi bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, oyunu alın ve deneyin. Resident evil efsanesini yaratan CAPCOM ekibi kötü bir iş çıkarmaz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 21 Ekim 2006; 17:46:14 >

• İndirip görmek lazım... IGN'deki üye notu 7.0 filan, pek vasat bir oyun değildir bence. Oynayan var mı?
  • Eğlenceli bir oyun, oyunlarda senaryo derinliği , vb takıntılarınız yoksa ,alın oynayın stres atın. Oyunda ilerledikçe çok çeşitli kombolar, özel hareketler falan kazanabiliyorsunuz. Resident Evil ve DMC ekibi kötü iş çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 21 Ekim 2006; 17:40:02 >
  • cadillac and dinasour dedin efkarlandım simdi az mı okuldan kacıp atari salonlarına kacmıstım o oyun pehhh...
  • aynen biz o oyuna Mustafa diyorduk.çünkü bi karakterin adı Mustaphaydı.çok oynardım ben o oyunu harikaydı atari salonundaki en sevdiğim oyunlardan biri o biri de final fight
    quote:

Orjinalden alıntı: 1ntrud3r

cadillac and dinasour dedin efkarlandım simdi az mı okuldan kacıp atari salonlarına kacmıstım o oyun pehhh...
  • Harbiden ya o oyunu kaç kez bitirdiğimi hatırlamıyorum. Oyun sonunda 3 başlı bir dinazor geliyor, ilk gördüğümde amma tırsmıştım, bu ne bea diye İsteyen olursa emulatorleriyle birlikte upload edeyim o oyunu?
  • punisher ı da unutmamak lazım :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben final figh ın yeni ps2 versiyonunu almıştım berbattı ya meraklılarına ilk atari oyununuda bonus olarak koymuşlar yeni çıktı heralde oyunda zaten ben iki ay önce almıştım heralde üç ay önce filan cıktı hangarı yeniden görmek gözlerimi yasartmıştı ama
  • milletin verdiği oyun puanlarına ne bakıyorsunuz. onlar kötü diyince almayacakmısınız. ne ipliyorsunuz ki onları. adam sevmez sen seversin.

hayır onları tanrı olarak görenler var çok komik bir durum.

"xxx sitesi xxx not vermiş oyuna bu oyunu almam ben "

Allahım yarabbim
  • Özellikle de İGN ve Gamespot son günlerde çok tutarsız notlar vermeye başladılar.Önemli olan, oyuncunun kendi görüşüdür. Mesela Scarface oyununa ,gamespot dışındaki siteler çok iyi notlar vermiş. Oyunu aldım ,oynadım ve çok beğendim.Gamespot oyun editörleri ister beğensin ister ;beğenmesin! God hand oyununa da İGN çok düşük not vermiş olabilir. Önemli olan sizin görüşünüzdür. Bu oyunu ilerlemeli aksiyon oyunlarını sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 22 Ekim 2006; 11:58:06 >
  • Mikami Re Dmc Onimusha ve bircok efsane oyunun yaratıcısı ve bir oyuncu olarak cok saygı duydugum biri ah be Mikami Re 5 oyununda olsan ne olursu sanki:(

God Hand kesinlikle zevkli bir oyundur Mikami ismi tasıması yeter benim icin :D
  • arkadaşlar oyun elimde oyun çıkalı 2 hafta kadar oldu(ankarada) oyundan süper bir senaryo falan beklemeyin zaten oynarken buna da ihtiyaç duymuyosunuz pataküte adam dövüyosunuz ve dövdükçe özel vuruşlar yapabiliyosunuz,kombolar falan harika grafik olarak ise orta üstü ne çok berbat ne de mükkemmel gayet tatminkar göze batmıyor yani yalnız benim aldığım versiyonda herşey ingilizceyken oyun içinde gold steel bölümü içeriği japonca işin özü orda ve hiç bir şey anlamadım umarım full ingilizce versionunu bulurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.